24. Část

16.8K 1K 37
                                    

Byla jsem na cestě do práce, do 'Big Ben' hotelu, který byl dvacet metrů od Big Benu. Mínus na té práci bylo, že jsem musela nastoupit hned druhý den, ale pořád je to lepší než nemít žádnou práci. Byla jsem nervozní, byla jsem víc než to. Bála jsem se, že to ihned první den zkazím. Docela jsem se divila, že mě vzali i když jsem neměla žádné zkušenosti. Vůbec žádné.

Přišla jsem do velkého hotelu a dveře mi otevřel nějaký mladík. Mohl být tak ve stejném věku jako já. Pozdravila jsem ho a šla jsem k recepci, která byla pár metrů za mladíkem. Za recepcí stál Bob - muž, u kterého jsem včera měla pohovor a jak mě uviděl začal vyndavat papíry.  ,,Slečno, Brooke, Vítejte!" Přivítal mě s úsměvem a z kapsy vyndal pero. Potřásl mi rukou a já ho pozdravila, pozval mě za pult a já tam šla. ,,Tak. Tady jsou v počítači zapsané volné pokoje, klíče jsou všechny tady." Podíval se pod pult. Začal mi vysvětlovat co a jak a já jen přikyvovala a snažila se to pochopit. Moje odpovědi zněli něco jako dobře, dobře, chápu. Na konci prohlídky "mého prostoru" jsem věděla skoro všechno ,,Tak máte nějaké otázky?" Zeptal se mě a já kývla. ,,Kolik sem denně přijde lidí?" Zeptala jsem se ho a sundala si tašku a dala si ji pod pult. ,,No, kolem třiceti." Pokrčil rameny a zasmál se. Já jsem jen vykulila oči a poté kývla. ,,Kdyby něco, stačí se tu zeptat, ostatních pracovníků. Máte kolem jedné a druhé hodiny, čas na oběd. Od patnáctého do osmnáctého patra se většinou ubytují bohatší lidi jako třeba ty Americké celebrity, ve třináctém  patře je bazén." Řekl mi a já poděkovala a souhlasně kývla. ,,Tak hodně štěstí, slečno Brooke. Jmenovku se postarám ať vám někdo přinese, nejvíc pravděpodobný je můj zástupce." Věnoval mi úsměv a odcházel.

Po pár minutách čekání na to než někdo příjde na mě někdo promluvil ,,Tak Brooke, jo?" Řekl kluk ode dveří a já kývla ,,Mám raději Nathalie" zdvořila jsem se usmála a protáhla se. ,,Jsem Dan, rád bych ti podal ruku, ale nikdy nevíš kdo přijde." Zasmál se a v tu chvíli jsem viděla u dveří blondatou ženu ,,Jo, někdo jde." Zasmála jsem se a nervozně se nadýchla a usmála se. Žena pozdravila Dana a šla ke mě. ,,Dobrý den, ráda bych si objednala pokoj, na tři dny." Přišla ke mě a usmála se. ,,Dobrý den, kolika lůžkový pokoj?" ,,Jednolůžkový." ,,Dobře,tak pokoje číslo 4443, 1318,1216 jsou volné." ,,1318." Řekla a já se ohýbala pro klíč. ,,Dobře, páté patro. Chcete zaplatit teď nebo při odjezdu?" ,,Při odjezdu." Usmála se a já kývla. ,,Přeji krásný pobyt." Popřála jsem ji a ona s úsměvem odešla.

,,Hmm, šlo ti to dobře." Pochválil mě Dan a rukou si projel vlasy. ,,Děkuju,bylo to poprvý." Trochu jsem se začervenala a podívala se na notebook,který tam stál. ,,Máš hezkej přízvuk, nejsi z Anglie, že ne? Hádám, Amerika?" Zvedl pravé obočí a opřel se o dveře a vykoukl jestli náhodou někdo nejde. ,,Přesně tak." Kývla jsem mu a on se zasmál. ,,Vidíš, mám čich na lidi." ,,Neříká se, že má někdo čich na lidi jenom když pozná jestli jsou falešný nebo ne?" 

,,Lee? Právě jsi to zkazila." Začal se smát a otevřel dveře, nějakému muži. Už jsem se připravovala na můj pozdrav, ale on mě obešel. ,,Ten tu bydlí" Vysvětlil mi a já kývla. ,,Aha." Zasmála jsem se a on se uchechtl. ,,Teď si připadám blbá." ,,Nemusíš Brooke, nevěděla jsi to." Zasmál se a já pokrčila rameny.

Během mého čekání na mojí pauzu, jsem ubytovala dohromady pět lidí a podle mého a i podle Dana mi to šlo skvěle. ,,Ty nemáš pauzu?" Podívala jsem se na Dana a on kývl. ,,Mám." Zasmál se a sundaval si sako,které musel mít na sobě. Šli jsme si kopit tacos a potom jsme šli do Hyde Parku, měli jsme přeci hodinu volno ne?  Šli jsme na koktejl, který on zaplatil. Jaký-si gentleman. Sobě něco objednal a mě něco objednal. ,,Bude ti to chutnat." Usmál se když přede mě barmanka postavila skleničku. ,,Alkohol v tom není." Zasmál se a já se napila a ihned jak jsem to měla v ústech vyplivla to do skleničky. ,,Ježiši." Začal se šíleně chechtat a já si utřela pusu ,,Vždyť to chutná jako.. je to hnusný." Řekla jsem a on se přestal smát ,,Todle je pití pro nováčky,promiň."

Kik messenger [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat