2.9

50.5K 3.8K 6.7K
                                    

Okulun kapısından girdiğimde aklıma Seokjin hyung ile konuşmam geldiğinde gülümsemiştim. Sırtımdaki çanta bugün biraz ağırdı bu yüzden sırtım ağrımıştı, Bu sene sonu üniversite sınavına girecektik ve mezuniyetimiz yakındı, bu yüzden saçlarımı boyattığım için mutluydum.

Elimle kırmızı saçlarımı geriye atıp okulun içine ilerlemiştim, bugün kimseyi duymak istemiyordum. Sadece Taehyung'la konuşmak istiyordum.

Onun gerçekten hoşuna gidiyor muydum?

Sınıfa girdiğimde gözlerimi etradta gezdirmiş ve Taehyung'un yanına yaklaşıp en arka sırada oturan bedenine gülümseyerek tek elimle zorlansam da çantamı çıkarıp içindeki kağıtları ona uzatmıştım.

"Ödevleri senin için yaptım, aynısından bende de var Taehyung-ie."

Kağıtları elimden alıp bana gülümsediğinde utanarak saçlarımı kaşımış ve hızlıca kendi yerime geçmiştim. Onu mutlu ettiğimi sanıyordum, iyilik yaparak.

Ders sonu ikimizde iyi notlar almıştık, bunun için yüzümde kocaman bir gülümseme vardı, ödevi Taehyung'a verdiğim zaman sıkıca sarılmakta istemiştim ama beni itmesinden korkmuştum.

İkinci derste, öğretmenimiz yanında başka bir çocukla sınıfa girmişti. Yüz hatları keskin ve güzeldi, tatlı görünüyordu. Okullarındaki birkaç sorun yüzünden geldiğini öğrenmiştik, zaten okullar kısa zamanda kapanacaktı ama okulun müdürü babasıydı ve buraya gelmişti. Adıysa Park Jimin'di.

Şaşırtıcı bir hareket yapıp yanıma oturduğunda herkes şaşırdığına dair birkaç ses çıkarmıştı. Başımı utanarak önüme eğdiğimde bana elini uzatmıştı.

"Merhaba, ben Park Jimin."

Uzattığı eline bakmış ve tokalaşmak için elimi kullanamadığımdan kullanabildiğim elimi kaldırıp masadaki elini tutarak hafifçe sıkmış ve gülmüştüm.

Durumumu anlamış ve bana nazikçe gülümsemişti.

"Ben de Jeon Jeongguk."

"Sene sonu yakın olsa da bana katlanman zor olacak Jeongguk."

Dediğiyle bir süre düşünür gibi yapmış ve elimi masaya koymuştum.

"Emin ol, çok kolay olacak."

Yüzündeki gülüşle birlikte gözleri kısılınca arka sırada sürekli gözleri bize takılı olan Taehyung'u görmemiştim. Sadece Jimin'e gülümseyip önüme dönmüştüm. Onunla iyi anlaşacağımıza emindim.

O gün boyunca, Jimin'le dolaşmıştık, teneffüslerde birbirimize hayatımızdan bahsetmiştik, sanırım iyi bir arkadaş edinmiştim, mutlu hissediyordum. Hatta son ders test çözmeye gittiğimizde, uyuyacak kıvama geldiğimde saçlarımı okşamıştı. Yalan söylemeyecektim, bu gerçekten iyi ve özel hissettirmişti.

---

geldik en güzel yerlere, sık bölün atmaya çalışacağım, sizi özledim. 🐥

jimin ve jeongguk, taehyung'a karşı bir plan yapabilirler mi sizce? neler düşünüyorsunuz? 🤭

jimin ve jeongguk, taehyung'a karşı bir plan yapabilirler mi sizce? neler düşünüyorsunuz? 🤭

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
handicapé | taeggukWhere stories live. Discover now