2.6

13.8K 723 78
                                    

Sinirle telefonumu kapatıp öylece etrafa bakınmaya devam ettim. Herkes dans edip bir şeyler içerken ben köşede bir yerde oturuyordum.

Emre yavaşça yanıma gelip oturduğunda baktığım yere bakmaya başlamıştı.

"Eski sevgilin, değil mi?" diye mırıldandı ve yüzünü yavaşça bana çevirdi. Ben ise hâlâ aynı yere bakıyordum. Zaten yüzümü ona çevirirsem yüzlerimiz aşırı yakınlaşacaktı ve ben bunu istemiyordum. Kim olursa olsun...

"Evet." diye mırıldandım sadece.

"Sence de biraz yüksek sesle konuşman gerektiğini düşünmüyor musun? Hayır etraf sanki biraz sesli de ondan diyorum." dediğinde güldüm sadece.

"Onu hâlâ seviyorsun anlaşılan. Kim ayrıldı ve neden ayrıldı?"

"O ayrıldı ama nedenini hiç söylemedi. Sadece ayrılalım dedi, nedenini sormamamı da söyledi."

"Gözlerin doldu, bak ağlarsan makyajın akar kimse beğenmez seni." diyerek kafamı omzuna koymamı sağlamıştı. Gözlerimi kapatıp, gözyaşlarımın akmasını engellemeye çalıştım ama pek başarılı sayılmazdım.

"Eğer ağlamak istediğin bir omuza ihtiyacın varsa buradayım. Sana destek olurum, tamamen arkadaşça. Onu sevdiğini biliyorum ama bence arkadaş olabiliriz." dediğinde başımla onaylayıp lavaboya gitmem gerektiğini söyleyip kalkmıştım.

Gözümün altına akan hafid makyajı silmiş ve İlkim'in zorla çantama koydurduğu malzemelerle bozulan kısımları düzeltmiştim.

Tam Emre'nin yanına dönecektim ki az önce oturduğumuz yerde insanların yuvarlak bir şekilde dizildiklerini görmüştüm.

Ne oluyordu?

~~~~

Ehehehehe olaylar olaylar ehehehe

Söyle | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin