6. bölüm

1.9K 114 59
                                    

Aşklarım, merhabalar..

Sınavınız nasıl geçti?

Herkes yb bekliyordu - iki kişi falan - ben de size moral için yeni bölümü bu akşam düzenledim ve güncelledim.

Bu arada bu hikaye benim için çok değerli çünkü her karaktere kendimden bir parça verdim, bu yüzden lütfen karakterlere hakaret etmeyin, beni de etmiş oluyorsunuz 🥺 jdhjdhdh ki zaten bu hikayenin tanrısı benim cezalarını vereceğim!!

Neyse keyifli okumalar, bebeklerimmm

Not: 6.bölümün ilk versiyonunu okuyanlara tekrar okumalarını tavsiye ederim çünkü bazı değişiklikler yaptım ve ipucular bıraktım.



Bir hayli yaş almasına rağmen, yıllara meydan okuyan yüz çizgileri ve hafif beyazlamış saçları olan adam, işaret parmağını kullanarak burnunun uç komşuna düşen browline gözlüğünü düzeltmiş, zamanında Kim ailesi için özel olarak tasarlamış ve hediye etmiş takımdan olan bardağa şöyle gururlu bir bakmış, dudaklarını alaycı gülümseme ele geçirirken ince dudaklarını bardağa kondurmuş ve ona ikram edilen kahveyi gözlerini kapatarak, tadını çıkara çıkara afiyetle içmişti. Kulaklarına sessizliği bozan mutlu kuşların sesleri doldururken gerçekten diye düşündü, Kim ailesinin evinde hizmetçilerine yaptırdığı kahve gerçekten de unutulmayan ve insanı bir kaç saniyelik bu dünyadan alıkoyan bir tadı var.

Kahvenin etkisiyle bir kaç dakikalık cennete gitmiş gibi olan yaşlı adam nerede ve neden olduğunu bir anda hatırlamış, derin bir nefes alarak onu dikkatle izleyen iki çift gözlere dönmüş ve hoşnutsuzca bardağını beyaz lüks sehpaya gelişigüzel bırakarak yerinde kıpırdamıştı.

Uzun zaman olmuştu ve bu konuyu artık onlarla konuşmalıydı. Kim ailesi yüzyıllardır Güney sürüsünü yönetiyordu. Sooyoungun abisinin ani ölümü, Kim Jisoo'nun kaderini değiştirecekti. 20 yıl önce, eğer bir Delta doğmasaydı, Güney sürüsünün en güçlü ailelerinden, Kim Jisoo'nun kocası sürünün başına geçecekti. Fakat öyle olmadı, yönetim, Delta yetişkin olana kadar, Sooyounga verildi. Aslında kadın kendisine verilen bu görevi seve seve kabul etmiş ve tek bir hata dahi yapmadan uzun yıllar sürüsünü adil ve dürüst olarak yönetmişti. Fakat kurt adamlarının prensipleri vardı, sürüdeki en güçlü olanı sürünün başında istiyorlardı.

Bu duruma sadece Güney sürüsü değil, aynı zamanda Kuzey sürüsü de kızgındı. Sooyoung ilk kez aptal ve geri dönüşü olmayan bir hata yapmış, Park ailesine aylarla umut vermişti. İki sürü arasında yıllardır süren gerginliğin şimdi son bulma zamanıydı fakat Deltanın ortadan bir anda sevgilisiyle kaybolması planlarını alt üst etmişti.

İki sürünün de en yaşlı üyesi, şimdi Sooyoung ve karısının karşısında, ailenin lüks malikanesinde, koltukta iyice yayılmış, bacağını bacağının üstüne atmış ve rahat bir tavırla düşündüklerini söylemek için kafasında kelimeleri toparlamaya çalışmıştı.

"Sooyoung, biz yirmi yıl önce tam bugün ne konuşmuştuk?"

İsmini duymasıyla kızıl yerinde kıpırdandı. Çaresiz bakışlarını yaşlı olmasına rağmen genç ve oldukça yakışıklı görünen adamın solgun mavi gözlerine çıkardı.

"Oğlumun bugün sürünün başına geçeceğini." dediği anda gerginlik hiç acımadan göğüsünden tüm bedenine yakıcı sıcaklığını yaydı.

I still want you | TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin