Hatodik fejezet

4K 313 28
                                    


Jungkook

A szalonban ülök, de ma nincs kuncsaftom, úgyhogy csak tetoválást tervezni megyek be. Szeretek itt lenni és imádok rajzolni, úgyhogy nincs ezzel baj. A többiekkel is nagyon jól kijövök, főleg Yugyeommal, aki velem egyidős. Neki beszéltem egyedül a Jimines dologról is.

-Kérsz egy kólát, Kook? - áll fel asztalától barátom. Yugyeom magasabb tőlem és vékonyabb, törékenyebb testalkatú.

-Aha, gyerünk ki cigizni is! - pattanok fel én is, majd megindulok a hátsó ajtóhoz. Van kint egy kisebb asztal két székkel, ott szoktunk dumálni meg bagózni. Ide az épület, pont árnyékot vet, ezért a perzselő napsugarak okozta hő sem elviselhetetlen.

-Van valami fejlemény az ügyedben? - utal a Jiminnel való nemlétező kapcsolatomra.

-Igazából igen, vagyis azt hiszem. - ezzel sikerül felkeltenem a figyelmét. - Valamelyik nap, az én pólómban aludt és úgy flangált a lakásukban. Gondolhatod mit éreztem, majdnem neki estem ott Chanyeol előtt. Aztán mondtam, hogy megtarthatja, majd rákacsintottam és elpirult. Pedig szerintem életemben nem láttam még elpirulni! Reggel meg egy puszit nyomott az arcomra, úgy köszönt el. - mondom el neki a történteket.

-Nem akarlak lelombozni Kook, de elmondásod szerint Jimin elég szeszélyes! - magyarázza el meglátását.

-Talán igazad van. - húzom el a számat szomorúan.

-Azt tanácsolom várj még egy kicsit mielőtt rávetnéd magad, hátha ad valami egyértelmű jelet! - elnyomja az idő közben elszívott cigijét és nagyot kortyol az üdítőjéből.

Pedig már annyira beleéltem magam, de igaza van. Jimin kiszámíthatatlan, ezért nem vehetem készpénznek az olyan kis dolgokat, mint egy pír az arcán vagy egy puszi. Lehet sokáig voltam a barátság zónában, így egyáltalán nem is fog úgy tekinteni rám mint lehetséges partnerére.

-Nincs kedvetek ma bulizni menni? - kérdezi Chanwoo, a másik kollégám, mikor visszamegyünk a szalonba. Ő a harmincas évei elején jár és rendesen ki van varrva a bőre és nagy fültágítói vannak a füleiben.

-Én benne vagyok! Kook te mit szólsz? - fordul felém a székével Yugyeom.

-Menjünk! - egyezek bele. Jobb is lesz kicsit kiszellőztetni a fejem és felszedni valakit. Legalább eltereli a figyelmem Jiminről. Mostanában túl sokat jár a fejemben, többet mint eddig és ez nem tetszik. Eddig sikerült valahogy figyelmen kívül hagynom az érzelmeimet, most meg mintha az egész rám zúdulna. Amióta láttam őt pucéran, azóta meg egyáltalán nem tudom kiverni a fejemből. Csak a farkam tudom kiverni rá.

Munka után hazaugrok, hogy rendbe szedjem magam és jól nézzek ki este. Lefürdök, hajatmosok, megborotválkozom és a szekrényem elé állok, hogy kiválasszam a szettemet. Egy sima fekete farmert veszek elő, amihez fekete inget választok apró fehér mintákkal. A hajamat is megszárítom és kissé bezselézem. Eléggé megnőtt, úgyhogy lassan el kellene mennem a fodrászhoz is.

Tízkor jön értem Yugyeom, hogy elvigyen és ott találkozzunk Chanwooval. Egy új klubba megyünk, ami pár hete nyílt és még nem volt alkalmam megnézni mert a vizsgaidőszak kellős közepén jártam. Már az utcára kihallatszik a dübörgő diszkó zene, ami nem a kedvencem, de most buli van és ha minden összejön, akkor hamarosan összeszedek valakit, akivel lelépek és elfelejtem egy ideig Jimint.

Ezt nem hiszem el! Épp, hogy belépünk a helyre és mit látok, ki vonaglik pont előttem valami faszival? Pontosan, Park Jimin. Megfordulok és megpróbálok azonnal lelépni innen, de Chanwoo és Yugyeom egyszerre nyúlnak utánam és rántanak vissza.

-Mi van? Hova mész? - kiabál a fülem mellett magasabb haverom.

-Haza kell mennem! Itt van Jimin! - mutatok a tömegbe, ahol a kis szőke táncol.

-A srác akiért oda vagy? - lepődik meg Chanwoo is. Lehet, hogy neki is beszéltem már róla...

-Igen. Sziasztok! - köszönök el és megindulok, de megint visszahúznak.

-Ne hülyéskedj! Bulizni jöttünk, szedd össze magad, igyál és csajozz vagy pasizz! - tol a pult felé Yugyeom.

Három sört rendelünk és az egyik boxba megyünk, ahová leülünk és ahonnan pontosan Jiminre látni. Nem tudom levenni róla a szemem. Rajta is egy fekete farmer van egy szintén fekete inggel, melyen piros csíkok futnak függőleges irányban. Olyan szexin táncol, hogy komolyan összefut a nyál a számban tőle.

-Ne bámuld már! - szól rám Gyeommie.

Elfordítom a fejem és egy idő után sikerül is kizárni őt a fejemből. Egész jól elbeszélgetünk a srácokkal, mígnem meg nem hallom a nevemet.

-Jungkook? - a hang irányába fordítom a fejem, hogy megnézzem ki az.

-Szia Hoseok! - köszönök Jimin legjobb barátjának.

-Rég nem találkoztunk! Jimin is itt van valahol! - néz körül és meg is pillantja barátját, majd int neki, hogy jöjjön ide.

-Szia Kookie! - ugrik ölembe a kicsit sem józan szőkeség. - De jól nézel ki! - beharapja alsó ajkát, úgy néz végig rajtam. Bal oldalamról torokköszörülés hallatszik.

-Sziasztok, Yugyeom vagyok, Jungkook munkatársa és haverja, ő pedig mellettem Chanwoo! - mutatja be magukat a magas srác.

-Helló! Jimin vagyok, ő pedig Hoseok, a legjobb barátom! - mondja, közben pedig úgy mosolyog, hogy a farkam megrándul miatta.

Kiemelem őt az ölemből, hogy mellém ültessem, mert nem lenne jó ötlet ha így maradnánk. Hoseok, Chanwoo mellé ül és így kezdünk bele egy kisebb beszélgetésbe. Engem egy kissé feszélyez a dolog, mert közben érzem Jimin mámorító illatát is, miközben ő Yugyeommal trécsel a tetoválásokról.

-El kell mennem a mosdóba. Kiengednél, Kookie? - duruzsolja mellettem. Miután elhagyja a terepet, haverom közelebb csúszik hozzám.

-Basszus Kook, teljesen megértem miért vagy annyira oda ezért a fiúért! Jó fej, talpraesett, vicces és gyönyörű! - motyogja fülembe, hogy az előttünk ülő Hoseok ne hallja. Haragos szemeket villantok felé, mire egyből mentegetőzni kezd. - Nyugi, nem kezdenék ki vele, ő a tiéd! - emeli védekezően tenyereit maga elé.

Hoseokra pillantok, aki kíváncsian figyel minket és csak remélni tudom, hogy nem hallott semmit. Nem hiszem el, hogy féltékeny vagyok a haveromra, ő sosem árulna el engem, de ha mégis, kibelezem az is biztos!

Mikor Jimin visszaér, szabályosan átmászik rajtam, ezzel ismét megnehezítve a dolgomat. Jobb kezét a felé eső combomon hagyja, úgy elegyedik újra szóba a nyurgával.

-Én is szeretnék csináltatni egy tetkót, de még nem döntöttem el mit! - jelenti ki aranyosan. Úgy látszik a pia ilyen hatással van rá.

-Jungkook tudna neked tervezni valamit, ő jól ismer! - ajánlja barátom, közben mindenttudó pillantást mér rám.

-Rajzolsz nekem, Kookie? - fordul felém. Persze, hogy elvállalom, hogyan is mondhatnék neki nemet?

Elmegyek piáért, mert már kezdünk kiszáradni és innom kell ahhoz, hogy ezt az estét túléljem. Pedig olyan jól elterveztem ezt az egészet, de ezek után nem fogok senkit észre venni, hiszen Jimin mellett mindenki eltörpül.

Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, dobj egy csillagot!💜

Meg tudsz szerezni?  Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon