Tizennyolcadik fejezet

4.1K 260 23
                                    

Jimin

A tükör előtt állva nézegetem magam, hogy megfelelő-e a szerelés, amit a bulira választottam. Ilyenkor nagyon szeretek feketét hordani, tehát egy egyszerű, lábaimra simuló fekete farmer van rajtam és egy mély "v" kivágású fekete póló, ami láttatni engedi nyakamat és kulcscsontjaimat is. Ezt betűröm a nadrágomba, ezzel megint csak szabad rálátást adva a fenekemnek. Az a pasi mágnesem. Ezután a hajam is rendbe rakom, majd leheletnyi sminket is teszek magamra, hogy kiemeljem a szemeimet, számra pedig kevés szájfényt rakok, de tényleg csak annyit, hogy oda vonzza a tekinteteket.

-Kész vagy már? - lép be bátyám a szobámba.

-Kész. - fordulok meg és elképedek, hogy a tesóm normálisan is ki tud nézni. Határozottan azt mondanám, hogy jó pasi, ha nem ismerném túl jól.

-Kook nem jön. Az szülei kicsapták a balhét, ezért inkább otthon marad. - közli velem az információt. Kár, pedig miatta is csíptem ennyire ki magam, de attól még jól fogom magam érezni.

Hoseokkal a szórakozó hely előtt találkozunk, aztán már megyünk is befelé, hogy induljon a bulika. A bár pulthoz menedzselem magunkat és három sört ki is kérünk. Onnan pásztázzuk a tömeget, milyen a kínálat. Nem tudom a többiek találtak-e valakit, de én személy szerint kiszúrtam egy srácot. Innen nem tudom megállapítani milyen magas lehet, de azt igen, hogy sötét szőke, elől hosszabb, hátul felnyírt haja van, szálkás teste és iszonyat jól táncol.

-Kit bámulsz? - hajol a fülemhez Hobi és ő is arrafelé kezd nézelődni, amerre a kiszemelt srác táncikál. Nem túl feltűnően megmutatom neki és elmagyarázom, hogyan néz ki. - Felszeded? - megrántom a vállam. - És Kook?

-Nem vagyunk együtt, már elmondtam! Azt csinálok, amit akarok és azzal, akivel csak akarom! - háborodok fel, mert nem igaz, hogy nem lehet megérteni. Az csak szex, ami Jungkookkal köztünk van.

-Én csak nem akarom, hogy elronts valamit!

-Nincs mit elrontani, mert nincs köztünk semmi! - hőbörgök még mindig és inkább iszok egy jó nagy kortyot a sörömből.

-Megvan! - rikkant fel Chan, akiről már meg is feledkeztem. Megmutatja a csajt, mi pedig leokézzuk.

-Kapd el csődör! - bíztatom kuncogva, mert szegény tiszta ideg. Nincs hozzászokva ehhez, pedig tényleg helyes srác és jó fej is, persze nem velem, mert mi utáljuk egymást. Alig várom, hogy becsajozzon és tudjam szívatni vele.

-Én is megtaláltam! - biccent Hobi egy vállig érő barna hajú lány felé, aki elég feltűnő szerelést választott estére. Olyan a ruhája, mint egy diszkógömb...

-Szerinted ez a csaj jó barátnőalap ilyen göncben? - kérdezem komolyan a barátomat.

-Talán pont ő az igazi, nem tudom, de nagyon bejön! - vigyorodik el és látom rajta, hogy fejben már megdugta. Hitetlenül rázom meg a fejemet és sok sikert kívánok neki is.

Egyedül maradok a pultnál és kikérek még egy italt, de most valami erősebbre vágyom, ezért a whiskey-kóla mellett döntök. Visszafordulok a tömeg felé és újra a helyes idegent kezdem bámulni. Lassan kortyolgatom az italom és azon morfondírozom, bevessem-e magamat. Jungkook nem a pasim és nem beszéltünk semmi olyasmit, hogy csak egymással dughatunk. Ha akar ő is lefekhet mással. Ennek a kis szövetségnek pont az a lényege, hogy kötelességek nélkül élvezzük ki egymás testi adottságait. Végül úgy döntök, hogy elmegyek táncolni, abból nem lehet baj és hiányzik a mozgás, mármint úgy, ami nem szex. Kook az utóbbi pár napban eléggé kanos volt szerencsére, úgyhogy rendesen meg vagyok baszva.

Meg tudsz szerezni?  Where stories live. Discover now