7

1.1K 13 15
                                    

Ik zie het fonteintje al in de verte staan. Ik ren er naartoe en zie Taehyung nog nergens.

Tot iemand me op mijn rug tikt, ik draai me om en zie Taehyung achter me.

Pov Taehyung:

Ik loop naar het fonteintje toe en zie een jongen om zich heen kijken.

Ik kom iets dichterbij en zie dat het Jungkook is. Ik leg mijn hand op zijn schouder.

Hij schrikt en draait zich om. Als hij mij ziet geeft hij me een knuffel. Ik duw hem langzaam weer weg en kijk hem aan "hallo" zeg ik droog.

"HEYY IK BEN HET JUNGKOOK WEET JE WEL, IK HEB ER ZO VEEL ZIN IN! DUSSS WAT GAAN WE DOEN?!" Zegt hij enthousiast

"Woww rustig aan dude" zeg ik rustig. Hij is echt heel cute... in het echt is ie zo anders dan op foto's...

"Haha sorry, ik heb er gewoon zo veel zin in! Wat gaan we doen?" Zegt hij

"Oh uhmm ik weet het eigenlijk niet, kies jij maar" zeg ik
"Uhmm we kunnen naar mijn huis gaan, als je dat goed vind" zegt Jungkook. "Isgoed!" Zeg ik.

"Is er iemand bij jou thuis?" Vraag ik. Niet dat ik iets speciaals met hem ga doen ofzo... maar gewoon, zodat ik het weet...

"Ja alleen mijn broer, maar die zal ons niet lastig vallen, misschien dat hij je wat vragen zal stellen maar hij is heel aardig!" Zegt hij

"oke dan gaan we naar jouw huis" zeg ik. We lopen naar zijn huis, onderweg is het heel stil.

"We zijn er" Zegt Jungkook als we voor zijn deur staan. "Mooi huis" zeg ik terwijl Jungkook zijn sleutel in de deur steekt.

Hij doet de deur open en schopt zijn schoenen uit, ik loop naar binnen en doe precies hetzelfde. Ik geef mijn jas aan Jungkook zodat hij die kan ophangen.

"Hey Jungkook nu al teru- oh hallo, en jij ben dan Taehyung neem ik aan?" Zegt een jongen van ongeveer mijn leeftijd "ja, Kim Taehyung, 19 jaar oud en een vriend van Jungkook." Ik steek mijn hand naar hem uit.

"Leuk je te ontmoeten, "ik ben park Jimin, je mag me gewoon Jimin Noemen, ik ben 20 jaar en ben de broer van Jungkook" zegt hij terwijl hij mijn hand schudt.
"Kom maar mee Tae" zegt Jungkook bij een deur die me waarschijnlijk naar de woonkamer leidt.

Ik loop naar binnen en kom inderdaad de woonkamer binnen. Jimin loopt naar boven en komt daarna weer terug naar beneden "jongens ik ga naar buiten, ik kom over 1 uur weer terug om het avondeten te maken, Taehyung lijkt het je leuk om te blijven eten?" vraagt Jimin

"graag, dan hoef ik zelf niet meer te koken want ik kan niet eens koken" zeg ik lachend "leuk, tot over 1 uur!" Zegt Jimin, hij knipoogt naar Jungkook en ik zie dat Jungkook begint te blozen.

Zo schattig is hij! Als jimin de deur uit is draait jungkook zijn hoofd naar mij toe "wat zullen we doen?" Vraagt hij.

"Ik weet het niet, dit is jouw huis" zeg ik. Jungkook denkt even na en gaat dan op de bank zitten "Netflix?" Vraagt hij.

"Nehhh ik weet iets veel leukers!" Zeg ik met een grijns op mijn gezicht. "Wat da-" voor hij zijn zin af kon maken drukte ik mijn lippen op die van hem.

Hij schrok van mijn actie maar deed daarna mee met de kus. De kus werd steeds ruwer en ruwer tot de deurbel opeens ging,
"Ik ga wel" zegt jungkook.

Hij loopt naar de deur toe en trekt hem open terwijl ik vanaf de bank mee kijk, het is Jimin "jimin? Je zou toch pas over 3 uur komen?" Zei Jungkook verbaasd "ja sorry als ik jullie stoor maar ik ben mijn sleutels en portemonnee vergeten mee te nemen" zegt Jimin "stoorde ik jullie met iets belangrijks?" Vraagt Jimin terwijl hij zijn lach inhield.

Ik en Jungkook keken elkaar blozend aan. Hij probeerde iets te zeggen maar er kwam niks uit zijn mond.

"Nee het is geen probleem hoor, we waren gewoon tv aan het kijken" zei ik voor Jungkook. Jimin kijkt naar de tv die uitstaat en daarna naar mij, daarna kijkt hij naar jungkook die nog roder is geworden.

Jimin kon zijn lach niet meer inhouden en liep lachend de deur uit en dit keer met zijn portemonnee en sleutels.

Als Jungkook de deur heeft gesloten rent hij weer naar me toe en gaat op mijn schoot zitten "zo waar waren we ook al weer?" Zei ik terwijl ik Jungkook weer begon te zoenen.

Ik kneep in zijn kont waardoor hij moest kreunen. Ik duwde hem op de bank en ging op hem liggen. Ik gaf hem een paar zuigzoenen in zijn nek waardoor hij nog harder moest kreunen.

Ik trek zijn shirt uit en ga met mijn hand over zijn abs. Ik trek mijn shirt ook uit en zoen hem weer verder. Ik lik met mijn tong over zijn buik.

Ik voel dat Jungkook ondertussen al een stijve heeft gekregen. Ik kijk naar zijn broek en zie een grote bobbel. Ik kijk hem met een grijnz aan "wordt je stijf van mij" zeg ik plagend.

Jungkook wordt weer rood maar gaat verder met zoenen. Ik trek zijn broek naar beneden en gelijk daarna ook die van mij, ik ga met mijn hand over de bobbel in zijn onderbroek.

Ik ga iets beter op hem liggen en vrijf met mijn dick over die van hem. Jungkook kreunt steeds harder en harden. Ik trek zijn onderbroek omlaag en bewonder zijn dick "mooi he" zegt Jungkook buiten adem.

"Die van mij is mooier" zeg ik ook buiten adem "geloof ik niet, effe kijken" zegt Jungkook met een grijnz.

Hij duwt me van zich af waardoor ik op de grond val, hij gaat boven me staan en trekt mijn onderbroek omlaag.

Meteen springt mijn dick naar boven. "Ahhh die ziet er lekker uit, maar denk je echt dat die gaat passen?" Vraagt hij "maakt niet uit, ik ga hem laten passen" zeg ik met een grijnz.

Ik sta op en duw Jungkook weer op de bank. "Kijk uit dat we niet zometeen de bank vies maken" zegt Jungkook terwijl ik hem weer zoen.

"Nee nee komt goed" zeg ik hijgend.
Ik neem jungkook mee naar de trap. "1ste deur rechts" zegt hij terwijl hij me weer verder zoent. Ik duw hem op bed en stop gelijk mijn dick in hem "AH.....!" schreeuwt Jungkook. Ik veeg een traan uit zijn ogen. En ga heel hard in en uit hem.

"AHWW....T-TAE....AH" kreunt hij. Hij krijgt tranen in zijn ogen. Ik ga steeds harder en harder. Er valt een traan uit Jungkooks oog.

Niet veel later zijn we allebei klaargekomen. Ik geef Jungkook een kusje op zijn hoofd. "Sorry dat ik je zo veel pijn gedaan heb cutie" zeg ik

"Wacht maar, ik pak je terug" zegt Jungkook buiten adem. "Kom, laten we snel alles opruimen voordat je broer komt" zeg ik. Hij knikt en we zoeken onze kleren. We horen van beneden de deur weer opengaan

"JONGENS IK BEN IETS EERDER THUIS" roept hij "SHIT ONZE KLEREN ZIJN NOG BENEDEN!!" Schreeuw ik zacht zodat alleen Jungkook het hoort.

"FUCK!" schreeuwt Jungkook hard.
We wachten 3 minuten om een oplossing te zoeken tot we Jimin opeens de trap op horen lopen.

"Uhmm jongens, van wie zijn die kleren beneden bij de bank?" Zegt Jimin vanaf de trap


Oehhh betrapt! Of toch niet?

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu