Bölüm 13

1.7K 86 8
                                    

Ooo dört vote gelmiş o zaman ne diyoruz gelsin 1000 kelimelik bölüm

İyi Okumalar :)

...

Ateş benimle evime kadar eşlik ettikten sonra el salladım. O ise benim içeri girmemi bekliyordu her zamanki gibi.  En fazla ne olabilirdiki dedim

Demez olsaydım.
Çünkü binanın içinde...

Yerde kanlar içinde yatan kuzenim, elinde kanlı bir bıçak olan abim, bir adet de ağlayan abimin sevgilisi. Yok artık. Kan mı o. Kan beni tu-. Gözlerim biranda kapandı...

Ateş,'ten
...

Asel'in kapıdan girmesini bekliyordum. O ise girmiyordu.  Yanına gitmek için yürüdüğümde bayıldı. (Lan. Noluyor. Bu kız niye bayıldı.)
İç sesler=( )

Koşarak gittim. Kucağıma aldım narin bedenini. İçeri baktığımda küçük bi şok geçirdim. Neden bayıldığını anlamıştım. Nereye götüreceğimi bilmiyordum. Arabada yoktu yanımda. Tayfa dan buraya en yakın olan ev Güney'in di. Ama o evde de pezevenk Kuzey vardı. İstemiyordum Asel'in ona bakmasını. Kıskanmaktan değilde o adama güvenmiyordum. Ama şu an tek yer olaydı.

Mecbur Güneyin evine götürecektim...

Asel'den

Gözlerimi açtığımda yine başkasının yatağındaydım. Tamam uyumayı seviyordum ama başkalarının yataklarında değil.  Ne işim vardı yan benim burda.

"Ooo prenses uyanmış." Dedi Ateş. O mu beni buraya getirmişti.  Neden? Kendi evime niye bırakmamıştı. Ah salak kafam doğru ya ben bayılmıştım. Yataktan kalktım. Ateş e cevap verme gereği duymadan aşağı indim. Mutfağı aramaya başladım. Çok acıkmıştım ve açken ben Asel değildim. Mutfağı bulunca buzdolabına saldırdım. İçinde ne varsa yemek görmemiş hayvanlar gibi yiyordum. Mutfak kapısı açılınca kafamı kaldırdım ve gelen kişiyle yüzümü buruşturdum.

Gelen kişi Kuzeydi. Duştan çıkmış olmalıydı . Çünkü tüm baklavaları dışarıdaydı. Ayy. Baklava. Yanlış anlamayın canım baklava çekti. Kuzeyin baklavalarıyla bir alakası yok. (yav he he) iç sesimi susturdum. Biraz daha baklavalarını inceleyecektimki bana iğrenerek bakıyordu.

"Çek o gözlerini benim değerlilerimden."dedi. Nö fesat Nö.( Pü ayıp be size. Fesatlar.)

"Töbe töbe."

"Salak kızıl."

"Ya çıksana mutfaktan yemek yiyorum şurda."

"Yemeği yememişsin yemeğin ırzına geçmişsin." diyip sırıttı. Sen sırıtma yaaa. Çok güzel gülüyonnnn. Ne diyom ben lan deyip kendime tokat attım. Yüzüm acıdı. Yavaş be elim.

"Dayak yemek istiyorsan seni döverim."dedi tek kaşını sorar gibi kaldırarak.

"Yemek, yemek istiyorum. Aramıza girme sarmaşkımla"

"Sarma mı? Bana sakın dolaptaki sarmayı yiyorum deme."

"He yiyırum." yemek yediğim için sesim böyle çıktı.

"Lannn. Dokunma sarmalarıma."dedi ve resmen sarmanın üzerine atladı. Sarmaları alıp yemeye başladı. Hödük. İnsan beraber yemeyi teklif ederdi.

"Bana da ver ya."dedim.

" Nahhh. Anca avucunu yalarsın."

Avucumu yaladım. Ne ka temiz bir insanım ben. Kedi gibi kendimi temizliyorum.

KIZIL KAFA & MAVİŞWhere stories live. Discover now