🌚ESVED 34.BÖLÜM

4.2K 458 103
                                    

ESVED
34.BÖLÜM
KABUL
Evet kızlar yorumları aşıyoruz bu bölüm.
Arka arkaya yazmak istedim çünkü artık finale gidelim istedim.

Gelene kadar konuşmamıştık. Acil ameliyata girip üstümüzü değiştirdik. Koşup hazırlanan hastayla inerken Demir beni tuttu ve

"Ameliyat mühim bir ameliyat sadece....sadece onun gelmesi lazımdı çünkü sana her şeyi açıklayacaktı ama sen inanmadın ve o adamla gittin. Ben o adamı öldürmesini de, buradan göndermesini de bilirdim ama kolumu kanadımı senin sözlerin kırıyor."

Dedi. Ameliyathanenin 2 kapı dışındaydık ve moralim bozuk olsun istemiyordum. Gözlerim dolarak ona baktım. Ben sadece kolunu kanadını kırdım ama sen beni patamparça ettin.

"Demir....ben kolunu kanadını kırdım çünkü uçma istedim. Yanımdan gitme istedim ama sen beni paramparça ettin. O kadın....o kadının yanında neydim söylesene? Promosyon muydum? Yoksa eğlencen miydim? Deyip ona bakarken Demir sinirle elini sıkıyordu. Sinirden soluyordu.

"O kızla sadece iş görüşmesi için rol yaptım ama sen dinlemeyip kaçtın ve anlamıyorsun neden?"

"Demir elini tuttun! O kızın elini tuttun! Ben giderken gelip bir açıklama yapmadın sadece izledin!hemde....hemde tiksinizrcesine baktın. Evet ben bu haldeyim ama senün o bakışını hak etmedim."

Dediğim de boğazıma inen yumru sesimin kısılmasına sebep olmuştu. Hıçkırığımın rengi değişiyordu ve saatler süren sanat gibiydi. Demir bana bir adım gelip

"O gün gelseydim şuan burada olamazdım. Bir daha beni asla sevmeyecektin. Dinlemeden gidecektin ve hayatının sonuna dek ben senin gözünde pislik bir adam olacaktım......Esved senden asla vazgeçmedim ama sen Alp'i seçerek bunu mahvettin."

Dedi. Ben Alpi falan seçmedim yadece hırsıma yenik düştüm.

"Demir tek bir soru soracağım gerçekten oyun muydu? Ne olur bunu bana inandır. Çünkü yalan bile olsa inanmak istiyorum. Seni iyi hatırlamak istiyorum."

Dedim. Demir gözlerini kapayıp derince nefes almıştı. Şuan beni inandırmasına ihtiyacım vardı çünkü dayanmak mümkün değildi.

Kapıyı dayanak yapıp beklerken o cırtlak ses duyuldu.

"Alex!"

Ben dönüp baktığım da Megan gelmişti. Arkasında duran Alp bize bakıyordu. Gözlerimi silip sırıttım ve bir hayal kırıklığıyla daha

"Ben cevabımı aldım."

Deyip içeriye girecekken o kız seslendi.

"Esved dur! Dinle"

Dedi. Neyi dinleyeceğim ki beni kandırmasını mı?

Derince nefes alıp o kıza döndüm ve konuşmasını bekledim. Demir'e bakan Megan yavaş adımlarla gelip

"Ben...ben Alexi çok seviyorum. Hemde ailemi bile unutup buraya gelecek kadar seviyorum ama....ama sen karşısına çıktın. Hayatını sana adamış gibiydi.

Seyehat planlamıştım belki barışırız diye ama İtalya da ayrı odalarda ve ayrı masalarda yemek yedik. Hatta sadece toplantı da yüzünü gördüm. O seni çok seviyor. Belki senden vazgeçmesi için klasik roman hikayeleri gibi hamile bile kalırdım ama o seni seviyor."

Dedi. Demek ondan vazgeçecek kadar seviyorsun. Onun gözlerine bakıp anlam vermeye çalışırken arkadan gelen Cemre'nin sesiyle arkamı döndüm.

"Eğer şu sarıya inanmıyorsan bana inan. Sen uyurken seni saatlerce izleyen o adamı affet çünkü tek günahı seni sevmekti. Müslüman babağğğ"

💎ESVEDHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin