23. Část

13.3K 1K 27
                                    

Probudila jsem se s velkou bolestí hlavy, nebyla jsem ani schopná se pohnout, a to nejhorší bylo, že jsem nevěděla kde jsem, proč tu jsem a jak jsem se sem dostala. Ležela jsem ve velké měkké posteli a otočila se na bok. Na levé straně byl velký bílý koberec a za ním byla skříň, která byla pootevřená. Na pravé straně bylo velké skleněné okno. Zvedla jsem se a šla k němu, pod oknem byl krásný výhled na bazén, který byl v zemi a okolo něj se rozhléhal anglický trávník. Všimla jsem si také stolečku na grilování. 

Panebože, já sbalila nějakýho boháče. Cítila jsem se špatně a dívala jsem se na svůj odraz v zrcadle a až teď jsem si všimla těch kruhů pod očima. ,,Dobré, jak to nazvat odpoledne?" Slyšela jsem za sebou hlas a otočila se. Sbalila jsem Harryho? Jeho britský pohled se na mě upřeně díval a já jsem se snažila přemýšlet co se stalo. ,,Co se stalo?" Chytla jsem se za hlavu a posadila se zpátky na postel. Harry se ke mě blížil s čajem v ruce a podal mi ho. ,,No opila jsi se, potom jsi začala tancovat a já tě odvedl za roh." Když to řekl trochu jsem nadzvedla obočí a napila se čaje. ,,Nic se nestalo." Zasmál se, když si všimnul mého výrazu a pokračoval. ,,Potom jsi měla nějaký narážky na Amy, řekla jsi o ní, že to je kráva." Řekl bez smíchu a já se začala smát. ,,No, já to myslela vážně a potom?" Harry mě jen projel pohledem a pak zase začal ,,No a potom jsi chtěla odejít, ale začala jsi zvracet a řekla jsi, že ti je hrozně špatně, tak jsem tě vzal sem, abych tě měl pod kontrolou." Řekl a trochu se pousmál. Jenom jsem se dívala na hrníček s čajem a potom na něj. ,,Dík." Řekla jsem a vstala. ,,Kde je Amy?" Zeptala jsem se a zase se koukla na hrnek. ,,Nemůžeš na mě být naštvaná, protože mám holku." 

Ale ano Harry, můžu na tebe být naštvaná. 

Pohled Harry )

,,Nejsem na tebe naštvaná, Harry. Jenom si uvědom koho jsi tu chtěl, jestli mě nebo Amy." Řekla mi a položila hrnek na noční stolek a odešla prostě jenom odešla. Možná jsem ji o tom večeru neřekl všechno a asi jsem udělal dobře, kdybych ji řekl, že jsme se deset minut líbali, nesnášela by mě.

Seděl jsem s Amy u mě v obýváku a ona sledovala nějaký film o třech holkách co se nesnášeli a nakonec se dozvěděli, že byli sestra, jak nudné. Seděl jsem na sedačce a díval se do notebooku. ,,Teď to bude vtipný, dívej." Zasmála se a já odtrhl oči od twitteru a díval se na scénku, kdy blonďatá herečka jejíž jméno nevím skočila na ředitele a začala ho mlátit protože si myslela, že to je jedna z těch holek. Trochu jsem se zasmál a potom se zase podíval do notebooku. ,,Co je zlato?" Dala mi hlavu na rameno a já trochu uhnul. Amy se na mě jenom dívala a já nic neříkal. ,,Nic jenom dneska nemám náladu." Řekl jsem ji a kliknul na twitter Nathalie. ,,To je ta co se včera ožrala jak prase?" Začala se smát a já kývl. ,,Je od tebe milý, že jsi ji sem vzal." V jejím hlase bylo poznat, že to nemyslí vážně. ,,Hm, ona tě taky nemá ráda." Řekl jsem jí a zaklapl notebook. ,,Já ji, ale nic neudělala." Pokrčila rameny a já se nadýchl. ,,Nepříjde ti, že jsme se dotoho nějak moc vrhli? Jakože, hned po tom co jsme se po dlouhé době viděli, jsme spolu začali chodit a není to urychlený?" Podíval jsem se na ní a ona polkla. ,,Není to tím, že se vzájemně potřebujeme?" Propletla si semnou prsty a nadýchla se. ,,Asi jo." Dal jsem ji pusu na vlasy a stisknul jsem si ruku.

Amy odešla a já jsem seděl na zahradě a rozhodnul jsem se napsal Nath.

já : Tak co?

Nathalie : Co, co?

já : Vzali tě?

Nathaile : Jo, díky.

já : :))

Nathalie : Už jsi se rozhodl?

já : Nad čím?

Nathalie : Ničím.

já : Nathalie nebud na mě naštvaná

já : Prosím

já : Nathalie

já : Já nevím co mám dělat

já : Nathalie

Nathalie : Co chceš?

já : Nathalie, musíme si promluvit.

Nathalie : Bude tam Amy?

já : Ne

Nathalie : -.-

já : Prosím

Nathalie : Fajn 

já : Kde?

Nathalie : Tam taková kavárna, tvoje holka určitě ví kde.

já : Nejsem s ní právě ted

Nathalie : Nevím jméno, ale píšou tam že mají otrávený kafe 

já : A sušenky?

Nathalie : Jo

já : Fajn, hned tam budu

Nathalie : taky,čau

já : Ahoj

*

Když jsem přišel do kavárny, Nathaile tam seděla a dívala se na mě, jakoby přesně v tuhle chvíli věděla, že přijdu. Posadil jsem se k ní a usmál se ,,Ahoj." Pozdravil jsem ji a ona zvedla obočí, neobtěžovala se s pozdravem a já si povzdychl. ,,Promiň." nadýchnul jsem se, i když jsem vlastně nevěděl za co se omlouvám. ,,O čem si chceš promluvit?" Řekla potichu a k nám přišla číšnice. ,,Co si dáte?"  ,,To samé co ona." Podíval jsem se na Nathaliinu objednávku a ona kývla a odešla.

,,Víš, já si dneska něco uvědomil." Tázavě se na mě podívala a napila se kávy. ,,Připadám si jako na pohovoru." Trochu se zasmála a já se pousmál, když jsem ji slyšel se smát. ,,Jo, jak to dopadlo?" Přeskočil jsem trošičku to co jsem ji chtěl říct a ona pokrčila rameny ,,Byla jsem nervozní, ale dopadlo to dobře, vzali mě. I když si nedokážu sama sebe představit jako recepční. Ale ten pán byl příjemnej." Usmála se a já se na ní otočil a vzal si kávu od číšnice. ,,Jo je." Řekl jsem ji a ona se usmála. ,,Takže, teď to horší o čem jsi chtěl mluvit?" Zeptala se mě a já se nadýchl.

,,Vím, že žárlíš na Amy, ale teď upřímně, já si uvědomil, že k ní asi nic necítím, možná jsem se prostě posunul dál a zapomněl na ní." Klepal jsem prstem o stůl a ona se na mě dívala ,,Asi jsem žárlila." Přiznala a já se usmál.

,,A miluješ mě." Řekl jsem a pak si uvědomil co jsem řekl. Sakra, Stylesi, nemůžeš jen tak někomu říct, že tě miluje. ,,Ne." Dívala se na mě nechápavě a zakroutila hlavou. ,,Ale já tebe." Zavřel jsem oči a nadýchnul se. ,,To je smutný, protože já k tobě nic necítím." Řekla potichu a já je otevřel. ,,Tak jo, Nathalie, podívej se mi do očí a řekni, že ke mě nic necítíš." Naklonil jsem se k ní a díval jsem se do jejích čokoládových očí. Všiml jsem si číšnice, která přestala něco zapisovat a dívala se na nás. ,,Já..já nemůžu." Odtáhla se ode mě Nathalie a vstala. ,,Promiň." nadýchla a pak jsem ji jen viděl jak odchází. ,,Zaplatím to za ní." Houknul jsem na číšnici a ona kývla. 

Nathalie, proč je to s tebou tak těžký?

--------------------------------------------------------------

Tendle díl vypadá i tak jak se cítím, jsem nemocná:( Takže se omlouvám za odfláknutý tendle díl, dneska žádný nebude a nevím jestli zítra pokusím se:)) Amy je vtěrka sro, a Nathalie je těžký případ 

 

Kik messenger [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat