Κεφάλαιο 70ο

2.4K 132 38
                                    

Καθισμένη στην καρέκλα με τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά στο στήθος της, τους κοίταξε με ένα σατανικό ύφος.

"Αχ, πόσο μου αρέσει αυτή η εικόνα" τους είπε και κοίταξε την κοπέλα που βρισκόταν μπροστά της. "Για να δεις πόσο σε αγαπώ Μάριε" είπε και σηκώθηκε και τον πλησίασε και με την παλάμη της χάιδεψε το μάγουλο του. "Θα σε αφήσω να τα πεις με την πρώην γυναίκα σου ή μάλλον νυν" του είπε και εκείνος την κοίταξε σοκαρισμένος.

Πέθαινε να μάθει τι συμβαίνει και γιατί μπροστά του ήταν δύο ίδιες γυναίκες. Ποια ήταν άραγε η αληθινή του γυναίκα.

Σαν ακούστηκε η πόρτα να κλείνει αμέσως γύρισε και την κοίταξε με αυστηρό ύφος και την είδε να ξεροκαταπίνει και να σκύβει το κεφάλι της.

Μόνο με αυτή την κίνηση κατάλαβε ότι αυτή που βρισκόταν μπροστά του ήταν η γυναίκα του. Πάντα όταν έκανε κάτι 'κακό' και εκείνος το μάθαινε η αντίδραση της ήταν αυτή.

"Για πες μου γυναίκα, τι συμβαίνει εδώ και γιατί σου μοιάζει αυτή; Λέει ότι είναι αδελφή της Ελίνας, μήπως είσαι και εσύ αδελφή τους;" την ρώτησε αλλά εκείνη δεν μπορούσε να μιλήσει. "Μίλα γαμώ!"

Έτρεμε. Φοβόταν να του πει την αλήθεια. Έχει κάνει τόσα πολλά που ντρέπεται για αυτόν.

Κοίταξε τις χειροπέδες που είχε το δικό της χέρι και του Μάριο. Έπειτα κοίταξε και του ποδιού τους.

Ήταν τόσο κοντά. Είχαν γίνει ένα και αυτό της είχε ξυπνήσει τον πόθο της για εκείνον.

Γύρισε το κεφάλι της και τον κοίταξε. Έφερε το πρόσωπο της κοντά στο δικό του. Κοίταξε μια τα χείλη του και μια τα μάτια του. Δεν άντεξε και ενώσε τα χείλη τους.

Δεν ήταν κάποιο παθιασμένο ή άγριο φιλί. Ήταν απλώς ένα απλό φιλί για να ξανά νιώσει την γεύση του. Αυτά τα χείλη της είχαν λείψει πάρα πολύ.

"Συγγνώμη μωρό μου" είπε και από τα μάτια της άρχισαν να κυλούν δάκρυα. "Εγώ φταίω. Σου έχω κάνει τόσα πολλά μωρό μου, αλλά από έρωτα τα έκανα για να μην σε χάσω. Αλήθεια... Η Ελίνα δεν φταίει μωρό μου, όλα εγώ τα έκανα.... Σας ερωτεύτηκα και τους δύο και δεν μπορούσα να διαλέξω.... Και τους δύο σας αγαπούσα..... Δεν ήθελα να σας χάσω. Έτσι έμπλεξα και την Ελίνα και έγινε το μοιραίο.... Συγγνώμη μωρό μου συγγνώμη. Ζήλεψα! Ζήλεψα τόσο πολύ. Ένιωθα απειλή από την ίδια μου την αδελφή. Σε αγαπάω μωρό μου. Σε αγαπώ. Συγγνώμη!" είπε ξεσπώντας.

Δεν άντεχε άλλο. Δεν μπορούσε άλλο. Ένα μικρό κοριτσάκι ήταν που ερωτεύτηκε και από τον έρωτα έκανε βλακεία.

Άραγε θα πλήρωνε ακριβά αυτές τις βλακείες που έχει κάνει;





Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Where stories live. Discover now