43. Kapitola

2K 134 7
                                    

Samozřejmě jsem se nehodlala jen tak vzdát, ale netušila jsem, jak bych ho jinak mohla porazit. Nemělo smysl už dál zůstávat v dračí podobě jen napůl. Nechala jsem proměnit i zbytek svého těla. Luci udělal totéž. Stál teď přede mnou nahý černý démon, stejně vysoký jako já. Bylo to poprvé, co jsem ho takhle viděla v reálu a né jen ve snu. I tady měl opeřené křídla a všechny ostatní znaky, které měl ve snu. Chloubu mu před zraky ostatních chránily chlupy, které měl v rozkroku delší než na zbytku jeho ještěřích nohou.

Oba jsme byli ve své nejsilnější formě a tak nová fáze boje mohla začít.

Luciho oči se podivně leskly vzrušením. Zdálo se mi, že něco bylo jinak, než tomu bylo na začátku. Neustále se usmíval. Opatrně jsme kolem sebe začali kroužit. Tentokrát to byl on, kdo zaútočil první. Byla to rychlá a silná pěst mířená na mojí hlavu. Vyhnula jsem se jí a mé zuby klaply v protiútoku, kterému se i Lucimu podařilo vyhnout. Znovu jsme kolem sebe kroužili. Byl do boje naprosto ponořený a měl jasný cíl. Mě začalo docházet, co ten cíl byl zač. Existovala jen jediná situace, kdy dračí samice bojovala naplno proti samci. Byl to pářící rituál. Takže mi Luci chtěl ukázat jeho pravou sílu? Chtěl si mě podmanit? Ale tady před všemi? Co když se mu to povede? Snad tady se mnou přede všemi nehodlá mít sex.

Přišel další útok. Na tenhle jsem už byla připravená lépe a okamžitě jsem proti němu máchla křídly. Rozvířilo to písek a jeho útok zastavilo. I v písečném oblaku jsem si všimla, jak si čistí oči a rychle jsem toho využila. Znovu jsem zaútočila tlamou. Sevřela jsem čelisti. Ty ale nedocvakly. Zaklínily se o Luciho rohy na hlavě. Škubla jsem, abych se z toho dostala, ale nepodařilo se mi to. Naštvaně jsem zavrčela s tlamou skoro dokořán a z ní pomalu stékajícími slinami. 

Mohla jsem teď použít svůj oheň, protože nebyla možnost, jak bych minula, ale nechtěla jsem Luciho zabít. Luci sklonil svou hlavu na stranu a já se tělem musela otočit na záda, aby mi tu mou nevykroutil z krku. Se zaduněním jsem dopadla na zem. Rychle se přesunul nad mé tělo a přidupl mi křídla k zemi, dokud jsem ležela. Kvůli tomu jsem už nemohla vstát a Luci svou hlavu vyprostil z mé tlamy. 

Chytl mě za spodní čelist, tu mi přirazil k horní a pevně je tlačil k zemi, abych se ani celou hlavou nemohla hýbat. Prudce jsem ho kopla zadníma nohama, které jsem naštěstí měla ještě volné. To ho odrazilo z mých křídel a já mohla vstát. Rychle jsem tak učinila, ale Luci se zachytil jednoho z mých rohů na hlavě. Furt byl ve stejné velikosti jak já, takže nade mnou měl dost síly a držením mého rohu měl i vcelku velkou kontrolu nad mým tělem. Nemohla jsem na něj efektivně zaútočit, dokud se mu nevyprostím. 

Pokusila jsem se o to křídlem, ale zablokoval mi ho svým vlastním. Prudce mým rohem škubl dolu a otočil tak mou hlavu, kterou vzápětí opět stranou přirazil k zemi. Zapřela jsem se nohama a snažila se mu vyprostit, ale byl silnější. Přešel za mě a rozkrokem se opřel o můj zadek. Ohýbal se nad mým tělem, aby mohl zůstat v té pozici a stále mi držet roh. Cítila jsem celé jeho tělo na svých zádech jak se o mě opíral. Druhou rukou mi začal tlačit na záda. Snažil se dostat mojí přední část těla na zem. 

Pěknou chvilku se mi dařilo bránit, ale jeho síla mě nakonec přemohla. Hlavu mi kvůli rohu držel u země a stejně tak i přední část těla. Stála jsem pouze na zadních nohou s vystrčeným zadkem, na který mi nepřestával tlačit jeho rozkrokem. Nemohla jsem se hnout. Nemohla jsem dělat vůbec nic. Snažila jsem se o to, ale měl mě dokonale pod kontrolou. Když si tohle má mysl uvědomila, převzal mé tělo chtíč. Krev se mi začala hrnout do rozkroku, kde jsem ucítila i jiný zdroj tepla. Byl to Luciho vlastní chtíč. Také to na něj působilo a chtěl to stejně tak, jako já. Ostatní ale naštěstí nemohli vidět, jak moc Lucimu tvrdne, protože byl schovaný v bezpečí mých dračích stehen.

Nemohla jsem se hnout a to znamenalo, že Luci zvítězil. Dav začal jásat a skandovat Luciho jméno. Ten mě ale nepouštěl, jen mě sledoval. Zajímalo mě, co teď hodlá udělat. Nechtěla jsem mít sex tady přede všemi, ale pokud by ode mě odstoupil, všichni by měli krásný výhled na jeho tvrdou démoní chloubu.

Tvorové se najednou začali propadat do země a místo nich se objevovaly stromy. Hromada stromů a všude kolem. Jen pár vteřin na to jsme se oba s Lucim ocitli uprostřed lesa. Zmateně jsem očkem pokukovala po tom, kde vlastně jsme a co se stalo. Celou hlavou jsem stále hýbat nemohla.

„Teleportnul jsem nás Aerwyn," vysvětlil mi Luci.

Démonův drak ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat