40''

22.1K 1.2K 1.2K
                                    

beklediginiz bolum ayaginiza geldi canlarim, bolum bolca smut iceriyor lütfen hangi gün okuyorsanız artık iftardan sonra okuyun!

sanirim bu zamana kadar ilk defa bir smuta bu kadar fazla özendim (gerci ne kadar güzel oldu bilmiyorum ama) o yüzden bol yorumlarınızı bekliyorum :) iyi okumalar <3

-

girdikleri son duruşmanın üzerinden yaklaşık iki ay geçmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

girdikleri son duruşmanın üzerinden yaklaşık iki ay geçmişti.

dava beklenildiği gibi jeongguk'ların kazanmasıyla sonuçlanmış, güçlü bir delil olan ses kaydının yanında ifade veren insanlarla birlikte jackson hiçbirinin de beklemeyeceği kadar ağır bir ceza almıştı. bu işin içinde olan herkes derin bir nefes alsa da taehyung'un meselesi hala kapanmamıştı ve iç tartışmalarının bir türlü dinmediği birkaç günün ardından; o gün babasının kilitli kasasında bulduğu tüm belgeleri polise götürerek babasını ihbar etmiş, ardından şirketlerle birlikte sahip olduğu tüm mal varlığa el konulmuştu.

buna taehyung'un evi de dahildi.

taehyung için maddiyat başından beri bir sorun olmamıştı, evinin elinden alınacağını öğrenen jeongguk'un zaten beklemeden kendi evine taşınmasını teklif edeceğini biliyordu. eğer gerekirse sokaklarda bile yaşayabilirdi, onun için yanında sadece jeongguk olsun yeterdi. ancak yine de şu son iki aydır maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen jeongguk, taehyung'un bu zamana kadar hissettiği en değerli anlarını yaşatmıştı ona.

taehyung, jeongguk'a tüm varlığıyla minnettardı. yalnızca, yaşadıkları yüzünden bunu pek iyi gösterebildiğini düşünmüyordu.

taehyung'un babası hapse girdikten sonraki birkaç hafta olanları sindirmesi beklediğinden de zor olmuştu. zaten zor bir çocukluk geçirdiği için karşı karşıya kaldığı zorlu durumları hep içine atıp sessizlikle karşılık verir olmuştu bu zamana kadar ancak içine attıkları da belli bir yere kadar dolup taşmaya başlayınca artık olaylara nasıl tepki vermesi gerektiğini bilemez hale gelmişti. duruşmadan bir hafta sonra sevgilisinin kucağına yatıp içli içli ağlamış, ertesi günü ise hiç yaşanmamış gibi her şeye gülmeye başlamıştı. jeongguk bu duruma üzülse de zamanla geçeceğini düşünerek elinden geldiği kadar taehyung'a destek olmaya devam etmişti.

ve şimdi, birlikte koca iki ayı devirdiklerinde taehyung eskisinden daha iyidi. ah, sadece tek bir problem vardı; o da deli gibi jeongguk'u kıskanıyor oluşuydu.

jeongguk emindi ki taehyung'un bu kıskanç yanı jackson yüzünden giderek ortaya çıkmıştı ancak ne yapıp ettiyse de onun bu yanını bir türlü yatıştırmıyordu. sokak yemekleri yapan bir büfeciden tutun, geçenlerde yolda karşılaştığı ve dayanamayıp evde beslemeye başladığı yavru kediden bile kıskanır olmuştu kendisini. bu ilk başta jeongguk'un hoşuna gitse de bir süre sonra can sıkıcı olmaya başlamıştı çünkü en olur olmadık yerlerde bile bu durum yüzünden tatsızlık yaşamaya başlamışlardı bile.

Revenge ✓Where stories live. Discover now