Viol

2.8K 97 4
                                    

~Black Aiden Dylan Eynwanderer. ~

Sierra e asa frumoasa si totusi asa de enervanta, cum poate cineva asa de mic si dragut sa imi provoace in cateva zile atatea aventuri, am cautato, am gasito si am ajuns la politie, acum am rapito si vorbeste de parca nu ar stii in ce situatie e uneori imi pare a fi cazuta dupa luna fata asta.
Black: Ne-am inteles?? 
Sophia : Da, insa nu pot fi a ta! Spune ea tremurand.
Black : Cum nu?  Tu cred ca nu intelegi in ce situatie te afli domnisoara, tu esti rapita de mine, rapita,  vrei sa iti mai repet asta?
Se uita la mine de parca as fi un martian.
Sophia : Nu se poate intampla asta, cine te-a trimis impotriva mea, asta e o nenorocire, cine te-a pus sa imi faci asta? Tatal meu stie?
Black: Sierra de unde sa stiu eu cine e tatal tau??? Ma rog, si apropo nimeni nu ma pus pentru ca pe mine singura persoana care ma poate controla inafara de mine nu exista.
Tipa asta parca abia sa nascut, nu stiu despre cine vorbeste si ce treaba are tatal ei in toate astea dar voi afla mai mult ca sigur.
Sophia : Uite ce e o sa platesc tot ce am facut gresit tie cu bani daca vrei si daca esti de acord. Ce suma vrei sa iti dau sa ma lasi in pace?
Black: Aici nu negociem, nebunatico!
Sierra ma priveste confuza dar speriata insemna ca si-a dat seama gravitatea unde se afla.
Sophia : Ce trebuie sa fac sa ma lasi in pace?
Black: Sa te las in pace?  😂😂😂😂 rasul meu se ausea in toata aceasta camera si ea ramase blocata cred ca nu stia de ce eu rad ca un nebun.
Black: Trebuia sa iti dai seama ca asta se va intampla dupa cate mi-ai facut. Iti mai amintesti ca ti-am spus in parc ca daca o sa strigi ca nebuna dupa politie cand te voi prinde te voi viola asa de tare de nu o sa mai poti sa mergi?  Cred ca a venit momentul ala mult asteptat! 😈😈
Sophia : Nu imi poti face asta!  Te rog, daca imi dai drumul nu vou depune nici o plangere impotriva ta, te rog lasa-ma sa plec. Atat iti cer!
Ma apropii cu pasii spre ea aceasta se da in spate pana cand se loveste de perete, observa ca nu mai are unde sa se duca si frica o cuprinde incet. O sa vada ea de ce sunt in stare eu! Ca de acum sa nu mai se dea mare si tare si sa faca doar ce vrea ea, o invat eu minte pentru totdeauna! Ajuns sa o prind la perete mana mea ajunge pe piciorul ei si o ia in sus,  norocul meu este ca ea are o rochie pe ea asta ma ajuta foarte mult deoarece va fi mai usor sa o las goala. Speriata incearca sa dea peste mana mea sa nu mai mi-o misc catre lenjeria ei intima dar e deja cam tarziu deoarece observa ca nu are forta mea, linistea domneste in aceasta camera si vila deci clar nimeni nu ma va deranja.
Black: Vrei sa te las in pace pentru totdeauna?
Ma apropii eu de urechea ei si ii soptesc asta.
Sophia : Da vreau, promit ca nu o sa te mai bag in belele de ma lasi nu o sa mai ma amestec in viata ta.
Imi spune ea speriata.
Black: Bun, atunci fa sex cu mine si atunci o sa te las sa pleci dar nu vei spune ce sa intamplat intre noi nimanui, nu vreau probleme.
Cuvintele mele parca dor deoarece atunci cand i-am spus asta imediat privirea ei a inghetat si a ramas blocata.
Sophia : Si daca nu vreau? ma intreaba ea.
Black : Ramai prizoniera mea si tot o sa o faci!
Sophia : Pai atunci ce mai conteaza daca ma intrebi daca in ambele partii ai aceiasi chestie in minte de a ma viola?
Black: Una e cand imi dai tu permisiunea frumos si dupa iti vezi de viata ta si eu de a mea, alta e cand ramai prizoniera mea si vom face asta zi de zi.
Sophia : Ok apcept, insa cu o conditie, dupa acesta noapte niciunul nu mai stie nimic de niciunul si ai sa imi promiti ca orice faci o faci usor pentru ca nu am mai facut dragoste cu nimeni niciodata.
Black: Cred ca esti prima fata care aud pana acum ca nu a facut dragoste pana la varsta asta a ta.
Sophia : Nici nu faceam daca nu era in joc rapirea asta. Pentru ca oricum ma pui intr-o lumina proasta.
Black: O sa adori sa faci asta pana la urma o faci cu un barbat frumos, acum dezbracate sau vrei sa o fac eu?
Sierra ramane pe ganduri apoi o lacrima ii cade pe obraz.
Sophia : Chiar nu pot... Imi pare rau, dar nu pot, nu pot sa imi pierd puritatea cu un derbedeu ca tine pe care nu o sa-l mai vad niciodata dupa asta.
Black : Aaa deci ai vrea sa ma vezi zi de zi?
Sophia : Nu normal ca nu, doar ca nu pot...
Pare ratacita la cum o ia insa nu am ce face dar asa o sa invete cine e seful in acest oras.
Black: Hai nu ma face sa astept, doar nu vrei sa se duca oferta si sa ramai ostatica pe viata!
Sophia :  Normal ca nimeni nu ar vrea asta!
Cum observ ca Sierra nu intentioneaza sa se dezbrace ii bag mana pe sub rochie si o ridic in dreptul meu spatele ei fiind pe perete si picioarele ei in jurul taliei mele, asa mai merge. O trag de par si buzele noastre fac contact, cu forta intru in gura ei cu limba mea dandu-i un sarut apasat. Acesta geme si incearca sa se zbata dar in zadar e cam tarziu pentru asta.  Cobor cu saruturile pe gat in jos si uneori o musc ma duc cu ea in brate asa pana la pat acolo o arunc pe pat si ii dau jos rochia, fata ramanand doar in lenjeria ei neagra din dantela care arata destul de sexy pe corpul ei de viespe.
Sophia : Te rog, nu fa asta! 
Aproape ca plange insa nu o bag in seama. Continui ce faceam si ii rup sutienul saruntand si muscand sanii ei mici dar perfecti. Aceasta scoate un mic tipat si eu o sarut pe burta. Incetul cu incetul imi dau si eu camasa si pantalonii jos si le arunc prin camera. Ramas in boxeri la bustul gol aceasta se uita la mine mirata, ma analizeaza si observ asta.
Sophia : Nu cred ca e bine ce facem. Putem sa ne despartim si altfel.
Fara sa o ascult ii dau chilotii jos aceasta facandu-se rosie de la rusinea care o are las si eu boxeri de pe mine ramanand gol. Isi pune mana la ochii si se pare ca plange dar nu bag de seama sentimentele ei.
Black: Esti pregatita?
Sophia : Pentru?
Black: Sa fi a mea!
Nici nu apuca sa zica ceva ca barbatia mea intra incet si apasat in ea aceasta scotand un tipat si incepe sa planga...I-am luat puritatea se pare deoarece niste sange cade pe cearsaful alb al patului, Sierra plange si e speriata dar isi va reveni ea.  Acum e a mea!  Dupa vro 10 minute, dupa ce i-am traso si am lasato pe pat plansa si speriata o pup pe frunte ma imbrac si inainte sa plec ii spun:
Black: Dupa ce esti in stare sa pleci, poti pleca nu uita tot ce sa intamplat ramane intre noi.
Aceasta da speriata din cap si observ ca oboseala o cuprinde si adoarme. O invelesc cu patura si o las sa doarma.
Asta a meritat de nu a fost fata cuminte!

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum