🌚ESVED 10.BÖLÜM

5.8K 448 49
                                    

ESVED
10.BÖLÜM

ARKADAŞLAR YORUM KOTAMIZ 30 OLSUN. KEYİFLİ OKUMALAR.

"Bunu sen istedin!"

"Bırak beni ne olur bırak!"

Çığlıklarım etrafta yankılanırken kimse duymuyor sanki boş bir fanusun içinde sıkışmış küçük bir fare gibiydim. Kimse sesimi duymuyor ve benim kıyametim kopuyordu.

Tırnağımı toprağa batırdığımda o an babamı gördüm. Beni izliyor ve ağlıyordu yere çöküp bağırdığında bedenimi saklamıştım. Tam o sırada gelen birisi üzerime örtü örtmüştü ve o an an çığkığım duyulmuştu.

Gözlerimi açıp yutkunmuştum. Yine bu rüya bir haftadır peşimi bırakmayan bu rüya hep yarım yamalaktı. Allah'ım ne oluyor ne? Bir şey oluyordu ve babam ağlıyordu. Üstümğ örten kimdi ve neden ağlıyorum?

Ahh! Kaljıp yüzümü yıkadım ve abdeat alıp namaz kılmıştım. Sonra kahvaltımı yaptım ve o sırada Cemre gelmişti. Odama geçip dolabı incelemye koyulmuştum.

"Cemre orada kimler olur?"

Dedim. Üstümdeki feracemin üstüne eşarp bakıyordum. Bordoyu mu taksam acaba? Evet ya bordoyu takayım hem siyahımın rengi gitmiş eski duruyor.

"Abimin çevresi geniştie alelade insanlar olmaz."

Deyip telefonla uğraşırken heyacanla ayaklandı ve

"İnanmıyorum!"

Deyip yatağımın üstünde tepinirken buranın bir yurt olduğunu unutmuş haldeydi. Acaba neye sevindi böyle şeker görmüş eşşek gibi seviniyor.

"Ne oldu?"

Dedim. Hızla yanıma geldi...pardon gelmedi ayağımın önüne kapaklandı. Ah bu kız heyacanını kontrol edemiyor.

"Ahh dizim!"

"İyi misin?"

"Olmaz zorundayım. Esved o geliyor!"

"Kim?"

Dedim. Heyecanla telefonu açıp bana birisini gösterdi. İnci gibş dişlerş olup bunu da sergilenekten çekinmeyen birisiydi ve Cemre de tam o adam gibi sırıtıp

"Bu çocukluk aşkım!"

Dedi. Aşkı mı? Tekrar telefonu alıp baktım ve başımıs alladım. Baya uygunlar

"Abimin davetine geliyor."

Dediği sırada Angela girmişti odaya ve bizi öyle görünce rahatsız olmuştu. Doğru ya beni yanlış analmışto ve konuşmayı red ediyordu.

"Angela gelecek misin davet?"

Diyen Cemre ona resmen burnu hava da duruyordu. Bu kızın ayarı hiç mi olmayacak? Az önce kahkaha atıyordy ama şimdi burnu hava da duruyor.

"Evet geleceğim babamın da projesi biliyorsun."

Dedi. Ortaklarla yapılan bu proje baya etkileyici snaırım her bölgeden insanlar geliyor. Cidden bu adamı iyice merak etmeye başladım. Ama çözeceğim bir haftalık olan asistanlık sürecimde yedü göbem akrabalığını bile bulacağım çok istikrarlıyım.

Telefonu çalan Cemre açıp

"Efendim abi"

Dedi. Demir mi aradı? Ben ve Angela bakarken Cemre başını kaldırıp telefonu bana uzattı. Benle mi konuşmak istiyor?

💎ESVEDWhere stories live. Discover now