8

1K 19 16
                                    

"Uhmm jongens, van wie zijn die kleren beneden bij de bank?" Zegt Jimin vanaf de trap.

Ik en taehyung kijken elkaar bang aan. "Verstop je snel in de badkamer" fluister ik naar Taehyung.

Ik zoek binnen 1 seconde naar kleren, ik pak het eerste dat ik vind, een broek. Jimin klopt op de deur. "Jongens?" Zegt hij.

Net wanneer hij binnenkomt heb ik net mijn broek aan maar nog geen shirt.

"Uhmm Jungkook.... waarom heb je geen shirt aan... en waar is Taehyung?" Vraagt Jimin met een grijnz op zijn gezicht.

Pov Jimin:

Ik ging even boodschappen doen voor het avondeten zodat mijn broertje en Taehyung even alleen waren.

Je weet wel, gewoon wat tijd voor hun tweeën. Ik was iets eerder thuis gekomen omdat ik alles al had en het was niet zo druk in de winkel. Ik kwam weer terug naar huis. Ik hoorde wat geluiden van boven komen.

Ik liet het maar gaan en liep naar binnen om de boodschappen een plekje te geven. (De keuken en woonkamer zijn samen één geheel)

Ik liep langs de bank naar de keuken toen ik opeens overal door de kamer kleren zag liggen.
Ik ruimde de kleren bij elkaar en liep ermee naar boven.

Vanaf de trap riep ik even hun namen, gewoon zodat ze wisten dat ik thuis was en naar Jungkooks kamer kwam.

Ik hoorde wat gerommel uit de kamer komen. Ik klopte op de deur en wachtte even voor ik naar binnen kwam want ik wist PRECIES wat ze aan het doen waren.

Ik deed de deur open en zag dat Jungkook heel erg schrok. Ik kijk de kamer rond en dan zie ik dat Jungkook geen shirt aanheeft. Hij heeft overal zuigzoenen maar ik zie Taehyung Nergens.

"Uhmm Jungkook.... waarom heb je geen shirt aan... en waar is Taehyung?" Zeg ik met esn grijnz op mijn gezicht. "T-Taehyung?" Stotterde hij.

"Uhmm H-hij moest overgeven en omdat hij naast me zat heeft hij toen ook op mij gekotst en toen hebben we onze vieze kleren uitgedaan en nu is Taehyung in de badkamer aan het kotsen, ik zou er maar niet naartoe gaan.

Het is een beetje erg" liegt Jungkook. Hij praatte een beetje hard zodat Taehyung het ook kon horen. Taehyung begon kotsgeluiden te maken achter de deur.

Ik moest in mezelf lachen en knipoogde naar Jungkook. "Jullie hebben iets anders gedaan hé?" Fluister ik In Jungkooks oor. Jungkook werd rood en knikte heel verlegen.

"Geen zorgen, je kan me alles vertellen" zeg ik. Ik geef Jungkook een knuffel en zet de kleren die beneden waren op zijn stoel.

"Ik ga eten maken. Ik wil jullie over 30 minuten beneden zien" zeg ik tegen Jungkook voordat ik naar beneden loop.

Pov Taehyung:

Als Jimin weg is kom ik uit de badkamer. "Dat was net op tijd!" Zeg ik Tegen Jungkook. Jungkook is helemaal rood geworden "hey kookie, waarom ben je zo rood?" Zeg ik grinnikend "hij weet het..." zegt hij verlegen "was te verwachten" zeg ik terwijl ik mijn kleren van Jungkooks stoel pak.

"Je kan hem wel vertrouwen hoor, hij is mijn broer" zegt Jungkook. Ik knik naar Jungkook en besef dan pas dat ik daar helemaal naakt sta en dat Jungkook aan het staren is naar beneden.

"Hij is mooi hé, je hebt geluk. Je hebt hem net in je gehad" zeg ik grinnikend. Jungkook schrikt en kijkt me aan.

Hij geeft me een zoen en doet daarna zijn broek weer uit. "Kookie wil je nu al een 2de ronde?" Vraag ik verbaasd "als we daar tijd voor hadden wel maar ik deed mijn broek uit omdat ik geen onderbroek aan had" zegt Jungkook lachend.

Ik lach met hem mee en kleed me aan. Jungkook zoekt zijn onderbroek door de kamer maar kan hem niet vinden.

Als ik hem gevonden hem hou ik hem achter mijn rug. "Ughh waar is die onderbroek van me!" Zegt hij gefrustreed "hier" zeg ik.

Ik gooi zijn onderbroek op de grond waardoor hij moet bukken om hem te pakken. Hij kijkt me nep-boos aan en gaat met zijn kont naar me toe staan.

Hij bukt en pakt de onderbroek terwijl ik hem hard op zijn kont sla "AUW!" schreeuwt Jungkook. "Sorry baby" zeg ik terwijl ik hem een kusje geef op de plek waar ik hem geslagen heb.

Hij geeft me een kusje op mijn wang en kleed zich nu echt aan. Als we allebei aangekleed zijn springt Jungkook op mijn rug en loopen we naar beneden. als we beneden zijn springt hij weer van me af en gaat weer op zijn benen staan "AHH ik voel me benen niet meer" zegt hij.

"Komt waarschijnlijk van daarnet. We hebben het iets te hard gedaan" grinnik ik.

Ik help Jungkook met lopen door zijn arm om mijn nek te leggen. Ik breng hem naar de bank en ga naast hem zitten.

We pakken allebei onze telefoon en kijken een beetje op social media. Na 10 minuten haalt Jimin het eten uit de oven.

"JONGENS ETEN IS KLAAR!" roept Jimin. "We zijn beneden dus je hoeft niet te schreeuwen" zegt Jungkook.

We lopen allebei naar De keuken. "Willen jullie eerst even de tafel dekken?" Vraagt Jimin terwijl hij borden, bestek en bekers op het aanrecht zet.

We pakken allebei iets en nemen het mee terwijl Jimin het eten brengt. "We eten vandaag.... LASAGNE!!" zegt Jimin "JAAAAA!! Taehyung, Jimin maakt de LEKKERSTE lasegne van de Hele WERELD!" Zegt Jungkook.

Ik ga aan tafel zitten en begin met eten "WAUW!! DIT IS ECHT LEKKER!" zeg ik terwijl ik snel alles opeet. "Mag ik nog een bordje?" Vraag ik.

"Ik ben blij dat je het lekker vind, tuurlijk mag je nog meer" zegt Jimin blij terwijl hij nog een beetje in mijn bord zet.

Na het eten neem ik afscheid van Jungkook en Jimin en ga ik weer naar mijn eigen huis. Met jungkook afspreken is het beste in mijn leven dat ik heb gedaan... denk ik in mezelf

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu