Huszonnegyedik fejezet

3.9K 268 9
                                    


Jungkook

Jimin próbálkozik. Eddig még semmi szélsőséges dolgot nem vetett be, habár az iménti művelete azzal a jégkrémmel eléggé felizgatott. Ártatlanul csinálta és semmi hátsó szándék nem látszott rajta, mégis... Jól ismerem és tuti, hogy nem volt véletlen.

Nem felejtettem viszont el azt, hogy kiderítsem ki is Jimin exe. Holnap nem kell bemennem a szalonba, csak dél környékén és egy kis kutakodást tervezek a szőkeség szobájában. Tudom, semmi közöm hozzá és jogom sincs ahhoz, hogy ezt tegyem, de muszáj. Tudnom kell ki az a gyökér!

-Chan, mikor is lesz a középsulis osztály találkozónk? - kérdezem random a film közepén, Jimin reakcióját figyelve. A csöppség mintha megfeszülne, de nem állítanám biztosan.

-Hát... jövőre valamikor. - válaszol félvállról haverom.

-Jimin, te emlékszel még a gimis haverjainkra? - fordulok felé. - Egyel-kettővel te is jóba voltál, nem? - direkt kétértelműen fogalmazok, ami be is válik, mert picit elsápad. Bingó!

-Annyira nem! - szűri ki fogai között. Jó, akkor most már hivatalos, hogy valamelyik gimis haverunk a ludas! - Megyek, lefürdök, aztán alszok egyet. Holnap korábban kell bemennem. - pattan fel Jimin. Látom, hogy felkavarta a húzásom, de akkor is ki fogom deríteni ki az a fasz!

Reggel hamar felkelek, de még fetrengek picit a kanapén. Fél füllel hallom, valaki közeledik a nappali felé és mivel korán van, úgy sejtem Jimin lesz az. Úgy teszek, mintha aludnék. Sóhajt egy nagyot, majd megérzem apró kezét a fejemen és húsos ajkait a homlokomon. Jimin homlokon csókolt? Miért? Otthagy engem kétségek között. A szívem majd kiszakad. Ez most nagyon lesokkolt és a bőröm is szabályosan ég ott, ahol szája hozzá ért.

Ahogy elhagyja a lakást, már csak Chantól kell megszabaduljak, de ő is megy dolgozni, szóval minden fasza.

-Fú Chan, nem bánod ha maradok még egy kicsit, fosok mint a Mura ló! - simogatom a hasamat.

-Mit ettél, amit én nem?

-Nem tudom, lehet rossz volt a banános tej. - ötletelek a nagy semmin.

-Tudtam, hogy Jimin nem véletlenül nem hozott nekem is! De miért akarna téged megmérgezni? - kérdezi teljesen komolyan. Nagyon szívesen pofán röhögném, de nem lehet. Egyébként pedig lenne ötletem, miért tenné... Mondjuk mert "dobtam".

-Nem hiszem, hogy direkt csinálta! Talán csak nem vette észre, hogy lejárt a szavatossága... - mentem ki a szőkeséget.

-Mindegy. Maradj, ameddig akarsz, csak jól szellőztess ki magad után! - parancsol rám, aztán ő is itthagy.

Most, hogy teljesen egyedül vagyok, be is szökkenek Jiminie szobájába, ahol először az íróasztalát veszem célba. Abban reménykedem, hogy találok egy fényképet vagy egy naplót, amiben ír a srácról, de semmi. Oké, mondjuk minek tartott volna meg egy fotót arról, aki olyan csúnyán elbánt vele? Hacsak, nem darts nyilakkal akarta dobálni, de akkor meg már biztos kidobta. A napló pedig azért valószínűtlen, mert ő nem az a "leírom az érzéseim" fajta ember.

Mindent alaposan átvizsgálok, még a komódja fiókjait is. Éppen a boxereit túrom fel, amikor egy igencsak érdekes dolog akad a kezembe. Fura alakja van, ezért kihúzom az anyagok közül. Ez egy análvibrátor? Egy fekete kis eszköz is van mellette, jobban megnézve egy távirányító az. De kis mocskos ez a fiú, annyira szeretem!

Nem találok semmi arra utaló jelet, ki lehet az exe, ezért mindent vissza rendezek a helyére, de az a vibrátor nem hagy nyugodni. Látni akarom Jimint, miközben használja. Francba, olyan nehéz tartanom magam a tervemhez!

Meg tudsz szerezni?  Where stories live. Discover now