11

869 16 5
                                    

We zijn onderweg naar huis. In de auto praten we over van alles en nogwat, maar toen bedacht ik me dat ik nu eindelijk een baantje heb. "Ohjaa Jimin Ik heb een baantje!" Zeg ik enthousiast "ohh zo leuk!! Wat voor baantje?" Vraagt Jimin. "Oh uhm dat weet ik eigenlijk niet, ik moet van 6 tot 7 uur werken en ik krijg 200 euro per keer dat ik langskom!" Zeg ik "200 EURO?! DAT IS GEWELDIG! ik ben zo trots op je!" Zegt Jimin met tranen in zijn ogen. Jimin begint te huilen waardoor ik ook moet huilen. Ik vind het zo leuk als jimin trots op me is! Daarom ga ik extra hard mijn best doen met werken. Toen we thuis waren ging ik me snel klaarmaken om naar mijn allereerste werkdag te gaan.
Toen ik me helemaal had opgefrist zei ik Jimin gedag "doei kookie, veel plezier op je allereerste werkdat, wil je dat ik je ga afzetten?" Vraagt Jimin. "Alleen als je daar tijd voor hebt" zeg ik. "Voor jou altijd!" "Dankjewel Jimin!" Zeg ik dankbaar.

Time skip

"We zijn er denk ik" zegt Jimin. "Hier? Maar dit is een huis, ik dacht dat ik  in een winkel zou werken" zeg ik verbaasd. "Ik ga wel even aankloppen, blijf jij maar in de auto wachten" zegt Jimin. Ik doe wat hij zegt en blijf in de auto naar buiten kijken hoe jimin op de deur klopt. Ik zie dat Jin opendoet en dat Jimin mij naar hem toe roept. ik stap uit de auto en loop naar jin en Jimin toe. "Hallo Jin" zeg ik een klein beetje neutraal. Als Jimin weg is loop ik naar binnen "duss wat moet ik doen?" Vraag ik terwijl ik een beetje rondkijk door het huis.
"Kom maar mee dan laat ik het je zien" zegt Jin met een grijnz.
Ik loop achter Jin aan naar een kamer, als ik binnen ben doet hij de deur opslot. "Waarom doe je de deur opslot?" Vraag ik bang.
"Voor je werk" zegt Jin. Hij doet zijn riem uit en bind mijn handen vast aan het bed.

"W-w-wat d-d-doe j-je" vraag ik terwijl ik steeds banger word.
"Je word mijn hoertje" zegt Jin met een grijnz. Hij begint te lachen en spuit iets in mijn arm waardoor ik niet meer kan bewegen, ik kan alleen nog maar praten en kijken (en ademen natuurlijk). Jin loopt naar me toe en trekt mijn broek uit. Ik begin te schreeuwen, gillen en te huilen. Maar het helpt niet, hij kleed me helemaal uit. "EN HOU NU JE BEK VOORDAT IK MIJN MES ERBIJ PAK" schreeuwt Jin. "Ik schrik en stop met schreeuwen, ik huil steeds harder en harder. Jin doet zijn broek uit en laat zijn dick aan mij zien. Zijn dick is nog groter dan die van Tae, het is waarschijnlijk de grootste lul op aarde... Hij stopt hem in mijn mond en er is niks dat ik kan doen. Hij haalt zijn dick uit mijn mond en draait me om zodat ik op mijn buik lig. Hij gaat in 1x in mij maar hij past niet. Na heel lang struggelen gaat ie er langzaam in, zonder glijmiddel of condoom. Ik gil het uit van de pijn en begin nog harder te huilen. Het doet zo vreselijk veel pijn.

Jin gaat steeds harden in en uit mij en ik kan helemaal niks doen, ik wil dat het nu stopt! Ik heb zo veel pijn dat ik morgen waarschijnlijk niet eens meer kan lopen, en zitten zal waarschijnlijk nog pijnlijker zijn... na 3 minuten in en uit mij gaan spuit Jin zijn sperma in een bakje, hij houdt het bakje voor me

"hier drink op, daarna laat ik je gaan en krijg je je geld.
Ik wil dat je 2x per week langskomt, het mag ook 1x per week maar dan krijg je maar 20 euro per keer dat je sex met me hebt in plaats van 200 euro, als je niet komt of dit aan iemand verteld zal ik al je geliefden vermoorden! Ik weet waar je woont dus haal geen geintjes bij me uit! Begrepen?!" Zegt Jin
Ik knik en drink zijn sperma op. Ik word een beetje misselijk en moet kokhalzen "OPDRINKEN!" Zegt Jin streng. Ik drink het hele bakje op, en komt een beetje sperma langs mijn mondhoek zo over mijn kin op het bed van Jin. Hij trekt mijn kleren weer bij me aan. "Je moet als het goed is nog 5 minuten rusten om weer te kunnen bewegen" zegt Jin "ik knik en doe mijn ogen dicht om een beetje te kunnen slapen.

Jin komt op mij liggen en begint me te zoenen. Hij stopt zijn hand in mijn broek en knijpt in mijn dick. "Zoen mee!" Zegt Jin. Ik heb geen keuzen en zoen mee, een traan rolt over mijn wang terwijl jin nogsteeds mijn dick vast heeft, hij begint met mijn ballen te spelen en zoent me verder. Hij geeft me 1 hele grote zuigzoen in mijn nek en laat me weer los. "Vandaag was leuk hé" zegt Jin
Ik krijg weer tranen in mijn ogen en krijg langzaam weer mijn kracht terug. Ik probeer te zitten maar dat lukt nog niet. Jin helpt mij en geeft me een glas water.
Als ik al mijn kracht weer terug heb voel ik veel pijn maar ik sta alsnog op en zoek de uitgang, jin loopt achter mij aan en geeft me nog 1 laatste zoen. Ik duw hem weg en loop verder. Jin pakt me van achter en duwt me tegen de muur, hij houdt me stevig vast en geeft me een kus zodat ik hem niet weer weg kan duwen.

"Je weet wat ik gezegd heb hé, aan NIEMAND hierover vertellen" zegt Jin, hij pakt een envelop en geeft het aan mij, ik kijk erin en zie 200 euro. ik pak mijn jas en trek me t moeite mijn schoenen aan. Buiten staat jimin al op mij te wachten. Ik stap in en we rijden naar huis.


Heyy weer een nieuw deeltjeee
Jungkook is een hoer geworden😣😬 zal jungkook aan jimin vertellen wat er gebeurd is?🤔

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu