Four

24 9 12
                                    

Harry Edward Styles

Το στούντιο είναι πια κλειστό εδώ και τρεις μέρες. Η μουσική και τα τραγούδια περιμένουν πως και πως να παιχτούν και να ακουστούν και πάλι σε όλο το κτίριο. Όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Η ζωή πολλές φορές παίζει βρώμικα παιχνίδια και μας αφήνει με μια γεύση πίκρας και λύπης. Η ειρωνεία και οι τύψεις μπορούν να καταστρέψουν το μυαλό σου, να το δηλητηριάσουν και μετά να σε αφήσουν κενό, χωρίς όρεξη για ζωή. Πώς άλλωστε να θέλεις να ζήσεις όταν είσαι μόνος; Όταν ο άνθρωπος που σε καταλαβαίνει έχει φύγει και δεν πρόκειται να τον ξαναδείς; Πώς να συνεχίσεις να ζεις όταν ξέρεις πως θα μπορούσες να αποτρέψεις την μοίρα ενός ανθρώπου με μια μόνο πρόταση;

Ο Harry γνωρίζει το λάθος του και δεν είναι καθόλου περήφανος γι' αυτό. Οι ανασφάλειες του μπήκαν εμπόδιο στην ζωή του και του στέρησαν και έναν πολύ καλό συνεργάτη. Τις τελευταίες μέρες περπατούσε στους δρόμους μεταμφιεσμένος σε έναν απλό άνθρωπο για να μην τραβάει τα βλέμματα των άλλων ανθρώπων. Τις τελευταίες μέρες το μυαλό του του έλεγε τα ίδια και τα ίδια.

"Εσύ φταις που ο Henry είναι νεκρός. Αν τον κρατούσες κοντά σου εκείνο το βράδυ.."

"Έβαλες τον εαυτό σου πάνω από εκείνον και τώρα το πληρώνεις δίκαια. Εσύ φταις Harry που ο καλύτερος σου συνεργάτης είναι νεκρός!"

"Γνώριζες από την αρχή πως δεν υπήρχε ραντεβού και απλώς σου άδειαζε την γωνιά με σκοπό να ηρεμήσεις. Και τώρα είναι νεκρός!"

"Έστω αν του είχες προσφέρει το δικό σου αυτοκίνητο να ήταν ζωντανός τώρα."

Αυτές και εκατομμύρια παρόμοιες σκέψεις τριγυρνούσαν στο μυαλό του νεαρού τραγουδιστή. Η αλήθεια είναι πως ο Henry ήθελε να δώσει χρόνο στον Harry να σκεφτεί όσα του είχε πει και έφυγε από το στούντιο με τα πόδια καθώς το δικό του αυτοκίνητο βρισκόταν στο συνεργείο. Πρόσεχε τα φανάρια, περπατούσε στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιούσε τις διαβάσεις.

Δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο υπεύθυνοι στον κόσμο μας.

Μπορεί εσύ να είσαι ολόσωστος, να είσαι άψογος και πάντα να προσέχεις, να υπακούς στους νόμους και να είσαι τυπικός αλλά υπάρχουν και πολλοί που κάνουν αυτό που θέλουν. Παραβιάζουν τους νόμους, είναι ανυπάκοοι και προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι τέλειοι οδηγοί, έμπειροι. Γι' αυτό καταλήγουν να προκαλούν ατυχήματα, τροχαία. Βέβαια, δεν την πληρώνουν μόνο αυτοί.

𝕿𝖜𝖔 𝖔𝖋 𝖚𝖘 ✔Where stories live. Discover now