22. Část

14.3K 980 55
                                    

( Pohled Nathalie )

Začalo pršet tak nečekaně, že jsem vyšla z mého nového bytu ještě pod krásně bezmrakovou oblohou a ani né za patnáct minut, začal prudký vítr, běhemž něho padali kapky. Ano, typické Londýnské počasí, které jsem v New Yorku zažila jen párkrát. Samozřejmě pršelo, ale ne denně. A ne v takovémto množství. Harry na mě celý den úplně kašlal, dobře, nebylo to celý den, ale nějakých osm, devět hodin? Od doby, co jsem ho viděla zmizet ve dveřích se neobjevil, nezavolal, nenapsal. 

Seděla jsem v malé kavárně, konečně. Seděla jsem v teple a čekala na svou objednávku, v kavárně téměř nikdo nebyl a o to mi to přišlo víc pohodlnější. Byla to snad jediná kavárna, kde nebylo nasoukaných padesát tisíc lidí. Pozorovala jsem kapky jak dopadají na sklo od dveří. 

,,Vaše káva, slečno." Podávala mi číšnice talířek, na kterém byl hrníček a na něm nějaký obal. ,,Děkuju." Čistě jsem se na ní usmála a ona s úsměvem odešla zpátky za pult. Podívala jsem se na obal, ve kterém byla sušenka. Na obalu bylo napsané ,,Jestli Vás neotráví naše káva, otráví Vás naše sušenka. A pokuď ne, tím pádem jste nejlepší návštěvník a budeme se na Vás těšit zase." Trochu jsem se zasmála při pomyšlení na to, že by se tu někdo začal dusit a prodavačky by nevěděli co dělat, jako to bylo v jedné knize, naštěstí, ale hlavní hrdince zachránil život vozíčkář - no co, neřekla jsem, že to je má oblíbená kniha.

Byla jsem téměř na odchodu, když do kavárny přišla větší bruneta, která mi až nechutně připomínala Amy. Ona by mě tak neupoutala, vypadala jako každičká dívka z Anglie, a za těch pár hodin co tu bydlím, jsem jich viděla hodně. Upoutala mě její červená košile, kterou měla pod černou koženou bundou.  Zvedla si hrníček a začala dělat, že piju kávu i když jsem tam téměř nic neměla, okem jsem ji pozorovala byla fakt nádherná, měla hubenou postavu a rovné hubené nohy, její vlasy ji padali až pod pas a..no prostě úžasné. Když Amy, odcházela dovolila jsem si na ní promluvit.

,,Hej počej!" Řekla jsem ji a stoupla si. Amy se otočila a dívala se na mě, jakobych byla nějaký fanoušek a já si uvědomila, že zavolat na ní byla chyba. ,,My se známe?" Poposunula si kabelku víc nahoru a upila si z jejího kelímku. ,,Ne, ale spala jsi s mým kamarádem." Řekla jsem s úsměvem a dala si ruku před pusu. Ježiš, co to semnou je? Ale vlastně, vždyť to bylo jasný, měla jeho košili. Ona se na mě jen dívala s otevřenou pusou a já pod hrníček podstrčila dvě libry a obešla ji.

Seděla jsem u sebe doma a dosazovala poslední věci do skřínky, byt byl nádherně zařízený a mě došlo, že jestli ho chci mít pořád takhle zařízený, musím si najít práci. Jenomže, jak? Harry mi kolem čtvrtý večer zavolal, jestli bych náhodou nechtěla s ním a s jeho novo-starou přítelkyní na párty.Donuceně jsem souhlasila,tak co? Potřebovala jsem potkat nové přátelé.

Na Harrym jsem nechápala jednu věc, Amy znal. Znal ji, ale neviděl ji dlouhou dobu, nekomunikoval s ní, najednou mu napíše a on se z toho může přetřhout, vyspí se s ní a chodí spolu. Upřímně? Jsem se s Harrym lehce přestala bavit, i když podle mého názoru přestat bavit je silné a až moc dětské slovo, jako malá jsem slovo ,,Nebavím se s tebou" používala dostkrát.

Všichni tři jsme seděli v taxíku a já seděla vedle Harryho, který seděl mezi mnou a Amy, on a Amy se drželi za ruku a já se snažila nemluvit. ,,Stalo se něco?" Šeptnul ke mě Harry a já zakroutila hlavou. ,,Ne." Řekla jsem a svůj pohled otočila na Amy. ,,No víš, zlato já a tady Natally, jsme se potkali v kavárně a já za ní zaplatila, takže má asi pocit viny, ale neboj Natally, jsi přece Harryho kamarádka, ne? " Usmála se na mě široce a já jsem ji chtěla jednu vrazit. Doslova jsem ji za ten její falešný výraz chtěla jednu vrazit. ,,Jsem Nathalie." Opravila jsem ji a přimouhřila oči. ,,To je jedno." Pokrčila rameny a já slyšela jak Harry mumlá něco ve smyslu, že to od ní bylo milé. Jo taky od ní bylo milé se s tebou vyspat Harry. 

Jak jsme tam přišli, Harry mi popřál hezkou zábavu a za ruku s Amy odešli. Lépe řečeno, zmizeli mi z očí. A mě mohlo začít přemýšlení jak si najít nové přátelé. Nemůžu tu chodit s cedulkou ,,Ahoj, já jsem Nathalie. Budeme přátelé?" Jo, jasně. Ne.

Posadila jsem se k baru a mávla jsem na barmana, že chci něco v čem není alkohol. Podle plechovky jsem poznala, že to je pomerančový juice. ,,Děkuju." Pousmála jsem se na něj a napila se. Jak jsem tam seděla, přemýšlela jsem o práci, co by mě bavilo, za co by byli dobrý peníze a všechno kolem toho, nejspíš na to nebyla ta správná chvíle, ale neměla jsem si s kým povídat. Harry a Amy se teď někde velmi baví a já tu sedím a piju jablečný juice. Vážně si začínám myslet, že můj život začíná být čím dál víc nudnější. Proto jsem si objednala vodku, vážně Nathalie? Objednat si vodku aby jsi neměla nudný život ? Podívala jsem se nejistě na panáka a nalila ho do sebe, ten pocit v těle byl neuvěřitelně hnusný, ale chtěla jsem další, další a další.

Na parketu tančili lidi a hodiny se lehce blížili k jedenácté večer. Nebyla jsem absolutně vůbec unavená, ano můžou za to časová pásma. Odložila jsem panáka vodky a vstala jsem. ,,Musíš se začít bavit, Nathalie." Šeptla jsem si sama pro sebe a vydala se k parketu. Ano, byla jsem tam. Byla jsem mezi lidma, kteří se různě kroutili do rytmu a já se přidala. Kolem mě se začali tvořit hromady lidí a já si připadala jiná, připadala jsem si jakoby jsem opustila ten New Yorský život, teda ne až tak. Když jsem v jednom z davu uviděla nechápavě dívajícího-se Harryho, který mě táhl za ruku někam pryč. 

Pffffffffft, teď chce i mě do postele? Alkohol ve mě už řádil a já nebyla schopná sotva ničeho co Nathalie Brooke kdy dělala. Odvedl mě někam za roh, kde už nebylo tolik lidí, asi sem lidi chodili aby jim v hlavě přestala třestit hudba.

,,Ježiš, marja Nathalie." Chytnul me za obě ramena a já se na něj dívala, nebyl z něj cítit alkohol a já se trochu podivila. ,,Ty..ty.." Sundala jsem mu obě ruce a začla rukou kličkovat kolem jeho obličeje. ,,Nejsem žádnej Ježiš jo? Jsem Nathalie." Škytla jsem a Harry se na mě díval. ,,Já vím kdo jsi." Kýval hlavou a já se začala ironicky nahlas smát. ,,Vážně jo? Tak proč jsi byl tak rád že sem letím když...když tu jsi stejně jenom s tou brunetou!" Skřížila jsem ruce na prsa a dívala se na něj. ,,Žárlíš snad?" Trochu se zasmál a já zakroutila hlaovu. ,,Ne!" Udělala jsem rukama kříž a potom si je dala v bok. ,,Jááá ? Nežárlím." Řekla jsem a on se na mě díval. ,,Jsi opilá, Nath." ,,Jo tak najednou Nath, hmm. Víš, nejdřív jsem Nathalie a potom dokonce kráska a teď Nath, to Amy takový přezdívky nemá co? Jako třeba Amyldo, nebo Amykrávo, ano řekla jsem to. Je to kráva naschledanou Harry." Otočila jsem se a ucítila jeho ruku na mojem loktě, která si mě k sobě přitáhla. 

Byla jsem hnusně blízko u něj a nic jsem nevnímala, byl to vesmír, ve kterém jsme byli jen my dva, žádná Amy, jen my dva a pan alkohol, který proudil v mé krvi. Políbil mě.

Ano, Harry Styles mě políbil.

---------------------------------------------------------------------------

Jak vidím, z minulého dílu všichni máte rádi Amy:))))), opilá Nathalie a dřív jak Harry,hmm. Snad se vám tendle díl líbil:)) Btw. Jak si představujete Nathalii nebo Amy? 

Kik messenger [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat