day 3 &4

9 3 2
                                    

08. Februar 2020.

hejj,
tako sam neodgovorna :(
evo nadoknade za 6. Februar :))

day 3: review a book/movie/anything

ne mogu da se odlučim tako da ću sve po malo, u poslednje vreme sam jako neodlučna...
Ovako prvo knjiga: trenutno čitam "Šaptač" od Donata Karizija (nekada mrzim srpske padeže i šta urade rečima) i stigla sam negde do pola knjige za sad, knjiga je jako dobraa. Kriminalistika je u pitanju a i koliko sam videla na internetu on i piše samo kriminalističke knjige. Radi se o grupi policajaca/agenata koji pronalaze groblje sa 6 ruku i trebaju da otkriju ko ih je ubio, znaju za 5 otmica ali šesta ostaje misterija koju moraju da otkriju. Mogu reći da je jedna od težih knjiga koje sam čitala, ima puno detalja, treba vremena da se uhodaš u priču i zapamtiš sve likove...Ali mogu reći da vredi jer nekako i ako sam ja tek ma 18O. strani mnogo stvari se dogodilo već i sve je suviše povezano što ja obožavama. U suštini za sada je utisak da se nisam pokajala što sam je kupila :)
ipak će biti samo knjiga mrzi me da pišem još

day 4: rant about anything

ovo mi je sada baš dobro došlo je uff sve me tako nervira u poslednjih par dana. Pa da počnemo :) Zašto je život tako težak? Evo dokle je sve došlo kada mi je postalo teško da ležim i da gledam seriju...btw počela sam da gledam Once upon a time i serija je brutalna i preporučujem je svima koji vole Diznijeve priče  :)))) Ljudski odnosi su tako teški za održavanje, želim samo da nestanem sa planete Zemlje. Radila sam nokte danas i nije mi obojila neki kraj nokta i to mi strašno bode oči. Počela je glava iz nepoznatog razloga da me boli i to me užasno nervira. Meni neki ljudi uvek zvuče ljuto kada pričaju sa mnom i stalno mislim kao šta sam ja tebi u radila nije mi jasno. Još puno stvari me nervira ali trenutno ne mogu da se setim tako da....

pre nego što se odjavim samo da vam kažem da je moguće da ću od sad ovako postavljati(dva dana u jednom nastavku) jer nekako onako će biti previše delova i smetaće me :)

love you, bye
Teodora x

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

thoughts of one lost soul Where stories live. Discover now