KAPITEL 9

3.1K 34 6
                                    

"Du får gå in före" sa jag och släppte hans hand. "Sluta va så löjlig nu, kom vi gå bara in" sa han och la huvudet på sne. Jag suckade högt. Han la armen runt min axel och vi begedde oss in till skolan, tillsammans...

Vi gick in i skolan och blickarna mötte oss redan. Några bitch blickar från några tjejer här och där. Jag fick en kallkår längst ryggraden. Jag tittade upp mot Jack och mötte han blick. Han gav ifrån sig ett stort leende.

Vi var påväg till mitt skåp men då kom Jack kompisar fram och gjorde nån töntigt handslag. Jag himlade med ögonen. "Gu vad töntigt" sa jag med armarna i kors. "Du kan va töntig" svarade Chase med ett flin på läpparna. Jag himlade bara med ögonen åter igen.

"Så vad är det här, är ni en grej nu eller" frågade Jacob och tittade på mig och Jack. Jag tittade ner i marken för att dölja mitt rodnande. Jack tittade på mig och log stort och la armen om mig.

"Jaa, de kan man säga" svarade Jack stolt och drog mig närmare honom.
Jag mötte hans blick och log lite.
Killarna gav ifrån sig ett stort flin.

"Alex, du var är Hailey" frågade jag honom med ett stort leende. "Vid sitt skåp antar jag" Sa han och jag kunde se kinderna blomma. Jag nickade som svar.

"Syns" sa jag till Jack och vinkade hejdå till killarna som ett barn som blev lämnad på dagis av sin mamma.

"Haileey" utbrast jag när jag såg henne vid sitt skåp. Sprang fram och gav henne en kram.

"Är du och Jack tillsammans" frågade hon på en gång när hon släppte kramen. Hon såg lite förvånad ut men ändå glad.

"Nää, de kan jag väll inte påstå"
"Nähä, vad är ni då"
"En grej kanske, men inge mer"
Hailey höjde ögonbrynen. "Du som inte trodde att han gillade dig"
"Då trodde jag fel" sa jag och ryckte på axlarna. Hon log stort.

"Men vart har du hört de" frågade jag henne bekymrat. "De går ett ryckte" sa hon bara. "VA vi kom typ nyss in genom dörren" sa jag och gjore en gest med armarna. "Du Madi det är en skola, så du vet" sa hon medans ett leende lekte sig på hennes läppar. Jag suckade högt. "Plus så är det Jack och du vi pratar om här, ett par som aldrig skulle tro" jag ryckte på axlarna.

"Hur är det mellan du och Alex då" frågade jag henne och blinkade med ena ögat med ett flin. "Det rullar väll på" sa hon och tittade ner i golvet för att dölja att hon rodnade.

"Haar nii...ja du vet" sa jag lite nyfiket. Hon mötte min blick och himlade med ögonen. "Allt handlar inte bara om sex" jag skrattar lite.

-

"Kan jag komma till dig efter skolan" frågade Jack lutad mot skåpet bredvid mig. Jag suckade, stängde skåpen och vände mig mot honom.

Jag låtsades att tänka väldigt länge änfast jag redan visste svaret. Jag kunde se att han började tappa tålamodet. Han suckade högt.

"Okejdå" ett leende lekte sig på hans läppar. "Meeeen, du måste sköta dig" sa jag och höll upp ena fingret.

"Som om jag inte brukar sköta mig" sa han och tog lätt tag i mitt finger. Jag höjde på ögonbryn. Han suckade med ett leende "men sluta" sa han det perfekta leendet.

-

"Bete dig nu" sa jag när jag gick ut hur han bil. "Men jaaaa mamma" sa han med en retsam röst.

"Hallå" ropade jag när vi kom in och kastade av oss skorna.
"Heej, hur har det gått ida.." mamma stannade när hon fick syn på Jack.
Ett leende sprack upp på hennes läppar. "Jaha så vem är denna ungemannen då"
"Jag är Jack Lockwood, vilket trevligt hem ni har miss Grace" sa han när dom tog i hand.

Jag tittade chockat på honom för hur övertrevlig han var.

"Snälla kalla mig Jill och tack så mycket" sa hon och besvarade handen.

"Så är ni tillsammans" sa mamma lite exalterat när dom hade släppt händerna. "Mammma" sa jag lite diskret. "Oj förlåt" Jack började nu skratta. Mamma log stort. "Det är mat om ungefär en timme" sa hon och begädde sig mot köket.

Vi gick upp för trappan mot mitt rum. Jag öppnade dörren gick in och satte mig i sängen.

Han skannade hela rummet. "Jävlar va stor säng du har" sa han förvånat.
"Tycker du" sa jag "Då är den byggd för att delas" sa han och nästan sprang fram mot mig så jag hamnade på rygg och han ovanpå mig.

Jag kunde inte låta bli att skratta.

Han tittade rakt in i mina ögon och jag i hans. Ett leende spred sig på hans läppar och jag kunde skymta smile groparna. "Vaaad" sa jag lite skrattade. Han var tyst ett litet tag. "Du är bara så otroligt vacker" sa han innan han böjde ner huvudet så våra läppar möttes. Hans varma mjuka läppar gav mig rysningar. Jag log i kyssen och han gjorde desamma.

Han tog tag i mig och vände på mig så han låg underst och jag satt gränsle över honom.

Hans händer var på mina höfter och mina vid hans nacke. Vi båda öppnade sakta munnen och vår tungor möttes. Det pirrade i hela kroppen. Jag drog tillslut sakta ifrån med ett leende.

Jag drog sakta mina händer över hans bröst medans jag satte mig upp helt. Jag kunde känna hans magrutar.

Han förde hans händer sakta upp till min midja och började kittla mig.

Jag skrek rakt ut som om jag höll på dö men han slutade inte.

Jag la mig automatiskt ner bredvid honom och han satt sig på mig. Han kittlade mig fortfarande. Jag började på slut på luft av allt skrattande.

Han log stort medans jag kämpade med all min kraft att få han av mig.
"SLU..SLUU..SLUUUTAA" skrattade jag med nästan ingen lufta kvar i lungorna.

Dörren flög upp och Jack slutade genast. Mammas ögon var stora som tennisbollar. Hennes blick fick mig att skratta ännumer än vad jag redan gjorde. "Trodde..troodd.. trodde du att vi hade sex" sa jag mellan skratten. Jack tittade på mig, klev av och fattade nyss vad som hände och han började nu skratta också. "Jill du behöver inte oroa dig" skrattade han.

"Tur för er" sa hon och pekade med spänd blick på oss. Nu kunde både Jack eller jag nästan inte andas. Nu började mamma också skratta. "Jaja de är mat iallafall" sa hon och stängde dörren och lämnade oss skrattandes.

Tack till alla läsare!!!

New startWhere stories live. Discover now