87.Bölüm: Çok Romantik

4.3K 416 13
                                    

 Nicolas iki çocuk ve şişko adama düz bir ifadeyle baktı ve son cümlesini söyledi.

"Ne kadar yetenekli olursanız olun, hangi kutsamayı aldığınızdan bağımsız olarak güçlü olmanın tek yolu yeterince sebat etmek ve güçlü bir iradeye sarsılmaz bir kararlılığa sahip olmanızdır.

Sıradan yetenekli birisi yeterince çalışırsa dahilerin cesetlerini birer basamak taşı olarak kullanır." dedi ve devam etti. "Bu günlük bu kadar, sen benimle gel." dedikten sonra ayağa kalktı ve şişko adamla birlikte ayrıldı.

Kısa süre sonra özel bir odaya geçti ve "Soyun." dedi duygusuz bir tonda.

Şişko adam itiraz etmeye cesaret edemedi hemen bütün kıyafetlerinden kurtuldu, vücudunun her yerinden fışkıran yağ onu bir köfte topuna dönüştürmüştü buna rağmen vücudu kılsız ve teni sağlıklıydı.

"Uzan." Nicolas emretti, Şişko adam hemen yatağa uzandı ve hareket etmeye cesaret edemedi. Nicolas elini salladı ve 123 altın iğne ortaya çıkıp havada süzüldü.

"1 Yıldır Ölümsüz nefes tekniğini kullanıyorsun, normal bir Aziz Ekici bu yüzden patlayarak ölürdü ama sen ağır ağır enerji merkezini tahrip ettin. Şimdi enerji merkezin çok istikrarsız ve yıkılmak için tek gereken bir dokunuş.

Enerji merkezini yıkmak hayat kaynağını kesmek gibidir. Enerji merkezinden vücuduna yayılan gücü bir süreliğine keseceğim bu süreçte bedenine Ölümsüz Qi göndereceğim.

Eğer Enerji Merkezini kurmayı başarırsan vücudunda biriken enerji hızlıca enerji merkezine akacak ve bunu meridyenlerine yönlendirmene yardım edeceğim. Temel Kurma Aleminin 9. Seviyesine bir anda ulaşman mümkün sonrası sana öğrettiğim yöntemleri kullanarak hızla gelecektir. "

"Elimden geleni yapacağım fakat başaramazsam lütfen oğlum Arnold'a iyi bakın." dedi. Nicolas kafasını salladı ve "Başlıyorum." dedi ardından altın iğneler Şişko adamın vücuduna girmeye başladı zaten bir göz kırpması süresinde 123 altın iğne bedenine tamamen girmişti. Nicolas elini kaldırdı ve parmağında güçlü bir ölümsüz Qi topladıktan sonra şişko adamın enerji merkezine vurdu.

Bir kırılma sesiyle birlikte enerji merkezi parçalandı. Nicolas hemen el mühürleri yapıp iğneleri hareket ettirdi ve enerji merkezinin çıkışlarını mühürledikten sonra.

"Başla!" dedi.

Şişko adam hemen enerji merkezini Nicolasın anlattığı şekilde kurmaya başladı. Zaman yavaş yavaş geçti yaklaşık beş dakika sonra şişko adamın alnında terler ortaya çıkmaya başladı. Nicolas ruhsal bilinciyle şişko adamın enerji merkezini inceledi.

"Başaramayacak." dedi ne yazık ki onca çaba işe yaramamıştı şişko adam ölümsüz ekim yoluna manevi damarlarına rağmen giremeyecekti.

"Yeterli." dedi Nicolas.

"Yapabilirim." dedi Şişko adam.

"Denersen ölürsün hala iyi bir hayat yaşama şansın var." dedi Nicolas. Tahmin ettiği gibi şişko adamın iradesi sarsıldı ve direnci yıkıldı zaten ölümsüz enerji merkezini kuramamasının sebebi de bu korku olmuştu nihayetinde başarısızlıktan korktuğu için başarısız oldu.

Şişko adam denemeyi bıraktığında Nicolas hemen elini kaldırıp parmaklarıyla bir kaç defa şişko adamın karnına vurdu ve enerji merkezine baş parmağını bastırdı.

Aziz Enerji Merkezi yavaşça toparlandı ve merkezinde bir çekirdek şekillendi. "Dünya Aziz olmana yardım edebilirim... Enerjinin büyük kısmı boşa gidecek gelecekte hala Aziz Ekim yolunda yürüye bilirsin ama en iyi ihtimalle bir Nüwe olacaksın." dedi Nicolas. Şişko adam göz yaşlarını güçlükle tuttu hayatının en önemli dönüm anında başarısız olmuştu. Nicolasın hayatını koruması bir şanstı ama kalbinde ki bütün inanç ve umut çökmüştü.

Kaderimi Kendim Yazarım! (3.Kitap-Birinci Döngü)Where stories live. Discover now