154.Bölüm: Phantom Vücut (3.)

3.6K 395 19
                                    

 Kızıl Şeytan yumruk attığı anda zaten Phantom Vücut ile darbesi buluşmuştu. Yumruk Phantom Vücuda temas ettiği anda boğuk bir patlama duyuldu. Phantom Vücut bir kaç adım geriye itildi ama Kızıl Şeytan'ın yüzü şokla büyümüştü. "Bu imkansız..." dedi. Elinden vücuduna yayılan acıyı hissetti narin parmaklarından bazıları kırılmıştı.

Kendi fiziksel gücü hakkında çok netti. Nicolasın atılımlarından etkilenmedi ama kan gelişimi onu da etkiliyordu bu sebeple fiziksel gücü oldukça yüksekti ama Phantom Vücuda savunmasını yok sayarcasına attığı yumruk aslında onu sadece bir kaç adım geriye itmişti.

Bir hasar belirtisi bile yokken Kızıl Şeytanın bir kaç parmağı kırılmıştı.

Phantom Vücut ortaya çıktığında Kızıl Şeytan ister istemez baktı, iki metreden daha uzun ve oldukça kaslı bir yapıya sahipti bir insan gibi görünse de göz çukurları boştu ve içinde yanan mor renkli aleve benzeyen kıvılcım vardı.

Gözlerin içine bakmak bile zordu, Kızıl Şeytan bu yaratığın inanılmaz bir var oluş olduğuna anında emin oldu. "Bu şeyde ne böyle?" dedi. İlk defa böyle bir yaratıkla karşılaşıyordu. Kalıtsal Mirasının içinde geniş bir hafıza kaydı vardı, engin soyundan gelen bilginin tamamı zihnindeydi ve pek çok garip türü biliyordu ama ilk defa bir Phantom Vücut ile karşılaşmıştı.

Sadece ona bakarak bile tehlikede hissediyordu. Kızıl Şeytan ister istemez yutkundu. Nicolasın altında ki bütün güçler arasında Kızıl Şeytan ilk sırada yer aldı. Dean ve Axel bile bireysel olarak onunla savaşırsa yenilirdi bu sebeple Kızıl Şeytan doğuştan gelen mirasıyla birlikte kibirliydi fakat şimdi çok zorlu bir düşmanla karşı karşıya kalmıştı.

Dövüş deneyimi bakımından sığ olduğu söylene bilirdi ama Nicolas tarafından öğretilmişti. Nicolas ona bazı özel noktalar söylemişti, daha güçlü olmasına rağmen gerçek bedeninin pek çok dez avantaja sahip olması bunlardan birisiydi. Normal boyutlarında delici kuvveti çok azdı bu sebeple Nicolas ondan insan bedeninde kalmasını ve sürekli bu bedende antrenman yapmasını istemişti.

Başlangıçta Kızıl Şeytan zorlanmıştı, nihayetinde normal bedenine daha alışıktı ama zamanla insan fiziğinin kutsanmış olduğunu anladı. Neden bütün yaratıkların insan fiziği almak istediğini kavradı zira insan fiziği savaş için en uygun boyuta sahipti ve ekim için çok uygundu. Kızıl Şeytan bu sebeple alışmaya başladı her ne kadar rakibi olmasa da Yeşim Ekim Kutusunun içinde rakipler bulabiliyordu ama tecrübe azlığı sebebiyle son beş aydır savaşı gözlemliyordu.

Şimdi pişman olmuştu, önce insan bedenine tamamen alışması gerektiğini anlamıştı. Şuan ki halinde Phantom Vücudun rakibi değildi.

"En fazla üç hamle direne bilirim..." dedi. Kendi çıkarımı hakkında netti, güç farkını çok iyi anlamıştı buna rağmen kanından gelen kibir hafife alınamazdı. Onurlu bir yaratıktı, Nicolasa boyun eğmiş olsa bile herkese boyun eğeceği anlamına gelmiyordu. Geri çekilmek yerine ölmeyi tercih ederdi.

Kızıl Şeytan depolama yüzüğünden bir hap çıkartıp ağzına attıktan sonra parmakları hızla eski haline döndü. Kan gücünü dolaştırdıktan sonra derin bir nefes aldı, anlatması uzun sürse de düşündükleri ve eyleme geçmesi bir an sürmüştü.

Kızıl Şeytan toparlandıktan hemen sonra Phantom Vücuda saldırdı. Phantom Vücut aynı anda geri çekildi ve vücudu bir illüzyon gibi bulanıklaşıp yok olmaya başladı fakat bu esna da Kızıl Şeytan tekrar bir darbe vurmak için hamlesini yapmıştı. 

Uzun tırnaklarından iğne benzeri bir saldırı Phantom Vücuda çarptı fakat çelik plakaya çarpmış gibi hoş olmayan bir ses çıkarttı ve teknik yok oldu. Buna rağmen Phantom Vücudun bulanıklaşan görüntüsü bir anda netleşti. 

Kaderimi Kendim Yazarım! (3.Kitap-Birinci Döngü)Where stories live. Discover now