1.9

53.6K 3.8K 6.1K
                                    

"Jeon Jeongguk."

Kulağımın altında sürtünen dudaklarıyla birlikte elim omzunu sertçe sıkarken yutkunamamıştım bile. Parmakları tişörtümün içine girip onu yukarı kıvırdığında bana destek olup tişörtümü çıkarmama yardım etmişti.

"T-taehyung.."

Pürüzlü çıkan sesim ve aldığım kesik nefesler ondan etkilendiğimin büyük bir kanıtıydı. Sertleşiyordum ve bu elimde bile değildi, parmakları önce karnımda, sonrasında göğüslerim üzerinde hareket ederken alnımdan dökülen terleri fark etmemiştim.

Elim omzunu sıkmaya devam ederken dudakları kulağıma bir şeyler mırıldanıyor ama o fısıltılara odaklanamıyordum, dudaklarımı kulak altımdan yanağıma ve oradan da dudaklarıma kayarken dudaklarımın titreyişini durdurmaya çalışmıştım.

Ona ayak uydurmalıydım.

Uzun parmakları bacak aramı bulup hafifçe okşadığında nefeslerim kulağına çarpıyor ve boştaki elinin göğüs ucumda hızlanmasına sebep oluyordu.

Ellerimi bedenimden kısa süreli olarak uzaklaşmış ama sonrasında saniyeler içinde belimi yeniden kavramıştı, dudakları dudaklarımın üzerinde hakimiyet kurmaya başladığında hoşlandığım kişiden ilk kez böyle bir karşılık almak beni heyecanlandırmıştı, bedenim benden habersiz hareket ediyor ve onun dudaklarına yetişmeye çalışıyordu.

Bedenimdeki yok sayılamayacak kadar büyük olan etkisi parmak uçlarımın uyuşmasına neden oluyor, nefesimi kesiyordu.

Dudaklarına karşılık verirken anımsadığım metalimsi tat ve keskin acıyla yüzünü geri çekmişti, ikimizde nefes nefese kaldığımızda başımı sakince karşımdaki bedenin omzuna yaslayarak soluklanmış ve onu dinlemiştim.

"Sevgilim, çok güzel kokuyorsun."

Dudaklarımda büyük bir gülümseye yer verirken başımı geri çekmeden geçen sefer onun yaptığı gibi dudaklarımı boynuna temas ettirmiştim.

"Sevgilim, bana iyi davrandığın için, teşekkür ederim.."

Deli gibi atan kalbim onun bedenine çarparken dediğimi duyduğunda gülümsemişti. Kullanmadığım elimi onun yardımıyla boynuna sararken diğer elimi boynuna sardım ve dudaklarımı yeniden araladım.

"Uzun zamandır bana görmediğim ilgiyi gösterdin, sana bunun için minnettarım. Seni seviyorum."

Kollarım boynunda sıkılaşırken beni seviyor diye düşünmek istemiştim, köşede duran kameradan haberim olmadan.. güzel bulduğum kokuyu içime çekmeye devam ettim.

---

tamam, bok gibi hissediyorum.

JEONGGUK, SANA ACI ÇEKTİRDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM. 😔

umarım beğenirsiniz. 💗

 💗

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
handicapé | taeggukWhere stories live. Discover now