1.3

62.3K 4.2K 7.3K
                                    

Konuma tıkladığımda gördüğüm bar sokağıyla derince bir nefes alırken hazırlanmam gerektiğini fark etmiştim. Duş almaya üşenmişken uzun saçlarımı dağıtıp dolabımı aralamıştım. İçindeki file çorabı aldığımda eşofmanımı çıkarıp file çorabı dizlerimin üstüne kadar çekmiştim. Üzerine dizleri hafiften yırtık kot pantolonumu giydikten sonra üzerime bebek mavisi gömleğimi giymiştim, düğmelerini tek elimle, zorda olsa iliklediğimde karnımın guruldamasıyla telefonumu alıp odadan ayrılarak aşağı ilerledim.

Karnımı doyurmak için dolaptan aldığım sandviçi hızlıca yemeye başlamıştım. Evden adımımı dışarı attığımda gözlerimi karanlık sokakta gezdirmiş ve derince bir nefes almıştım. Barın olduğu konuma son kez baktıktan sonra telefonu cebime koyup aandviçimi bitirmiş ellerimi silkelemiştim.

Birkaç dakika içinde barın olduğu sokağa girip ilerlemiştim, sesler kulağımı tırmalarken gelen kokular yüzümü ekşitmeme sebep olmuştu. Adımımı sesli ortama attığımda yüzüme bir gülümseme yerleştirip etrafa bakınmıştım. Kısa süre içinde gözlerimi deri koltukta oturan Taehyung ve arkadaşlarına çevirmiştim. Bana bakan koyu gözlere odaklandığımda bana baktıklarını anlamıştım.

Onlara yaklaşmadan barmene yakın bir yere oturmuş ve herkesin yaptığı gibi içkilerden birini alıp birkaç yudum içmiştim, meyve aromalıydı, ama ufak bir uyuşukluk vermişti vücuduma. Dudaklarımı hafifçe şapırdattıktan sonra ayaklanıp yanıma gelen Taehyung'a bakmıştım. Kısa süre içinde yanıma varınca telefonunu açmıştı. İçkimi bitirip yana bıraktığımda, açtığı videoya bakmıştım, ben olarak düşündükleri çocuğun yüzü fazla belli olmuyor ama burnu ve dudakları bana benziyordu. Saçları, oldukça ıslak ve dağınıktı sevişme sırasında.

Gözlerimi Taehyung'a çevirince videoyu kapatmış, başını çevirip yakınında bulunduğum halde yüzünü çekmeyip gözlerime bakmıştı. Koyu gözleri bana öylece bakarken kalbimin hızlanmaması çok zordu.

"Kimseyle yatmadığımı nasıl kanıtlayacağım?"

Güldüğü vakit gözlerimi ince dudaklarına kaydırarak sonrasında başımı öne eğmiş ve mırıldanışını duymuştum.*

"Yalan söyleme, buna inanmayacağım."

Sessiz bir şekilde fısıldadığım şeyi onun duymadığına emindim. Önüme döndüğümde gözlerimi ileriye çevirip dans eden kişilere bakmaya başlamış ve barmenin doldurduğu içkiyi yudumlamaya başlamıştım.

"İnanmayacaksan, açıklamam gerekir mi hyung?"

Bana cevap vermediğinde içkimi bitirmiş ve ayağa kalkmıştım, fazla dayanıklı olmadığımdan beynimin pelte oluşunun farkındaydım.

Belli bir yere kadar yürüdüğümde belimi saran el ile birlikte gözlerimi benden uzun olan bedene çıkarmıştım, tanıdığım bir yüz değildi.

Belimi okşayan parmaklarla birlikte mayışmış bir şekilde karşımdaki şekilli surata bakıp dudaklarımı araladım.

"Sen kimsin? Seni tanımıyorum."

Dediğime gülümsediği vakit sessizce ona bakıp dedii i dinlemiştim.

"Namjoon güzelim, ya senin adın ne?"

"Jeongguk.."

Kullanmadığım elimi tutup boynuna sardığında içimdeki sarhoşluk hissiyle diğer elimi de boynuna sarmıştım. Elleri belimin iki yanını tamamen sarıp benimle birlikte sallanmaya başlayınca başka bir yöne bakmamış, sadece ona bakıp iyice mayıştığımdan gözlerimi kapatmıştım.

Gözlerimi araladığımda yakınımda olan yüze bakmıştım. Bana yaklaşan ona bakıp gözlerimi dudaklarına kaydırmışken ensesindeki saçları çekip onu biraz daha kendime yaklaştırarak dudaklarımızı birleştirmiş ve öpüşmemizi başlamıştım.

Öpüşürken elleri kalçamla birleşince kalçamı sıkan parmaklar beni delirtiyor gibiydi, ilk kez böyle bir şey yaşıyordum. Dilimi dudakları üzerinde gezdirmiş ve öpüşmemizi derinleştirmişken bedenim bedeni üzerine ufak bir baskı uyguluyordu.

Kısa süre sonra benden ayrıldığında utanarak başımı eğmiştim. Onun elleri ise uslu durmamış, bir eli kalçamı okşarken diğer eli belimde beni kendine bastırıyordu. Kesik kesik nefeslenirken ensesini sertçe sıkıp onu uyarmıştım, o sırada yanımızdaki sese odaklanmıştım.

"Sevgili mi oldunuz şimdi de?"

Kalçamı okşayan bedenden uzaklaştıktan sonra sesin sahibine bakıp yutkunmuştum. Çektiği videoyu kapattığında yutkunup ona yaklaşmış ve telefonunu almayı denemiştim.

"Taehyung, o videoyu silmelisin."

Sesim titrerken sarhoşluğum bedenime daha da yayılıyordu, geriye sendelediğimde Taehyung'un belimi saran büyük eliyle beni kendine çektiğinde burnunu yanağıma sürtmüş ve kulağıma yaklaşmıştı.

"Bana bir daha yalan söyleme."

Fısıltısıyla birlikte elimin altında duran tişörtünü sıktım buram buram içki kokuyordu, sarhoş olduğuna emindim.

"Onu ilk kez burada görüyorum, sadece videoyu silemez misin?"

Boştaki eli kalçamı sertçe sıktığında kulağına doğru kesik bir nefes bırakmıştım, kalbim onun bedenine çarparken fısıltısını işitmiştim.

"Sana inanmıyorum, masum olduğunu sanırdım."

Eli kalçamı bırakıp bedeni benden uzaklaşınca sersemlemiş gibi hissediyordum. Sertçe yutkunmuş ve gözlerimi başka yöne çevirip ardından bardan dışarıya doğru koşmaya başlamıştım.

Kendimi gerçekten pis ve iğrenç hissediyordum.

Eğer o video yayılırsa, tamamen mahvolurdum, bunu engellemeliydim.

-----
olayları genel olarak kafamda kurguladım,

bu bölümde kafanız karışmış olabilir ama ileri bölümlerde tamamen anlayacaksınız.

sizi seviyorum, desteklerinizi bekliyorum. ✊🏼💗

 ✊🏼💗

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
handicapé | taeggukМесто, где живут истории. Откройте их для себя