32

427 30 9
                                    

Baekhyun: Peki, beni affedebilir misin?

-Ne!? Sen, nasıl böyle bişey dersin?! Nasıl bu kadar utanmazsın!? Bunca yaptığın şeyden sonra, şerefsizliklerinden sonra seni affedeceğimimi sandın?! Sen bu hayatta gördüğüm en acınası, en yüzsüz, en şerefsiz ve daha 100 den fazla sayabileceğim iğrençlikleri taşıyan, iğrenç bir adamsın! Gerçi adam da değil, insanda! Sana hayvan desem bile hakaret!

Sandalye den hızlıca kalktım ve baekhyunun suratına sert bir tokat attım. Artık karşısında her boka inanan, gerizekalı, aptal, saf, salak kız yok!

Ona attığım tokatla bütün gözler üzerime toplandı. İşime gelir.

-Bana bakın! Eğer biri bu ismini ağzıma almak istemediğim şahısla konuşur veya farklı bir iletişim kurarsa o kişide, karşımdaki şahıs gibi gözümde değersiz biri olur ve emin olun bu hiç iyi olmaz. Daha önce ne yaptığımı biliyorsunuz.

Dediğimde Mi Young 'a baktım. Benimle birlikte herkes ona baktı. Bu sırada 9. sınıf gibi görünen bir kız sordu.

Kız: Peki ne yaptıda böyle değersiz biri oldu?

Sırıttım.

-Emin ol duymak istemiyeceğin şeyler.

Kız: Peki.

-Anlaşıldımı?

Herkes kafasını salladığında bende alaycı bir sırıtmaya baekhyuna baktım. Eli kızarmış yanağında kırılmış ve üzgün gözlerle bana bakıyordu. Çok da umrumda!

Kantindeki kalabalığı arkamda bırakıp sınıfa gittim ve yanımda artık kimsenin olmadığı sıraya oturdum, sırtımı duvara yasladım ve bacaklarımı sırada uzattım.

Bu sırada karşıma sinirli bir Min Joon geldi.

-Noldu?

Min Joon: Benimle gel!

Min Joon kolumdan tutup sürükleyerek bahçeye getirdi ve bir banka oturttu.

Min Joon: Az önce kantinde yaptığın şey neydi?! Sen ne yaptığını sanıyorsun!?

Sinirle ayağı kalkıp karşısına geçtim.

-Asıl sen ne yaptığını sanıyorsun!? Sana onun önceden neler yaptığını söyledim!

Min Joon: Ama geçmiş geçmişte kaldı!

-Peki şimdi ne yaptığını biliyomusun?! Beni yine aldattı! Yine başka bir kızla olurken benimle nişanlandı!

Min Joon: Ne?

-Noldu?! Az önce ahkam kesiyordun?! İşte siz hepiniz böylesiniz! Hep siz haklı olacaksınız! Biz hep orospu sürtüğüz ama siz, siz hep namuslu aklı başında DELİKANLI sınız demi?! Siz bizi dinlemeden yargılayın ama biz yargılayınca," gerçekten sevse inanırdı kesin başka biri var o yüzden böyle yaptı, orospu"dersiniz! Anlamadan dinlemeden bağırır çağırırsınız! Tek yapabildiğiniz halt bu!

Min Joon'un yanından hızla uzaklaştım. İçimdekileri döktüğüm için rahatladım ama sanırım artık erkeklere pek güvenemicem. Sanırım da değil, kesin!

1 yıl sonra

Koca bir 10. sınıf bitti ve şimdi 11. sınıfın ortalarındayız. Bu süreçte baekhyunla bir kere bile konuşmadım. O yine kendini affettirmek çalıştı ama nafile! Onu asla affetmicem! Ve onun yanında da Min Joon la iletişimimi kestim. Çünkü kendisi hem baekhyunu savundu hemde onun yanında oldu.

Bu hafta sonu sözde nişan var. Ama ben ne dicem? Geçen seneki dediklerimi. "daha gencim ve hazır değilim" dicem.

Hatta şimdide babama bunu demeye gidiyorum. Merdivenleri heyecanla inip çalışma odasının kapısını tıklattım. İçeriden 'gel' sesi geldiğinde içeri girdim. Babam beni görünce gülümseyip dosyaları bıraktı ve kollarını açtı. Bende zaman kaybetmeden babama sıkıca sarıldım.
Ayrıldığımızda babamın masasının karşısındaki koltuklardan birine oturdum.

Sürekli Ayrılık [] Byun Baekhyun Where stories live. Discover now