KAPITEL 4

3.6K 25 2
                                    

Fredag

I morse hade jag 0 ork till att fixa mig så ja satte håret i en messybunn och tog på mig en svart tjocktröja och svarta mjukisar.

När jag kom till skolan så hade tydligen Hailey samma problem. Vi såg imprensip likadan ut förutom att hon hade halva håret uppsatt i en knut. Ursnygg är hon ändå med hennes kort svarta hår som var lite lockigt, hennes smiley som framhävde hennes leende ännu mer och hennes ljusbruna ögon.

Ibland när jag tittar på henne kan jag tro att jag är lesbiskt. Men tyvärr så är jag inte de. Hade varit skönt dock. Slippa alla fuckboys.

Men nejnejnej gud gjorde mig helt straight.

Vi gick in i matsalen i hopp om att de är god mat. Såklart inte. Sjömansbiff inte de bästa men de är ätbart.

Vi tog mat och satte oss vid ett bord.
"Du vi ska på fest ikväll så du vet" sa Hailey. "Skulle inte tro de"
"Men kom igen, de är ju hos en av dom populära killarna Jacob" sa hon desperat. "Ja nu har jag totalt ändrat mig" sa jag ironiskt. "Och Jacob, vem är Jacob" sa jag med en rynka mellan ögonbrynen. "Han som stod bredvid Jack vid våra skåp för nån dag sen. Han hade blont hår, bruna ögon" jag nickade för att få henne sluta prata.

"Jag kommer till dig 7" sa Hailey. Jag suckade högt. "Vet du varför jag klädde mig såhär idag. För att va 100 gånger så snyggare ikväll" sa hon som om de var självklart. "Å ja precis, jag tänkte exakt samma sak" sa jag ironiskt medans jag himlade med ögonen.

Toppen nu kom Jack och hans killgäng.

"Få vi sitta här, de är fullt överallt" frågade Jack med ett tveksamt leende. "Självklart" sa Hailey och hoppade efter lite med stolen. Jag blängde på henne och hon gav mig VAD blicken.

Dom slog sig ner en efter en tills vi tillslut nästan satt i knä på varandra.

Jack satt bredvid mig och våra armar trycktes ihop å en varm våg spreds i hela kroppen.

Men va, vad händer, sluuta.

"Jag är Jacob" sa han som som ska ha fest ikväll. "Och det här Alex, Kevin, Liam och Chase. Jack har ni ju redan träffat" sa han leendes med ena ögonbrynet höjt och tittade på mig. "

Jag kan säga att alla killar var brunhårig förutom Jacob och Chase som var blond men Chase har blåa ögon. De kan man inte missa.

"Jag är Hailey och det här är Madison" sa hon och pekade på mig.

Jack vände snabbt blicken mot mig och såg lite förvånad ut. "Madison. Jag trodde du hette Madi" sa han och tittade på mig. "Jag kallas Madi men heter Madison" sa jag och skrattade lite över hur förvånad han blev.

"Så kommer ni på min fest ikväll då" frågade Jacob med rörlig blick mellan mig och Hailey.
"Eee såklart vi gör" log Hailey stort.
"Njaa, jag vet inte" sa jag och pillade i maten med gaffeln. Hela bordet utbrast en stor suck och hajpar mig för att fara. "Joo kom igen nu Madi" sa Jack bredvid och puffar till mig. Jag blänger tillbaks och jag hinner inte mer än öppna munnen innan. "Hon ska komma" sa Hailey bestämd och jag bitcblickar henne.

"Är du klar Hailey" hon nickar och vi ställde oss upp för att gå.

Innnan jag hann ta upp brickan så tog Jack lätta tag i min hand.
Åter igen de där värmen spreds i kroppen.

"Så du kommer ikväll" frågade Jack tyst medans han fortfarande hållde min hand och hans blick borrades in i mig. Det fick mig att rodna och de märkte han.

Han gav ifrån sig ett skinande leende och smile groparna kom fram. De gjorde inte rodnaden bättre heller.

"Okej, ja jag kommer" sa jag fort och skakade av mig hans hand, tog brickan och gick.

Killarna började nu jubla.

Nej nej Madi dedär få inte hända. Vad är fel på dig. Han är inte bra.

New startWhere stories live. Discover now