17

647 17 4
                                    

Jungkook pov:

We zoenen steeds heftiger, ik doe mijn hand onder taehyungs shirt en knijp in zijn tepels.

Tot iemand opeens de deur van de woonkamer open doet. Ik kijk met grote ogen naar de deur.

"Hey babe ik zag jimin net uit huis lopen dus ik dacht dat dit wel een goed moment zou zijn om seks te hebben..." zegt jin nep onschuldig. Ik kijk hem boos aan.

Taehyung kijkt me geschrokken aan en krijgt tranen in zijn ogen. "J-jungkook w-wie is d-dit?" Vraagt Taehyung bijna huilend.

"Jungkook noemt me meestal daddy maar jij mag me gewoon Jin noemen hoor" zegt Jin met een grijnz.

Taehyung kijkt me met tranen aan en loopt boos mijn huis uit, ik wilde nog achter hem aan gaan maar jin hield me tegen, ik zakte huilend op de grond maar stond gelijk weer op. Ik geef Jin een klap in zijn gezicht.

"MOEST JE DIT NOU ECHT DOEN?!" vraag ik huilend. Jin pakt me bij mijn kaak "nog 1x zo brutaal en ik neuk je zo hard dat je 3 dagen niet meer kan lopen!" Zegt Jin boos.

Ik krijg weer tranen in mijn ogen en huil verder. Jin tilt mijn kin omhoog en zoent me, ik doe maar mee want ik weet dat als ik niet mee doe dat hij weer boos word.

Hij trekt mijn shirt en broek uit en doet die van zichzelf ook uit. Hij duwt me op de bank en trekt mijn onderbroek uit. Hij begint me te pijpen maar opeens gaat de deur open.

Taehyung komt opeens boos en verdrietig tegelijk de woonkamer inlopen. als hij ons ziet staat hij stil en kan hij niet meer bewegen. "T-taehyung het is niet wat het lijkt!" Zeg ik met tranen in mijn ogen.

"I-ik was mijn tas hier v-vergeten, sorry voor het storen" zegt Taehyung huilend. Hij pakt zijn tas en rent het huis uit, hij gooit de deur achter zich dicht.

Ik duw jin boos van me af en trek mijn broek weer aan. "KIJK WAT JE DOET!!" zeg ik boos. "Oh ďus je gaat schreeuwen he?" Zegt Jin.

Hij trekt mijn broek weer uit en die van zichzelf ook. Hij gaat in 1x in mij en stoot heel hard naar binnen.

Ik moet huilen maar kan verder niks doen, het doet pijn en het voelt zo vies als Taehyung het niet doet.

Na 10 minuten is jin klaar, ik voel mijn benen niet meer. Hij geeft mijn geld en doet zijn kleren weer aan.

Ik heb de energie niet om te bewegen dus jin helpt mij met aankleden.

"En nu wegwezen, je bent niet welkom in mijn huis dus kom nooit meer terug!" Schreeuw ik. Jin verlaat mijn huis.

Ik laat mezelf huilend op de bank vallen, ik ben nog de rest van de dag alleen thuis en ik heb niks te doen. Zal ik bij Taehyungs huis kijken en alles uitleggen? Wat zullen de gvolgen zijn?

Ik wil gewoon een normaal leven hebben... denk ik nog harder huilend.

Oke klaar ik ga gewoon naar taehyungs huis, laat ik het eerst online proberen. Oke hij heeft me op insta geblokkeerd... ik probeer whatsapp wel... ook geblokkerd, snapchat misschien? Kut hier ben ik ook geblokkeerd.

Ik probeer elke app maar ik ben overal geblokkeerd, laat ik maar gewoon naar zijn huis gaan!

Ik klop op de deur en wacht tot iemand open doet.

Als hij eindelijk open doet zijn zijn ogen en hoofd helemaal rood, zijn haar is door de war en hij kijkt neutraal voor zich uit, als hij merkt dat ik het ben krijgt hij weer tranen en wil de deur dicht doen maar ik zet nog net mijn voet ertussen.

Nieuw deeltje!
⚠️niet gecontroleerd op spelfouten!⚠️

Don't touch me // Vkook {Compleet✅}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu