Am scapat

2.6K 92 10
                                    

~Sophia Wylhelmina Adelaide~

Ma trezesc undeva pe la 6 seara, sunt singura in camera, momentul perfect sa plec de aici, cobor din pat insa cad pe jos de durerea care o am in zona intima, ce am facut eu sa merit asta?
Bine da l-am dat la politie dar a meritato!  Durerea persista dar nu mai am de gand sa stau in casa asta nici un minut, ma ridic ma duc spre usa o deschid si incerc sa imi amintesc pe unde am venit, dupa ce imi amintesc ajunsa in  fata usii de la iesire deschid usa si vad cum soarele apune incet si cum seara vine rapida,  pana ajung la poarta  seara deja sa lasat, curte mare mai are omul asta, dupa ce ies fac semn unui taxi si ma sui in el. Ajunsa la apartamentul meu, ma trantesc direct in pat.  Sunt obosita moarta nu mai imi simt nici picioarele. Adorm instant.
Ma trezesc cu o durere de cap puternica si vad razele soarelui care se reflecta pe fata mea, deschid dulapul unde am un alt telefon deoarece telefonul meu a ramas la acel tip, la acea bruta.... Il deschid si vad ca am mesaje de la tata care pare a fi ingrijorat, scriu mesaj ca sunt bine si ca voi fi acasa de sarbatoarea regala care se face un bal in fiecare an. Nu o sa ratez asta!  Dau sa ma ridic din pat insa o ameteala ma cuprinde si o stare de  greata. Ma duc imediat la baie si ma mira ca nu mi-am varsat si plamanii la cat am varsat. Oare am racit?  Da... Ciudat!
Ma duc fac un dus si in timpul dusului vad muscaturile si vanataiile lasate de ala, o lacrima in cade pe obraz, eu chiar am fost violata de un monstru?  La parintii nu pot spune ca nu pot... E un dezastru!
Imi i-au geanta si ma duc la magazin deja mie foame.  Dupa ce cumpar cate ceva din magazin ma duc spre casa unde imi pregatesc o salata cu ton.
Si imi pun putin vin rosu in pahar deoarece acasa la noi mereu se bea vin la cina si am ramas cu acest obicei. Dupa ce mananc mai mai mult decat mananc de obicei, greata ma apuca iar si ma duc la baie pentru inca o runda de varsat de data asta am dat afara tot ce am mancat.... Asta deja e enervant, cred ca am mancat prea mult si m-am intoxicat, am mai patit asta o data la o cina regala!
Fac curat prin casa apoi ma duc sa ma uit la un film, inainte sa ma uit la film o sun pe mama si ii spun ca intr-o saptamana ne vedem la acel bal. Mama e fericita imi ureaza zi frumoasa asa cum ii fac si eu . Inchidem telefonul dupa ce ne luam la revedere. Apoi ma uit la film care a durat cam vro 2 h. Ora 8 seara sa facut si ma plictisesc de moarte, fac un dus apoi mananc niste ciocolata si ma pun la somn deoarece nu stiu din ce motiv mie somn mai de obicei. Macar am scapat din acel iad!

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum