10

27.9K 2.7K 708
                                    

jeongguk:
taheyugn
taEHYUNG
sikeyim nerdesin

taehyung:
hey
dersteyim
noldu?

jeongguk:
tae
çok kötüyüm
seni görmeye gelmiştim
ama jimin karşıma çıktı
laf etti falan tartışmaya başladık
sonra da kavga ettik
kaşım patladı sanırım
o küçücük elinin böyle sert olduğunu bilmiyordum
bok gibi hissediyorum
neden bu hale geldik

taehyung:
bizim okulda mısın sen

jeongguk:
evet
bankta oturuyorum
nereye gideceğimi bilemedim

taehyung:
tamam bekle
dersten çıkıp geliyorum

jeongguk:
gerek yok
sonra gelebilirsin
beklerim ben

taehyung:
itiraz istemiyorum
sadece bekle tamam mı

-

"teşekkür ederim." jeongguk kaşında hissettiği tentürdiyot ile hafifçe tıslasa da, kendisiyle bir bebekmiş gibi ilgilenen çocuğa minnettardı. yüzündeki yaralarını temizlemenin yanında berbat olan modunu da düzeltmek amacıyla bir şeyler mırıldanıp duruyordu çünkü.

"jeongguk, kendini kötü hissetme. bunu başlatan onlardı ve sen kendini kötü hissetmesi gereken son insansın." taehyung ilk başta jeongguk'u evine götümesi için ısrar etse de karşısında oldukça halsiz duran bu çocuğu daha da yormamak için okulun revirine götürmeyi öne sunmuştu. şimdiyse düşüncelerinde boğuşurken parmaklarıyla oynayıp masum bir ifadeyle başını eğmişti ve çok tatlı görünüyordu. jeongguk, çok güzeldi ve taehyung ilk defa bu revir odasında görmüştü onun güzelliğini.

"öyle, ama jimin'e çok değer veriyordum ben. adamakıllı anlatsaydı her şeyi, bir şekilde yolunu bulurduk belki." can sıkıntısıyla omuzlarını silkerken içinde yarattığı karmaşayı anlamaya çalışıyordu taehyung, aynı kaderi yaşıyor olabilirlerdi fakat tamamiyle farklı tepkiler verdiklerini anlamıştı çoktan. yine de destek olmak amacıyla jeongguk'un omzunda dinlendirdiği eliyle hafifçe sıktı omzunu.

"sen zaten bunun için ona fırsat verdin, bunu kullanmayan oydu. bunun için canını sıkma." küçük olan eğdiği başını hafifçe kaldırarak kendisine samimiyetle gülümseyen çocuğa karşılık verdi gülümsemesiyle. böylesine kötü bir durumla en azından tek başına karşı karşıya kalmamış olmasına, taehyung'un yol arkadaşı olmasına seviniyordu. hafifçe başını salladı, masum ifadesinin yanına ufak bir tebessüm eklenmişti fakat duyduğu şeylerle dudakları daha da kıvrıldı.

"şimdi, pizza yiyip playstation'a gitmeye ne dersin?"

-

muhteşem koalisyon = pizza + ps + taegguk
azcık yorum görsem keşke😭

Revenge ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora