1

65 8 32
                                    

Ik wacht op Flora

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik wacht op Flora. We hebben afgesproken om samen naar de Escape Room te rijden. Ik kijk zuchtend achterom. In de verte zie ik een schim. Daar zul je haar hebben.

'Hee, Sil!' Flora zwaait enthousiast. Ik glimlach en stap op mijn fiets. 'Shizzies, ik heb er zo veel zin in!' Flora kijkt dromerig. 'Ik ga de meeste tips vinden. En als jullie allemaal angstig in een hoekje staan, red ik ons er uit!'

Ik begin te lachen. 'Droom verder, meid.' Ik trap stevig door. 'Je was trouwens nogal laat. We hebben nog vijf minuten!' klaag ik. Flora trekt een wenkbrauw op, maar fietst toch door.

Na vijf minuten fietsen komen we aan bij het gebouw waar de Escape Room in zit. Het heeft alleen een begane grond en is niet erg groot. Het is wit en boven de ingang hangt een groot bord met: 'Escape'. 'Wow', mompelt Flora. Er staat een jongen bij de ingang te roken. Ik begroet hem vriendelijk. Hij knikt kort.

We zetten onze fietsen in de stalling en lopen naar binnen. Ik zie onze vriendinnen al staan. 'Hè hè!' zucht Katie. Ik haal mijn schouders op. 'Flora was laat', lach ik. Flora grinnikt en geeft me een klap op mijn arm. Lachend lopen we naar de balie.

'Ik heb er zo veel zin in!' Janae straalt helemaal. Ik glimlach. 'Same! Wel jammer dat Nola niet meekon.' Ik wacht tot de man die ons uitleg geeft klaar is met praten. Olivia bijt verveeld op haar nagels. 'Zo saai is het toch ook weer niet?' fluister ik. Olivia kijkt op. Ze haalt haar schouders op. 'Dit hele idee is gewoon stom. Hier heb ik dus zo geen zin in', klaagt ze. Ik grinnik.

'Als jullie dingen niet snappen kunnen jullie het nu zeggen! En als jullie dingen tijdens het spel niet snappen, dan kunnen jullie dat via de camera's vragen. Als iemand er uit wilt zeg dat dan ook via de camera's! Ik zal jullie meenemen!' De man glimlacht breed. Ik loop opgewonden achter hem aan. Flora knijpt in mijn bovenarm. 'Ouch', lach ik.

'Oké. Daar is de nooduitgang. Hier moet je aan het eind de code invullen! Daar hangen de camera's.' De man wijst alles aan. 'En het is dus de bedoeling dat jullie vijf cijfers vinden!' Hij kijkt ons een voor een aan. Een rilling loopt over mijn rug als hij me aankijkt. Creep. 'Nou. Heel veel plezier en succes!' Hij glimlacht, loopt weg en sluit de deur. Ik kijk mijn vriendinnen aan. Ik voel dat dit helemaal fout gaat...

A/N:

Heyy♡ Ja. Dit is mijn gloedjenieuwe boek (: Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik ben best wel trots. Ik denk dat de titel zo blijft, maar de beschrijving moet ik nog wel wat aanpassen denk ik... Als iemand ideetjes heeft...? Nou, veel leesplezier nog! Xxx

Terug Naar HuisWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu