🌚ESVED 28.BÖLÜM

4.6K 438 157
                                    


Esved
27. Bölüm

Gözlerimi açıp duyduğum ezan sesiyle ayaklandım. Oh be güzelce ezan sesi duyuyorum ve bununla mutlu oluyorum. Ben ayağa kalkıp abdestimi aldım ve üstümü giydim sonra mutfağa gidip Sevgi Hocama kahvaltı hazırlamaya koyuldum.

Yumurtalı ekmek, mücver, kızartma yapıyordum. Şu sıra kilo aldım ve göbeğim çıkmaya başladı. Şuan bir doktora resmen yağlı yemekler yedireceğim. Evet ben şitiysem herkes şişecek!

"Oooo hayırlı sabahlar bu ne hız?"

Diyen Sevgi Hoca yanıma gelip sarıldı ve masaya baktı. Gözlerinden kalp çıkarcasına durup

"Seni artık anana babana vermem haberin olsun."

Deyip masaya geçti. İkimiz de oturduğumuz da Sevgi Hoca sarı saçlarını toplayıp kollarını sıvadı ve başladı.

"Demek sen böyle kilo alıyorsun?"

Deyip yumurtalı ekmeği yemeye başladı. Ben gülümseyip göbeğime baktım ve

"Evet şu sıra sürekli yemek yiyorum ve canım saçma sapan şeyler istiyor."

Dedim. O sırada kızartmayı yiyordum. Sevgi Hoca gülüyordu ve yemeklerime övgüler yağdırıyordu. Ben güzelce yiyip ayaklandım ve üstümü giydim. O sırada Sevgi Hoca yanıma geldi ve endişeli ve çekincenge

"İstersen bugün gelme"

Dedi. Ben ne yapacağımı bilemez halde durup boş duvara baktım. Her zaman kaçamazdım ki. Bugün gelmesen yarın göreceğim ve ne kadar zaman geçerse geçtim acım hem diri kalacak. Sonra zoraki  gülümseyle

"Hayır, geleceğim artık burada ve artık kaçmak yok."

Dedim. Elini yüzüme koyup gülümsedi ve odadan çıktı. Ah Demir Ah Alex niye döndün ki?

Eşarbımı yapıp odadan çıktım. Beraber arabaya geçip binmiştik ve Hoca'nın kolu ağrıdığı için ben sürüyordum. Evet kızlar mütiş araba sürüyorum. Hem de milletü sollayarak gidiyorum.

Hastanenin otoparkına bırakıp çıktığımız da kızları gördüm. Bana el sallıyorlardı. Sevgi Hoca bana el sallayıp gittiğin de ben kızların yanına gittim ve üstümüzü değiştirmek için içeriye girdik. Ben önlüğümü giyerken insanların seslerini duyuyordum ve canım sıkılıyordu.

Elif pabuç dilini konuşturup

"Bir daha burada Esved adı geçerse o dilini koparırım hiç bir cerrah düzeletemez!"

Diye bağırdı. Herkes ondan korkar çünkü dediğim gibi o Cemre gibiydi ve çok güzel yerin dibine gömüyordu. İyiki benim arkadaşım yoksa hiç çekemezdim bu kızı!

Ben koluna girip dışarıya çıkardım. O sırada hastalar bana sırıtıyordu. Yok arkadaş ben kafayı yemeden önce bir ameliyat izlemem lazım. O sırada karşıda beyaz önlük giymiş adamı gördüm. Bana doğru gelirken arkasında bir sürü asistan birikmişti. Kalbim sonsuz hızına giderken o dosyayı resmen birine fırlatıp başını kaldırdı ve beni görmüştü. Bize doğru yaklaşırken Elif

"Hadi"

Dedi. Bizde onun asistanlarına katıldık ve arkasından giderken odaları geziyorduk. İş başındayken gerçekten çok korkunçmuş. Şu hale bak resmen sinirden damarları çıktı. Kızlar hayran hayran bakıyordu ve Elif dalmamak için zor duruyordu. En son birine arkadan iğneyi  batırmıştı kızın poposu uyuştu. Tuta tuta gidiyordu.

Arkasından kahkaha tamamak için zor dururken Demir sinirle döndü ve

"Kim yaptı?"

Dedi. Elif dişlerini sıkmaktan gamzesini gösterirken ben hiç umursamaz halde çıktım ve.

💎ESVEDWhere stories live. Discover now