Tensiune

2.8K 108 6
                                    

~Black Aiden Dylan Eynwanderer~

Alerg pe strada asta să prind acea fată și deodată observ ca am pierdut-o. Mare pămpălău sunt!  Cum să fiu învins de o fată?  Chipul acelei fete mi-a rămas în minte, e nouă pe aici și se vede, însă îi arat eu cine este Demonul ,nu scapă ea așa ușor de mine până nu bagă la cap că eu sunt seful pe aici. Cât despre prințesă aia nu avem nici o pistă și asta mă face destul de furios, vreau mai repede acei bani pe ea. Telefonul îmi sună, bag mâna în buzunar și îl deschid.
Convorbire telefonica :
Max: Sefu, trebuie să veniți mai repede la depozit, dușmanul tău Herry a trimis poliția după un prieten de al nostru care transporta droguri după graniță. Transportul numarul 45 a fost compromis.
Auzit aceste cuvinte din gura lui Max mâna mea stanga, furia mă cuprinde, acel nenorocit numit Herry, dusmanul meu de moarte nu se astâmpăra deloc v-a trebui să îl învăț să mă respecte.
Black: Vezi ce poți rezolva să îi scoatem din închisoare   pe cei  prinși cu drogurile. Află unde e idiotul ăla de Herry pentru că am de gând să îi fac o vizită în calitate de,, prieten". Încearcă să recuperezi acele droguri nu ne perimitem un asemenea esec. Și vreau să mă ajuți să caut o fată.
Gândul meu intes dupa acea fată care am alergat-o până aici nu îmi iese din minte așa că am de gând să o găsesc să vadă și ea cine e seful ei.
Max: Cum se numește fata?
Black: Nu stiu, nu mi-a spus!
Max: Și cum vrei tu sefu să o găsesc eu?
Black: Te vei uita pe camerele de la club și vei vedea fata care a stat la masa mea. Apoi o vei cauta și pe ea și pe numele ei. Vreau sa aflu unde e, tot!!
Max : Da, sefu!
Închid telefonul tăntălăului de Max, nu am timp de el, treburile mele mă fac să mă simt obosit numai gândindu-mă la ele, trebuie să le rezolv, însă să mă duc să mai beau ceva și apoi voi începe să îmi fac treburile.
Plec de pe strada asta unde toata lumea mă privește de parcă văd un nebun, parcă nu ar știi cine sunt, unii se uită speriați la mine, iar alți trec pe lângă mine fără ca macar să mă privească. Le e frică, ce îmi place frica lor!
Ajuns la club îmi las sacoul dupa mine rămânând în cămașa mea de culoare neagru care are numele,, Demonul", implantat pe ea.
Acea fată îmi țopăie și acum prin minte, ea credea că nu se v-a intampla nimic dacă se asează la masa mea și nervozitatea mea s-a accentuat atunci cand m-a eviatat fără să imi dea un raspuns, de speriat am speriat-o ,știu asta!  Și asta mă face să mă simt fericit până la urmă toți trebuie să se teama de mine.
Liam îmi aduce un pahar de votka și îl beau pe tot dintr-o înghițitură, nu am de gând să mă îmbăt ,însă la cat am consumat bauturi în ani ăștia ai mei de viață în momentul ăsta sunt imun la alcool. 
Liam: Domnule, mai doriți ceva?
Vine blondul la mine.
Black : Pe acea fată o vreau!
Liam: Fata de adineauri?
Black: Da, se pare că ai observat secena.
Liam:Da. E foarte frumoasă.
Privirea lui Liam mă duce la gândul că acest tăntălău s-a îndrăgostit de o fată pe care nici nu o știe, acel diavol de fată care nu își știe locul în acest oraș. Iar mă gândesc la ea?  Cum dracu gândul mi-a rămas blocat pe ea?  De obicei nu mă gândesc la nimeni și acum imaginea ei îmi apare în minte degeaba.
Black: Nu e cine stie ce! Hai să vorbim de afacerile noastre de fata aceia se ocupă Max și apoi eu să îi prezint cine e seful ei în acest oraș pentru că nu știe.
Liam: Ok sefu.
Liam îmi aduce un teanc de acte toate de la cele 50 de cluburi ale lui tata, defapt ale mele că pe mine m-a lasat în locul său, norocul său că e în vacanță.
Liam îmi pune actele pe masă și încep deja să lucrez la ele, nu am chef să mă duc în biroul meu de acasă voi face actele aici  cine stie poate domnișoara se v-a mai întoarce aici și așa vreau să fiu prin apropiere.

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum