13

764 13 4
                                    

Ik word wakker met jimin naast me, ik kijk op mijn telefoon om te kijken hoelaat het is, het is nu 05:47 UGHH WAAROM BEN IK ZO VROEG WAKKER IN DE VAKANTIE?!

Ik lag letterlijk de hele nacht wakker en ik ben pas 3 uur geleden ofzo in slaap gevallen. Ik leg mijn telefoon weer weg en draai me om naar Jimin, ik kruip tegen hem aan, knuffel hem en leg mijn been over hem heen.

Zo kan ik altijd beter slapen. Ik probeer al 10 minuten in slaap te vallen maar het lukt gewoon niet, ik loop naar de badkamer en stap onder de douche, ik voel opeens de pijn die ik door Jin heb gekregen maar dit keer voelt het 100x erger.

Ik krimp ineen maar probeer me alsnog aan te kleden, ik pak de nieuwe kleren die ik samen met Jimin had gekocht uit mijn kast en trek het aan

Ik krimp ineen maar probeer me alsnog aan te kleden, ik pak de nieuwe kleren die ik samen met Jimin had gekocht uit mijn kast en trek het aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

^dit heb ik aan^

Ik loop naar beneden en kijk wat we in de koelkast hebben, we hebben nog 2 grote pakken bananenmelk, 1 pak normale melk, een stuk of 20 eiren, kaas, siroop, sinaasappelsap, andere kaas, worst, heleboel verschillende fruitsoorten, boter, en nog veel meer. Ik wil pannenkoeken maken...

Ik zoek door de hele keuken alle benodigdheden.
Yess ik heb alles, nu kan ik beginnen, ik zet het fornuis aan en zet er 2 pannen op, ik maak ondertussen al het beslag terwijl de boter nog aan het smelten is.

Ik giet een beetje van het beslag in de ene pan en een klein beetje in de andere pan.

Time skip na het bakken

Ik leg de laatste pannenkoek op jimins bord en pak wat sinaasappelsap uit de koelkast.

Ik pak een roos uit de vaas in de woonkamer en stop hem in een lange beker/vaas met water (je weet wel net als in van die films enzo) ik zet alles op een dienblad en loop naar jimins kamer, ik doe de deur open en zie jimin nog slapen, ik zet het dienblad op zijn nachtkastje, geef jimin een kus op zijn hoofd en maak hem rustig wakker.

Hij opend langzaam zijn ogen en glimlacht naar me, "goedemorgen grote broer" zeg ik zacht, jimin gaat rechtop zitten, ik geef hem een knuffel en daarna geef ik hem zijn eten, "alsjeblieft, ik dacht... vandaag maar eens anders" zeg ik met een glimlach, Jimin krijgt waterige ogen maar blijft glimlachten "dankjewel broertje" zegt Jimin, ik kan gewoon zien hoe blij hij is.

Ik kom naast hem in bed liggen en zet mijn hoofd op zijn schouder terwijl hij aan het eten is "heb jij al gegeten kookie?" Zegt jimin opeens.

Ohjaa helemaal vergeten... "uhmm ik ben vergeten om voor mezelf eten te maken..." zeg ik een beetje nerveus. Jimin geeft de rest van zijn pannenkoeken aan mij en stapt uit bed "eetsmakelijk" zegt Jimin vriendelijk.

Ik kijk naar Jimin die de kamer uitloopt naar de badkamer, ik hoor hem onder de douche stappen.

Onderstussen kijk ik op mijn telefoon of Taehyung al heeft geappt

Heyy❤K heb zo veel zinIn vandaag, ben benieuwd Wat je van de verrassing vind😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Heyy❤
K heb zo veel zin
In vandaag, ben benieuwd
Wat je van de verrassing vind😍

Het is sowieo geweldig😍

Er zit veel tijd en moeite in
Dus ik denk wel dat je het
Leuk zal vinden💍❤

Er zit veel tijd en moeite inDus ik denk wel dat je het Leuk zal vinden💍❤

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

OMGG WATTT?!?!? STUURDE TAEHYUNG NOU NET EEN TROUWRING?!?!?

Ik blijf verbaasd naar mijn telefoon staren, opeens zag ik heel mijn toekomst met Taehyung voor me... we gingen trouwen en adopteerden 2 kinderen... we zouden heel gelukkig worden...

Ik kijk hoelaat het is, het is nu alweer 07:52 ik stap uit bed en loop naar mijn eigen badkamer. Ik poets mijn tanden en breng mijn haar in model.

Ik vraag nog een keer aan Taehyung hoelaat ik moest komen, dit is precies wat hij zei: "sorry kookie maar er is iets mis gegaan dus je moet iets later komen, kom maar om 14:00"

Ik loop de trap af en voel weer de pijn in mijn kont, het voelt alsof iemand de botten rondom mijn kontgat helemaal uit elkaar heeft geduwd (idk of jullie mij begrijpen, k heb gwn een lage IQ)

Ik probeer verder te lopen maar mijn benen trillen te veel, Jin heeft me gewoon te veel pijn gedaan gister.

Net wanneer ik bijna van de trap val pakt iemand mij van achter vast, het is Jimin, hij is nog nat en komt net uit de douche. "Wow net op tijd!" Zegt Jimin.

Hij tilt me op en brengt me naar de bank "wat gebeurde er op de trap net?" Vroeg Jimin "uhmm mijn benen vielen in slaap" loog ik.

Jimin knikt en geeft me een glas water. "Hoelaat moet je bij Taehyung zijn?" Vraagt Jimin opeens. "14:00" antwoord ik netjes.

Time skip

Ik loop naar het huis van Taehyung tot iemand me opeens van achter pakt en in de bosjes mee trekt. Hij houd zijn hand voor mijn mond zodat ik niet kan schreeuwen.

Hij doet zijn masker af, het is Jin...
"hou je bek dicht voordat ik je een klap geef tegen je hoofd" fluistert hij in mijn oor.

Ik blijf stil en wacht totdat Jin iets zegt "heb je iemand over ons verteld?" Vraagt Jin "nee natuurlijk niet!" Zeg ik boos.

Jin slaat me tegen mijn hoofd en duwt me weer weg, hij loopt weer door... als ik hem niet meer zie loop ik weer verder naar Taehyung

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu