KAPITEL 6

3.3K 29 0
                                    

Madis perspektiv
Fuck vad mitt huvud gjorde ont.

Jag öppnade ögonen och såg att jag inte var i mitt rum. Jag satte mig upp med ett ryck. Ångrade mig direkt för de fick allt att snurra, jag satte händerna på huvudet.

"Gomorron" jag vände blicken mot en nyvaken Jack som låg i soffan snett nedanför mig. "Vad gör jag här. Väntaväntavänta vi hade väll inte....?" Nu började jag bli väldigt osäker. "Ja vi hade sex"
"VAA nejnejnej vi kan inte va varf..."
"Luuugn, jag skämtade bara" sa han och skrattade medans han satte sig vid fotänden av sängen. De första jag reagerade på var att han var utan tröja. Åherregud varför gör du såhär mot mig. Jag kommer svimma.

"Men du hånglade med en främling" sa han och log. "VA nä du skojar" han skakade på huvudet. "Varför stoppade du mig inte" "För först ville du hångla med mig men jag sa nej. Och du hade ju ändå så kul å ville inte förstöra de" "Så du sa nej" frågade jag och höjde på ögonbrynen. Han nickade. Förvånad blev jag "För jag visste om att du hade ångrat dig och om vi hade gjort de så hade inte jag kunnat sluta" Dom orden fick mig att rodna så jag tittade ner för att dölja det.

"Så du minns ingenting"
"Nä, eller joo jag minns att jag drack en jätte god drink och att ja pratade Alex. Men sen är de svart" minns lite mer än de men vill inte prata om de.

"Ja den där drinken pratade du mycket om" sa han och skakade leendes på huvudet.

Vi fick ögonkontakt och de pirrade i hela kroppen. Hans mörkblåa ögon blänkte. Han hoppade sakta lite närmare.

Han är annorlunda, kanske inte en badboy iallfalll.

Jacks perspektiv
Hennes ljusgröna ögon fick mig att bli helt varm. Jag hoppade lite närmare men hon bröt ögonkontakten.
"MAMMA, min mamma är säkert jätte orol..."
"Jag har smsat henne och sakt att du sover hos Hailey" sa jag och la min hand i hennes för att lugna henne. Jag ser att hon rodnade lite "Tack men påtala om Hailey, varför sovde jag inte hos henne" sa hon lite bekymrad.

Jag lyfte bort min hand och log stort medans jag kliade mig i nacken.

"Jaa du, jag tror inte ens hon sover hemma. Jag tror hon sover hos..."
"Alex" avbröt hon mig och ger ifrån sig ett stort leende. Jag nickade.
"När jag gick och sa att du skulle hem så stod Alex och hon och flörtade väldigt mycket.

Hon log stolt. "Det var tack vare mig" Jag vände upp blicken mot henne flackade den mellan hennes läppar och ögon. Hennes leende fick mig att vilja ta tag i hon och kyssa henne. Jag hoppade lite närmare.

"Du... ehhm du grät igår" hon suckade högt. "Jag vet" mumlade hon medans hon lekte lite med fingrarna "Har du lust att prata om vad som hände" frågade jag nervöst och hoppade ännu lite närmare. Hon skakade sakta på huvudet och jag såg att hon försöket hålla inne tårarna. Jag nickade förestående. Jag tog hennes hand i min och hon godtar den.

Tystnaden avbröts av en hög suck.

"Jag tror jag borde börja gå hem" sa hon med blicken fäst på våra händer. Jag nickade.

Hon lyfte upp sina händer mot ansiktet. "Har du tagit bort mitt smink" frågade hon lite chockat och tittade på mig. Jag log stort. "Nåå va gullig du är" hon puttade till mig lite på axeln. Jag blev alldeles varm i ansiktet.

"Jag kan sjutsa dig" hon log som svar.
Jag satt på mig en hoddie och vi begede oss mot bilen.

"Är ingen hemma" frågade hon. "mamma är på affärsresa" hon nickade och vi satte oss i bilen.

-

Madis perspektiv
"Tack för ja att jag fick sova hos dig" sa jag medans jag tog av mig bältet. "Alltid" sa han och log. "Syns på måndag" "Ja de gör vi, hejdå" sa jag och klev ut ur bilen. "Hejdå" svarade han och jag stängde bildörren och han körde iväg. Jag stod kvar en liten stund och log för mig själv innan jag gick in.

"Hallå" ropade jag och tog av mig skorna. "Hej gumman" sa mamma som kom från köket. "Hur var det igår då? Hade ni kul?" Log hon. "Nja de kunde ha varit roligare" sa jag och ryckte på axlarna. "Jasså, hände det något" "Nä de kanske inte bara är min grej" hon la huvudet på sne och log. "Nä de tro inte jag heller. Men det är snart mat" sa hon och gick in i köket igen.

Jag gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen. Tog upp telefonen för att ringa Hailey för nu vi jag veta ALLT om hon ens är hos Alex.

"Hallå" svarade Hailey fort.
"Berätta allt nu. Är du hos Alex eller vart är du" frågade jag nyfiket.
"Hailey vad vill äta" sa en annan röst. "ALEX, du är hos honom" utbrast jag i ett glädjetjut. Jag kunde se framför mig att hon log. "Ja de kan man säga" sa hon. "Han är helt fantastisk" viskade hon. "Har ni haft se...." hon avbröt mig. "Nä de va som va så fantastiskt, han brydde sig ingenting om de, han ville bara mysa och kolla netflix. Han försökte inte ens" sa hon lite chockat. Jag gapade lite. "What, gjorde han inte, shit de trodde jag inte" "inte jag heller, men nu vill jag veta. Du va ju hos Jack. Gjorde ni något då" sa hon och jag kunde höra leendet.

"Nej aldrig, men damn ha en snygg kropp. Jag kunde nästan inte ens prata för han va ju utan tröja"
Hon småskrattade. "Alex med" sa hon lite stolt. "Han hade tagit bort mitt smink när jag sov" sa jag och log för hur gulligt det vart medans jag snurrade på en hårslinga. "Men så söött" sa hon med en lite bebis röst.

"MADI MAT" ropade mamma från nedervåningen. "KOMMER"

"Men nu ska jag äta. Puss hejdå"
"Okej jag med. Puss puss hejdå"
Sa vi och la på.

New startजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें