alternatif son 2

11.1K 541 43
                                    

Bölümler bazı kişilerde gözükmediği için silip tekrar yüklüyorum, malesef yeni bölüm değil

"2 aydır trip atıyorsun, ne zaman bitecek bu Allah aşkına!" diye Alkın bıkkınlıkla konuştu.

"Pes mi ediyorsun?" dediğimde yanıma yaklaşıp yüzlerimizi yaklaştırdı ve "Asla." diye fısıldadı. Bakışları gözlerimdeydi ancak arada dudaklarıma kayıyordu.

"Sen bilirsin." diyerek geri çekilip koltuğa oturduğumda gözlerindeki hayal kırıklığını görebiliyordum, ona trip atmayı keseceğimi ve onu öpeceğimi düşünmüştü.

"Bari bir kere sarılsam sana, gerçekten çok özledim seni. Yanı başımdasın ama bana bir yabancı gibi davranıyorsun Mısra."

"Bunun nedeni sensin Alkın, ben durduk yere sana böyle davranmıyorum. Böyle davranmak hoşuma falan da gitmiyor ama sen beni ne kadar üzdüğünü nereden bileceksin? İlk ayrıldığımızda kolayca seni affettim çünkü seninle yine de konuşabiliyordum, seni seviyordum ama şimdi..."

"Şimdi sevmiyor musun?" diye sordu gözlerimin içine bakarak.

"Ben sana çok kırgınım Alkın, malesef bu sana olan sevgimin önüne geçiyor." dediğimde dudaklarını birbirine bastırarak başını aşağı yukarı salladı.

"Suç benim tamam ama sadece sen üzülmüyorsun Mısra."

"O zaman neden ayrıldıktan sonra olayın aslını açıklamadın? Gerçekleri söyleseydin inanmayacak mıydım ben sana? Ayrı kalmak iyi geldi değil mi? Bir sevgilin yok, istediğin kıza bakabilir istediğin kızla takılabilirsin. Sonra canın sıkıldı ve bana geri döndün. Gerçekler benim için bunlar, dediklerine inanmıyorum."

"Ben senin bu muyum? Her kızla takılıp sıkınlınca sevgilisine geri dönen biri miyim yani ben? Güvenini kırdığımı biliyorum ama kafanda kurduğun şeylere inanacak kadar güvensiz olduğunu bilmiyordum Mısra."

"Barışmak isteyen sensin, pes edebilirsin Alkın." diyerek omuz silktim.

Lütfen pes etme, seni seviyorum.

"Madem pes etmemi istiyorsun, pes ediyorum." diyerek montunu askıdan alıp kapıya yönelmişti.

Cidden gidiyor muydu?

"Alkın!" diye seslendiğimde adımlarını durdurup kapının orada diyeceklerimi beklemeye başlamıştı.

"Gitme." diye mırıldandığımda dediğimi duymasıyla arkasını dönüp bana bakmıştı. Dalga mı geçtiğimi yoksa ciddi mi olduğumu anlamak istermiş gibiydi.

"Pes etmemi isteyen sensin Mısra. İki saniye içinde ne değişti söylesene."

"Sadece... gitme işte." diyerek yerimden kalktım ve yavaş adımlarla yanına gidip arkasından beline sıkıca sarılmıştım.

Trip atmaya biraz ara verebilirdim sanırım çünkü onu gerçekten çok özlemiştim.

"Bu trip atmanın sonuna geldiğin anlamına mı geliyor?" diye sordu bana doğru dönmeden.

"Sadece biraz ara verdim. Hemen neşelenme." dediğimde belindeki ellerimi belinden çekmemi sağlamıştı. Başta ne olduğunu anlamasamda montunu bir kenara koyup bana dönmüş ve sıkıca sarılmıştı.

"Seni çok özledim Mısra." dediğinde sesi titriyordu. Üzüldüğünü biliyordum ama hiçbir zaman belli etmemişti, şimdi ise karşımda oldukça güçsüzdü.

"Bana istediğin kadar söv ama beni sensiz bırakma. Uzun bir süre senden ayrı kalmak zorunda kaldım zaten. Daha fazla istemiyorum bunu."

"Hadi ama ağlayacak mısın şimdi?" diyerek geri çekildiğimde gülümseyip dolan gözlerinden akmak üzere olan gözyaşlarını silmeye kalkışmıştı ama ondan önce gözyaşlarını ben silmiştim.

"Seni ağlarken görmek istemiyorum, bu canımı acıtıyor." derken ellerimi çekeceğim sırada eliyle elimi tutmuş ve avcumun içine ufak bir öpücük kondurmuştu.

"Çok duygusallaştık ama olmaz böyle Alkım." dediğimde "Alkım..." diye mırıldanmıştı.

"Alkım işte, Sen Alkım'sın ne ara unuttun?" dediğimde yüzünde bir gülümseme oluşmuştu.

"Seni seviyorum." diye mırıldandığında gülümsedim.

"Bir zahmet."

~~~~

Trip bitti sanmayın sakın ha, Mısra ara verdi sadece ağzjqğsj

4 mayısta bölümü yazmaya başlayıp 11 mayısta bitirdim. Bence büyük bir başarı bu kadar uzun sürede şu kısa bölümü yazamamışım qpshqğshqüsj

Benden beklenir öyle şeyler

Neyse kaçtım hadi ben bb

Söyle | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin