14

824 16 8
                                    

Pov Taehyung

Jungkook komt straks naar mij toe!! Ik had nogal veel moeite met mijn outfit maar koos uiteindelijk toch maar voor dit:

Ik loop naar de badkamer om mijn morning routine te doen, vandaag heb ik een hele leuke verassing voor Jungkook, ik hoop dat hij het ook leuk vindt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar de badkamer om mijn morning routine te doen, vandaag heb ik een hele leuke verassing voor Jungkook, ik hoop dat hij het ook leuk vindt.

Ik heb een heel restaurant ingehuurd, alleen voor mij en jungkook Zodat niemand ons kan storen en omdat ik zo aardig ben mag jungkook alles kopen wat hij maar wil en ik betaal alles!
Daana gaan we naar een soort van game hal. Jimin vertelde me dat Jungkook dol is op gamen en dat hij er ook nog heel goed in is!
Na het gamen geef ik hem een paar cadeautjes, want de game hal is in het winkelcentrum dus gaan we ook gelijk leuke dingen shoppen, rond 17:30 gaan we naar het strand om een strandwandeling te maken bij zonsondergang.

En ik weet dat ik nog niet eens een maand een relatie met Jungkook heb maar ik hou gewoon zo ontzettend veel van hem!
En Jungkook verdient gewoon zo'n dag, ik hoorde van Jimin dat Jungkook geen vrienden heeft en dus ook heel weinig naar buiten gaat, alleen als hij naar school gaat of van school komt is hij buiten.

*de bel gaat*

Ohh dat is Jungkook zeker!
Ik ren de trap af naar beneden en doe de deur gelijk open, als ik Jungkook zie twijfel ik geen moment en geef hem gelijk een knuffel. "Jungkook ik heb je zo erg gemist!" Zeg ik blij

"Hey TaeTae, ik heb jou ook gemist" zegt Jungkook, ik geef hem een kus en trek daarna gelijk mijn schoenen aan, ik pak mijn jas van de kapstok en mijn sleutels en portemonnee van het kastje.
"Kom laten we gaan" zeg ik
"Uhm naar waar?" Vraagt Jungkook. "Dat zie je straks wel."
Ik pak een blindoek (of blinddoek idk😂) en doe hem bij Jungkook om "vertrouw me" zeg ik tegen Jungkook. Jungkook knikt en loopt met me mee naar de auto.

Na 10 minuten rijden zijn we er eindelijk, ik ben maar eerst naar de game hal gegaan omdat we hierna pas naar het restaurant gaan. Ik doe de blindoek van Jungkook af, ik zie Jungkook met grote ogen naar de game hal kijken, hij draait langzaam zijn hoofd naar mij en kijkt me met open mond aan. Ik zie dat Jungkook langzaam tranen in zijn ogen begint te krijgen, hij zegt nogsteeds niks en heeft zijn mond nosteeds open. "Nou... waar wacht je nog op? Moet ik het gat in je mond vullen met mijn ....... net als de vorige keer?" Zeg ik lachend. Jungkook begint ook te lachen en knuffelt me "dankjewel! Ik kan gewoon niet geloven dat iemand de moeite neemt om me hier naartoe te brengen..." zegt Jungkook ongelovig

Ik geef Jungkook een kus en trek hem mee naar binnen, we gaat bij een game dinges zitten die je ook altijd op tv ziet. "Ik heb gehoord dat je heel goed bent in gamen, laat maar zien wat je kan" zeg ik uitdagend "wil je weten wat ik kan? Ik kan "iets" van jou omhoog krijgen zonder het aan te raken" zegt Jungkook met een grijnz
"Nee sukkel niet dat" zeg ik lachend "de game bedoel ik" zeg ik gelijk daarna.
"Hehehe weet ik, ik wou je gewoon een beetje plagen" zegt Jungkook ook lachend.

Time skip na het gamen

We lopen naar het restaurant, het is nu ongeveer 15:30
"Woah Jungkook, je bent zo goed! Ik heb niet eens 1x van jou kunnen winnen!!!" Zeg ik verbaast
"Hahaha maar dat komt gewoon omdat jij heel slecht bent" zegt Jungkook lachend. Ik kijk hem nep-boos aan en moet daarna ook lachen. "Waar gaan we eigenlijk naartoe?" Vraagt Jungkook
"Eten halen" zeg ik
"Oehh van waar?" Vraagt Jungkook nieuwsgierig
"Zie je straks wel" zeg ik met een glimlach. Als we er bijna zijn doe ik mijn handen voor Jungkooks ogen, ik tel af van 3 tot 1 en haal mijn handen voor Jungkooks ogen weg, ik zie dat Jungkook gelijk een glinlach op zijn gezicht krijgt, ik moet er zelf ook van glimlachen.

We lopen naar binnen, alles is versiert met bloemen (neppe bloemen) leuke foto's van mij en Jungkook, kaarsjes, balonnen en nog veel meer. We worden gelijk naar eeen tafel gebracht en krijgen ook gelijk onze menu kaarten, "uhm TaeTae... waar zijn de andere klanten?" Vraagt Jungkook aan mij. "Ik heb dit restaurant voor vandaag gehuurd zodat we rustig kunnen eten zonder alle lawaai om ons heen EN ons eten komt sneller" zeg ik
"Heb je echt een restaurant speciaal voor mij gehuurd?" Vraagt Jungkook ongelovig.
"Hehe uhmm ja, ik zou alles voor jou doen en dat weet je zelf ook heel goed" zeg ik.
Jungkook geeft me een kus en gaat weer op zijn stoel zitten.

Time skip na het eten

We lopen het restaurant uit nadat we iedereen die ons geholpen heeft bedankt hebben.
"Oke waar gaan we nu heen?" Vraagt Jungkook vrolijk
"Naar de winkels, waar wil je als eerst naartoe? Ik betaal alles" zeg ik. "Wat? nee jij betaalt helemaal niks meer vandaag! Je hebt al genoeg uitgegeven aan mij" zegt Jungkook.

"Nee Jungkook vandaag is de dag dat je eindelijk een keer krijgt wat je ECHT verdient, je bent zo aardig en je helpt mensen graag, maar wat krijg jij ervoor terug? Iedereen scheld je uit omdat je homo bent of weet ik veel wat! Al die *** mensen die dat zeggen mogen dood vallen! Jij verdiet beter Jungkook..." bij die laatste zin kreeg ik een brok in mijn keel, ik kon niet meer verder praten en ging gelijk huilen, Jungkook gaf me een knuffek en probeerde me te troosten. "Sorry dat het zo moest gaan Tae" zegt Jungkook nu ook verdrietig.

"Nou laten we nu maar eens naar de winkels gaan. En je MOET iets kopen, begrepen?" Zeg ik
Jungkook krijgt een glimlach op zijn gezicht "oke dannnn" zegt Jungkook uiteindelijk.

We lopen een paar winkels binnen, we liepen als eerste naar de gucci store. Ik help Jungkook. Met uitkiezen, ik koop voor hem wat ik thuis ook heb + nog 3 extra gucci truien. Jungkook vond het eerst te veel maar ik heb het toch gekocht. Naarna gingen we nog naar een paar andere winkels, uiteindelijk heb ik 8 tassen met kleren en 3 dozen met schoenen voor Jungkook gekocht.

We lopen nu naar de auto om alles erin te gooien en lopen daarna gelijk naar het strand, we lopen hand ik hand langs de zee, "Taehyung, ik kan gewoon niet geloven hoeveel moeite je vandaag voor mij hebt gedaan en hoeveel geld je hebt uitgegeven aan mij... nog nooit heeft iemand (behalve Jimin) zo veel moeite voor mij gedaan..." zegt Jungkook met tranen in zijn ogen "ahww kookie ik doe er alles aan om jou blij te zien, maakt niet uit wat het is, ik zou er ALLES voor doen" zeg ik ook met tranen in mijn ogen.

Ik stop met lopen en zoen Jungkook. Hij zoent mij terug en trekt me daarna in een knuffel, na het wandelen gaan we weer naar huis, Jungkook vroeg aan mij of ik vandaag bij hem thuis wou slapen zodat ik niet alleen ben.

Als we eindelijk bij Jungkook thuis zijn pak ik alle tassen uit de bagage en loop naar de voordeur, Jimin doet gelijk open en kijkt ons met grote ogen aan als hij alle tassen ziet. "Hoeveel winkels hebben jullie leeg gekocht?" Vraagt Jimin ongelovig
Ik en Jungkook kijken elkaar aan en moeten gelijk lachen. We nemen met zn drieën alle tassen mee naar Jungkooks kamer, ik doe mijn avond routine en kruip onder de dekens naast Jungkook, ik heb geen kleren aan, alleen een onderbroek want dat ligt lekkerder. Ik geef Jungkook nog een kus en val in slaap.

Heyyy nieuw deeltjeeee
Sorry dat ik niks heb geplaatst afgelopen weken maarja ik had het een beetje druk met uhm idk BTS "On" streamen, de vakantie, school... dat soort dingen. Maarja ik heb daarom een extra lange deel geschreven en ik voel dat mijn vingers dood zijn.
Nou ik hoop dat jullie het een leuk deel vonden, doeiii❤

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu