63. Bölüm ~ Ölüm.

3.1K 97 168
                                    

İyi okumalar. Medyada Chris ve Victoria.

***

(Yazar'dan)

Önden merdivenleri çıktı. Kızının odasına gelip pencereden dışarı baktı. Vakit gelmişti. Dolunay yaklaşıyordu, ve lanet gerçekleşiyordu. Elindeki mektuba baktı. Allison'ın masasına güzelce yerleştirip, yatakta oturdu. Uyuduğunda hep yanında olan ayıcığını yatağın üzerinden aldı. Kızının kokusu hala üzerindeydi.

"Victoria..." 

Chris'in sesini duyunca arkaya baktı. "Bunu yapma..." Yavaşça yanına yaklaştı Victoria'nın. Bunun olmasını istemiyordu. Onun ölmesini istemiyordu. 

"Bu olmak zorunda. Biliyorsun..." Victoria'nın sesi titriyordu. O da ölümden korkuyordu. 

"Hayır... Hayır..." Chris onun yanına yaklaştı ve yatakta oturdu.

Victoria yaşlı gözleriyle kocasına baktı. Ve kocasının gözünden yanağına süzülen damlaları sildi. "Bir Argent kurt adam olamaz, Chris..." 

"Ama... Ama ben seni saklarım. Ölmene gerek yok... Buralardan gideriz..." Parmağını Chris'in dudaklarına bastırdı. Gözlerini kapattı. İşlerin daha da zorlaşmasını istemiyordu.

"Ben o canavarlardan biri olamam, Chris. Olamam..." Hıçkırıklarına engel olamıyordu. 

"Bir şeyler buluruz. Laneti bozarız, bunu yapabiliriz, Victoria..."

Victoria Chris'in yanaklarını iki eliyle kavradı. İyice gözlerinin içine baktı. 20 yıl... Koskoca 20 yıl geçirmişti onunla. "Sadece kızımıza iyi bak." 

"Böyle konuşma..." Chris ona sıkıca sarıldı. Anlıyordu. Bunun son sarılışları olduğunu anlıyordu.

Victoria ondan ayrılarak Chris'in yüzüne baktı. Titreyen dudaklarını onun dudaklarına bastırdı. İlk öpücükleri aklına gelmişti. Nasıl da gençtiler o zamanlar. Her şeyden habersiz... 

Chrisden dudaklarını çekerek alnını onun alnına dayadı. "Artık zamanı..." dedi sessizce.

Chris artık konuşmuyordu. Biliyordu, o kendini öldürmezse, başka avcılar öldürecektiler. Victoria yavaşça arkasını döndü. Sırtını ona yaslayarak elindeki bıçağı ağlayarak sıkıca tuttu. Dolunayın başlamasına saniyeler kalmıştı.

"Yapamıyorum... Bana yardım etmelisin, Chris." 

Chris istemsizce onun bıçağı kavramış ellerini tuttu.

 "Allison... Allison'a onu çok sevdiğimi söyle. Ve birileri sorarsa, psikolojisinin bozuk olduğunu ve intihar ettiğini anlat. Kimsenin kötü bir şeyler söylemesine izin verme, Chris. Argent soy adını gururla taşı..." Gözlerini kapattı. Hissediyordu... Dolunay görünüyordu.

Gözlerini açtığında altın sarısıydı artık rengi. Chris bunu anlayarak bıçağı onun göğsüne sapladı. Elleri titriyordu. Az önce karısının intiharına yardımcı olmuştu.

 Az önce karısının intiharına yardımcı olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Blood and Revenge: Geçmişle yüzleşme~ TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now