Huszonhatodik fejezet

4.2K 285 39
                                    


Jungkook

Napokig nem megyek Jimin közelébe miután újra lefeküdtünk, mert nem akarok elgyengülni. Muszáj voltam már akkor is rögtön lelépni, mert ha ott maradok és rákérdez, hogy folytatjuk-e a mi kis extráinkat, talán egyből vissza is fogadom, de nekem ugye nem ez a tervem. Ma viszont behajtom rajta azt a kis szívességet, amit azért kérek, amiért megdugtam, habár szerintem nekem is olyan jó volt mint neki, ha nem jobb. A szívem majd' szétrobbant attól, hogy újra az enyém lehetett és mikor a nevemet nyögve élvezett el, kicsin múlott, hogy én is kövessem, de annyira csábított az arca, hogy inkább arra mentem el. Ő meg persze amilyen perverz, rögtön nyalakodni kezdett.

Most viszont éppen a lakásuk felé tartok, mert Chan megint csak később ér haza, viszont úgy tudom a picike már otthon van. Kicsit le kell csillapítanom magamat, mert képes lennék rávetődni, pedig most a higgadt és rideg Jungkookra van szükség. Arra az erős, domináns férfire, aki képes ezt a kis elfajzott ördögöcskét kordában tartani. Az ajtajuk előtt veszek mély levegőket és bíztatom magam. Meg tudom csinálni! Muszáj, hogy visszakaphassam! Magamba kell bolondítanom Jimint, mert nem akarok nélküle élni.

Mivel van kulcsom, könnyen bejutok és rögtön a nappaliba megyek, ahonnan a tévé zaja hallatszik ki. A csöppség a kanapén fekszik kiterülve, bal alkarja szemeit takarja, jobb karja lelóg a díványról. Felemelem a lábait és leülök, azokat visszarakva ölembe. Elkapja karját pislogói elől és meglepve figyel rám.

-Szia Jiminie! - vigyorgok rá, látva milyen kómás szegényke. Sajnos továbbra sem lesz egyszerű a napja ha rajtam múlik!

-Téged is látni? - rakja vissza végtagját oda ahol volt.

-Nem, ha eltakarod a szemeidet! - kuncogok a hülye viccemen.

-Ha-ha! - gúnyolódik.

-Remélem nem vagy túl fáradt Jimin, mert feladatom van a számodra! - simítok végig a talpain, mire megrándul a teste.

-Szopjalak le? Nem ér rá egy kicsit később? - ül fel és ölemből is kihúzza lábacskáit.

-Nem kell leszopnod, legalábbis egyenlőre és nem, nem ér rá később! - rázom meg a fejem csintalanul.

-Akkor mit akarsz? - ráncolja homlokát, amire komiszan elmosolyodom, ezzel kicsit meglepve őt.

-Tudtommal van neked egy... análvibrátorod. Szeretném látni, ahogy feldugod magadnak! - nézek egyenesen döbbenetet árasztó szemeibe.

-Mi a fasz? Dehogy dugom fel magamnak! Pláne nem előtted! - háborodik fel azonnal.

-Nem kívánság műsor Jiminie! Ez volt a feltétele a múltkorinak, tudod, mikor olyan jól megbasztalak! Na meg, azt hittem belevaló vagy, de úgy látszik tévedtem... - piszkálom körmeim rá se hederítve, amivel tovább provokálom.

-Jól van, gyere a szobámba! - pattan fel mérgesen.

-Nem. Itt fogod csinálni a nappaliban! - ragadom meg a karját és határozottan ráparancsolok.

-De áthívtam Hobit és Chan is bármikor itt lehet! - próbál tiltakozni, de egy szigorú nézéssel elcsitítom.

-Igyekezz! - utasítom erélyesen. Nem mer tovább ellenkezni, csak sóhajt egyet és bemegy a szobájába a cuccosért. Elégedetten dőlök hátra és helyezem magam kényelembe a műsorra, amit a kisördög fog nekem előadni. Ez jobb lesz mint a színház vagy a mozi. Olyan lesz ő, mint az én kis külön bejáratú felszopóm. Jiminie visszajön a kezében a vibrátorral, de tudom, hogy hiányzik valami. - És a távirányító? - sóhajt mégegy nagyot és kihúzza azt a zsebéből.

-Figyelj Jungkook! Nincs bajom azzal, hogy használjam a vibrátort, de lehetne, hogy nem itt? - kérdez rá újra.

-Nem. Nem lehetne. Most pedig ha nem akarod, hogy a többiek rajta kapjanak, akkor kezdjük is el! - legyintek neki, hogy siessen. Nem értem mit akadékoskodik, mikor pontosan tudom, hogy izgatja a dolog. A szemében izzik a vágy csak a kéjelgés gondolatától is.

Nem kell mégegyszer elmondani neki, egyből letolja a nadrágját és riszálni kezdi előttem a fenekét. Meg kell nyalnom a számat a látványra. Előbújt hát belőle az igazi, szégyentelen énje, amit szintén nagyon kedvelek.

-Gyere közelebb! - hívom magamhoz. Enyhén bedőlve az arcomba tolja azt a gyönyörű farát, amit megsimogatok és meg is gyűrögetem a félgömbjeit. Egész közel hajolok hozzá és végig húzom a nyelvem rajtuk, nedves csíkot hagyva vele, majd rácsapok egy jókorát, ami Jiminből egy nagy nyögést vált ki. - Ujjazd meg magad előtte!

Mellém ül a kanapéra, majd úgy fordul, hogy szembe legyen velem és széttárja lábait. Az arcán tisztán látszik az izgalom és az, hogy nagyon is élvezi azt, hogy figyelem őt, miközben magát kényezteti. Benyálazza két ujját és lenyúl a bejáratához, majd masszírozni kezdi azt. Végig engem bámul közben, dús ajkai elnyílnak, szemei félig lecsukódnak. Nehéz nem letepernem, de ez a látvány mindent megér. Első ujját magába vezeti, amit élvezkedő nyöszörgéssel kísér. Egyből mozgatni kezdi azt és nem is szarozik sokáig, máris a második ujját dugja fel. Mivel az análvibrátor nem olyan vastag, ennyi elég is lesz. Felveszem azt az ágyról és Jiminie puha ajkaihoz emelem. Elnyitja azokat, én pedig bedugom az eszközt, hogy a nyálával benedvesítse és síkossá tegye. Mikor jónak ítélem, kihúzom onnan és a lyukához vezetem, amiből azonnal eltávolítja az ujjait. Kissé incselkedve cirógatom meg vele a rózsáját, majd lassan feltolom. Hátra vetett fejjel nyög fel, amit vágyakozva figyelek. Megforgatom benne az eszközt, ki húzom, be tolom és figyelem minden apró kis rezdülését. Kezei elindulnak és simogatni kezdik saját testét. Imádom mikor ezt teszi, egyszerűen őrjítő. Be tolom teljesen neki és úgy is hagyom, majd a távirányítóért nyúlok és egyes fokozaton kezdem rezegtetni a készüléket. Egyre feljebb kapcsolok és epekedve, ugyanakkor áhítattal  bámulom, ahogy Jiminie apró teste megvonaglik a gyönyörtől. Közeledni kezdek felé, hogy megcsókoljam és már éppen összeérnének ajkaink, amikor is csöngetnek. Egymásra kapjuk tekintetünk és Jimin kihúzná magából a vibrátort, de megakadályozom benne.

-Ez ott marad! - figyelmeztetem.

-De...

-Öltözz fel, amíg ajtót nyitok, de a vibrátor a seggedben marad! - állok fel, mivel újra csöngetnek és otthagyom a döbbent valóját a rekaményon.

-Na végre! Azt hittem már senki nincs itt az ajtó meg nem nyílt! - viharzik be Hoseok a bejáraton.

Köszönök, aztán csak visszatérek a nappaliba, ahol Jimin furán ücsörögve vár. A készülékkel a seggében biztos nem lehet valami kényelmes... Azért engem vigyorgásra késztet, de elnyomom amennyire tudom. Beillik ez egy kis büntetésnek is, azután amit a gecimmel csinált és én is csináltam. Még mindig a számban van az íze...

-Ne nagyon helyezd magad kényelembe Hobi, mert indulunk! - kapom fel a kisasztalról a telefonom és a pénztárcám, amit még a szórakozásom előtt pakoltam ki oda, na meg a vibrátor távirányítóját is zsebre vágom.

-Hova? - pásztáz végig rémülten a szőkeség.

-Á, igen! Ma meghívlak titeket enni egy jó kis étterembe, szóval gyerünk! - hesegetem ki őket vigyorogva a lakásból. Channak majd irok egy üzenetet, hogy hova jöjjön. Ki ne hagyja a műsort, amit beterveztem így estére.

Köszönöm, hogy elolvastad!🖤

Meg tudsz szerezni?  Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ