5. Část

25K 1.4K 93
                                    

Jak tu oslavu nazvat.. Kinder Party? Myslím to vážně, dvanáctileté holky, které se baví o One Direction. Já tam byla jediná osoba, která měla věk nad patnáct a pod třicet. Takže jsem seděla u stolu, hrabala se v dortu a poslouchala holky jak se baví o tom jaký má Liam účes, nebo Harry svaly. Či jak je úžasné, že je Harry s Louisem. Všechno se to docela dalo poslouchat, moji rodiče mi doslova zakázali vytahovat telefon, protože údajně na něm jsem až je to nezdravé. A mají pravdu, od té doby co mi napsal Harry, jsem tam skoro pořád.  

,,Panebože!" Zařvala moje sestřenice Emma a já se na ní leknutím otočila. Všechny její kamarádky se jí začali ptát, co se stalo. Emma začala skákat na sedačce, měla asi tak jediné štěstí, že všichni rodiče byli nahoře. ,,Milá Emmo, dovoluji si Ti popřát Všechno nejlepší k narozeninám. Neřeš jak jsem zjistil, že narozeniny máš. Prostě si je užij, doufám, že se jednou potkáme. H xx " Když to přečetla ,vrazila jsem si do pusy dort, abych se nezačla smát. Nevěřila jsem, že to vážně udělal. Ty holky tam začali skákat a říkat ji jak jí závidí. 

,,Musím si odskočit." Podívala jsem se na ně, oni mě ale nevnímaly. Zvedla jsm se a šla jsem na záchod, kd jsem se zastavila a podívala se na telefon. Otevřela jsem pro mě už denní aplikaci a napsala jsem Harrymu :

: Děláš si srandu? Ty jsi jí fakt napsal? 

Harry Styles : Byl jsem vzhůru jen abych ji napsal:) Vidíš? Jsem hodný

: Budu ti to věřit

Harry Styles : No dobře, byl jsem vzhůru abych si s tebou mohl psát

: Tak to jdi ještě spát

Harry Styles : NE ! Konečně jsi tu 

: Ale já jsem na oslavě Emmy. 

Harry Styles : To nemůžeš být na mobilu?

: Jo, nemůžu. Kvůli tobě si rodiče myslí, že jsem na ten mobil úplně nemocná.

Harry Styles : To je pocta

: Běž spát pak ti napíšu

Harry Styles : Co kdybych ti dal moje číslo a ty mi potom zavolala?

: Ne

Harry Styles : Proč?

: Už z důvodu, kolik to stojí z New Yorku do Anglie ne.

Harry Styles : Děláš jakoby to mělo další důvody.

: Má to další důvody-.-

Harry Styles : Jaký například?

: Měl by jsi jít spát, už musím jít. 

Harry Styles : Nechám si zaplý zvuk tak mi potom napiš

: Jo, jasně

Harry Styles : Slibuješ?

: Měj se Harry

Zamkla jsem telefon a šla jsem zpátky za holkama, které se nejspíš už trochu zklidnily od toho, že Emmě napsal Harry k jejím narozkám. Nikdo si nedokáže představit, jak moc jsem ji chtěla říct, že si s ním píšu a že jsem mu to napsala. Vlastně ne, já mu psala ať jí nepíše. Celý ten den byl svým způsobem nudný.

Kik messenger [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat