12

779 13 1
                                    

Jimin pov:

In de auto is het heel stil, jungkook heeft nog niks gezegd.

Normaal zou hij heel enthousiast alle details vertellen... "ennn jungkook! Hoe was je eerste werkdag?" Zo probeerde ik een gesprek te beginnen.

"Het was leuk!" Loog Jungkook. Ik wist dat ie loog. Ik ken hem al zo lang en ik weet precies wanneer hij liegt!

Er is sowieso iets gebeurd Maar ik moet alleen nog weten wat... "je liegt, Anders zou je je heel vrolijk gedragen. Wat is er?" Vraag ik nog een keer

"niks zeg ik toch" zegt Jungkook, hij krijgt tranen in zijn ogen maar doet heel erg zijn best om ze in te houden.

Hij pakt een envelop uit zijn jaszak en geeft me 100 euro. "Hier, dit is de helft van wat ik verdiend heb" zegt Jungkook, hij glimlacht weer maar ik weet dat hij nep lacht, dat doet hij wel vaker.

Ik stop aan de kant en geef hem het geld terug "nee Jungkook, dit is jouw geld waar je zelf voor gewerkt hebt! Je moet je geld niet zo snel aan anderen geven... je hebt hier waarschijnlijk heel hard voor gewerkt en je hebt het geld hard nodig..." zeg ik terwijl ik het geld terug geef.

"Maar je hebt zelf ook geld nodig! Je geeft altijd je geld aan mij, je zorgt voor me en je houd tenminste nog van me, ik wil ook iets teruggeven voor alles wat je mij ook hebt gegeven" zegt Jungkook, hij geeft het geld weer aan mij, ik neem 50 euro en de rest geef ik terug, ik geef Jungkook een knuffel en een kus in zijn haar.

"Wat heb ik toch een geluk dat ik jou als broertje heb" zeg ik blij. We rijden weer verder naar huis en dit keer hadden we gesprekken over wat we zouden eten vanavond.

"Jij mag kiezen, we kunnen noodles eten... offf... we kunnen naar de Mc Donalds gaan!" Zeg ik "OHHH OHHH IK WIL NAAR DE MC DONALDS" zegt Jungkook enthousiast.

ik maak een bocht en rijd richting de Mc Donalds. We lopen naar binnen en zoeken een plekje om te zitten "Jungkook zoek maar alvast een plekje dan ga ik de bestellingen doen" zeg ik

Jungkook knikt en zoekt een plekje, ik loop ondertussen naar de rij en wacht op mijn beurt, na 5 minuten ben ik aan de beurt, "welkom bij Mc Donalds wat wilt u bestellen..." na het wachten op het eten loop ik naar de tafel waar Jungkook zit.

Hij begint gelijk met eten, hij heeft een hele Big Mac op voordat ik begonnen was

"Oke Jungkook, vertel nu maar wat er bij Jin thuis allemaal gebeurt is" zeg ik, ik moet het antwoord gewoon weten, ik wil mijn kleine broertje beschermen, wat er ook gebeurt.

"Niks bijzonders" zegt Jungkook terwijl hij naar zijn eten kijkt

"Jawel Jungkook, hou op met liegen, ik weet dat er iets is gebeurd en ik wil weten wat het is, ik wil je kunnen beschermen jungkook..."

aan het einde van de zin viel mijn stem weg, ik kreeg tranen in mijn ogen en begon te huilen. Jungkook gaf me een knuffel en een kipnugget.

"Jimin hyung... ik zei toch dat er niks is gebeurd, ik ben gewoon moe van al dat werken... geloof me alsjeblieft" zegt Jungkook om me gerust te stellen.

Ik pakte de kipnugget en dipte hem in mijn frietsaus. Zodra we klaar waren gingen we weer naar huis en direct naar bed, vandaag was een hele lange dag...

Ik kleedde me om en ging in bed liggen, na 10 minuten in bed liggen kwam Jungkook mijn kamer binnen

"Jimin hyung, ik kan niet slapen... mag ik vannacht alsjeblieft hier bij jou slapen?" Vraagt Jungkook "natuurlijk!" Zeg ik, ik schuif een beetje op zodat Jungkook naast me kan liggen.

Jungkook pov:

Toen ik thuis kwam deed ik gelijk mijn pyjama aan en poetste mijn tanden om naar bed te gaan, toen ik maar 10 seconden in mijn bed lag kreeg ik gelijk alweer een nachtmerrie over vandaag, dat gedoe met Jin...

Ik loop naar de kaner van Jimin en vraag of ik bij hem mag slapen, ik durf gewoon niet alleen te zijn vanavond...

Heyyyy weer nieuw deeltje!!
Morgen is hobi's bdayyy💜

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu