2.9

13.9K 748 77
                                    

"Bana, üzülürken senin yanında olacağını ve böylece beni kolayca unutup onunla beraber olacağını söyledi. Sonra da seninle biraz oynayıp eski bir oyuncak gibi bir kenara atacağını ve senin, onun umrunda bile olmadığını söyledi." dedikten sonra "işte olay bu."

"Ama... bana senin ona bir şeyler söylediğini söylemişti. Neden onları da söylemiyorsun? Bana olayları anlatacağını söyledin ve olayların içinde bunlar da var."

"Ona söylediklerim önemli şeyler değildi. Bilmen gerekmiyor." dedikten sonra dolan gözlerini saklayamayarak gözlerini silmiş ve başını başka tarafa çevirmişti.

"Sen iyisin değil mi?" diyerek yanına yaklaşıp elmacık kemiğindeki morluğa dokunduğumda acıdan gözlerini yummaktan başka bir şey yapmamıştı.

Yüzünü bana doğru çevirdikten sonra dudağındaki kanın hâlâ orada olduğunu fark etmiştim. Çantamdan bir peçete çıkararak dudağına hafifçe dokundurduğumda bir şeyler mırıldanarak geri çekilmişti.

"Ben hallederim, benimle ilgilenmene gerek yok." diyerek benden daha da uzaklaşmıştı.

"Alkım, neden böyle yaptığını anlayamıyorum. Neden birden seninle ayrı düştük? Neden yaptın bunu bize? Sevmiyor muydun beni? Yoksa başkası gözüne daha mı güzel geldi de ondan mı bitirdin bizi?"

"Hayır." diye mırıldandı sadece. Onu konuşturmak neredeyse imkansızdı ve konuşmaya da niyeti yoktu.

Madem o içini dökmüyordu, ben içimde biriktirdiğim her şeyi anlatarak biraz olsun rahatlayabilirdim.

"Madem sen konuşmuyorsun, ben konuşayım." dediğimde dikkatle beni dinlemeye başladı.

~~~

Evet evet biliyorum kısa ama başka bölüm atamayacağım. Çünkü bu bölümler heyecanlı bölümler ehehehehe

Neyse, bb

Söyle | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin