Huszadik fejezet

3.8K 267 19
                                    


Jimin

Reggel nehezen ébredek fel, de most nem voltam olyan részeg, szóval nem vagyok másnapos. Mellettem már üres az ágy, ezért én sem heverészem sokáig. Felkelek és magamra veszem a ruháimat, aztán indulhat a szégyenmenet. Eddig csak viccelődtem ezzel, de most tényleg szégyellem magamat, ami egész új érzés és egy cseppet sem tetszik.

-Jó reggelt! - köszön rám Taemin.

-Jó reggelt.

-Éhes vagy? Csináltam reggelit! - kezd el megtéríteni az asztalon. Ilyenben sem volt még részem eddigi ribanc pályafutásom alatt.

-Eléggé. - ülök is le az egyik helyre. Nem utasítok vissza egy ingyen étkezést és meg is érdemlem az éjjeli miatt, mert nekem úgy tűnt igencsak élvezte a dolgot.

Nem beszélünk sokat, mert mind a ketten kicsit elmerülünk a gondolatainkba, pedig nekem nem szokásom az egyéjszakás partneremnél ücsörögni, miután dugtunk.

-Tényleg nem a pasid az a Jungkook? - kérdezi hirtelen, amivel nagyon meglep.

-Nem a pasim! - jelentem ki, bár semmi köze hozzá.

-Tudod Jimin ez egyáltalán nem szokásom, de veled kurva jó volt a szex és ritkán találni ennyire helyes fiút... Szóval ha gondolod, akkor többször is összefuthatnánk! - simít a felkaromra. Megint meglep vele és tudom, hogy máskor elgondolkoznék ezen, de nekem már van állandó szexpartnerem, méghozzá Jungkook és fáj bevallanom, de vele sokkal jobban érzem magam, az ágyban is jobb. Igazából vele érzem magamat a legjobban.

-Értékelem Taemin, de nekem már van alkalmi szexpartnerem... - húzom el a számat.

-Biztos, hogy csak az? - emeli meg szemöldökeit.

-Igen! - bólintok határozottan.

-Ha te mondod, de én nem nyögöm az "alkalmi szexpartnerem" nevét valaki más alatt! - mutat idéző jelet.

-Akkor örülj neki! Rólam meg le lehet szállni! - pattanok fel mérgesen.

-Nem megbántani akartalak, csak közlöm, hogy ilyen nem fordul elő, hacsak nem érzel valamit az illető iránt! - jön utánam, míg én a kijárat felé trappolok.

-Nem fogok egy idegennek magyarázkodni! - fordulok meg hirtelen. - Köszönöm az estét és a reggelit! - morgom oda, aztán a cipőimet veszem fel.

-Szívesen. Ha nem jönne össze Jungkookkal, akkor keress meg nyugodtan! - kacsint rám pimaszul. Elmosolyodom rajta, akármilyen zabos is vagyok.

-Mindenféleképpen. - forgatom meg a szemeim, majd elhagyom Taemin lakását.

Hamar hazaérek és mivel ettem is meg rosszul sem vagyok, egész jól telik az utam, egyedül az a kis bűntudat keseríti meg, ami a mellkasomban feszül. Miért érzem ezt, hisz nem csaltam meg Kookot!? 

-Szevasz Jimin! Jó későn jössz haza! - néz az órára bátyám. Igaz viszonylag tényleg késő van, mert már tíz is elmúlt. - Jól alakultak a dolgok a sárccal? - húzogatja szemöldökét.

-Mi ez a hirtelen érdeklődés felém? - állok neki.

-Csak kérdeztem. Nem eszel? - kérdezi, mikor a fürdő felé indulok.

-Nem vagyok éhes. - szólok vissza, aztán bezárkózom, hogy lemossam magamról a piszkot és visszadőlhessek aludni. Hamar bebújok az ágyikómba és estig fel sem kelek, amikoris a konyhába megyek enni valamit. Odakint már kezd lemenni a nap és főzni egyáltalán nincs kedvem, ezért csak gyors melegszendvicset dobok össze magamnak. Az asztalnál üldögélve fogyasztom el, mikor megcsörren a telefonom, amit megnézve látom, hogy Jungkook üzent, miszerint beszélni akar velem. Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban...

Meg tudsz szerezni?  Where stories live. Discover now