In arest

2.4K 102 4
                                    

~Black Aiden Dylan Enywanderer~

Prima data cand am fost luat de politie, fata asta mi-o va plati! Cum a intraznit sa faca asta?  Ajunsi la sectia de politie, indrumati de politisti pana inauntru incaparii, o lasa pe Shopia pe un scaun asezat langa un birou si pe mine ma duce in celula. Asta e imposibil!  Nu pot sta aici!!
Politistul se indreapta spre mine, privindu-ma de parca nu a mai vazut oamenii.
Politistul:Ar trebui da va luati un avocat, nu stiu cum va fi situatia dar sunteti intr-o situatie dificila acum depinde ce declara fata aceia.
Black: Vreau un telefon!  Marai eu la el nervos.
Politistul : Desigur o sa va aduc imediat telefonul sectiei.
Black: Grabiti-va!
Politistul pleaca si raman in celula asta mizerabila, cand o sa o prind pe fata aia a doua oara nu o sa mai ajunga ea la politie in veci la ce o sa ii fac.
Politistul vine cu un telefon in mana si mi-l intinde printre acele gratii negre si dure. Deschid telefonul si tastez un numar si il pun la ureche, sper sa raspunda!
Convorbire telefonica cu Wiliam Eric Eynwanderer  (tatal lui Black Aiden Dylan Eynwanderer.) :
Wiliam : Ooo marele Black ma suna, ia spune fiule cu ce onoare ma suni tu, tu, fiule care nu ma mai sunat de ceva timp?
Black: Lasa prostiile si vino la sectia de politie, sectia nr. 1 din centru. Sunt in arest.
Wiliam : Fiul meu in arest?  Nimeni din familia noastra nu a ajuns in arest niciodata, indiferent de cate inegalitati am facut cu mafia noastra. Ce inseamna asta, Black?  Te credeam mai demn de numele tau de sef al mafiei!!
Black: Ai de gand sa iti misti fundul pana aici,  probleme si nu are treaba mafia cu asta.
Cand am spus acel cuvant,, mafie " politistul de langa mine nu prea a afisat o fata perfecta, se incrunta la mine urat ceea ce imi pare ca din cauza la ce a auzit e posibil sa ma demaste si din vina lui sa nu mai ies din aceasta celula.
Wiliam : Ma intreb oare cum ai ajuns acolo daca nu din cauza mafiei.
Black : Conteaza?  Adu-mi un avocat cat mai repede nu am de gand sa stau aici!
Wiliam : Ok, nu mai tipa, vin! Dupa vreau o explicatie, explicatie la cum ne-ai facut familia de ras, Black si cum mai pot eu avea incredere sa te las sef de mafie?.
Black : Vorbim dupa cand vi.
Wiliam : Normal, doar nu o sa scapi de asta!
Black : Sigur!
Inchid telefonul si il dau printre gratii la politist, cand el se apropie sa ia telefonul eu il apuc de camasa stand cu mainiile prin gratii.
Politistul :Ce crezi ca faci?  Asta e impotriva regulametului o sa iti fac dosar penal pentru asta. spune el cu atata nervozitate, ii stric eu imdiat cheful de nervi se va face chef de frica din ei.
Black: Asculta-ma bine, nu ai de gand cu cine te pui si daca vrei ca familia ta sa mai traiasca nu ai sa spui nimic din ce ai auzit, da?
Politistul : Dddd... ddd.... aaaa. Spune el balbaindu-se.
Black: Spune-i sefului tau ca Demonul e aici!
Politistul :Ddaa.
Black : Si tine-ti gura!  Sau o vei pati!
Politistul : Daaa.
Eliberez politistul din mainile mele si acesta o ia la fuga de langa celula mea, de frica ce ia fost a lasat telefonul pe jos aruncat langa celula mea. Fraierul!
Acum tot ce fac e sa astept avocatul iar apoi sa o fac sa plateasca pentru ce mi-a facut ea. Demonul nu va fi niciodata invins de o fata simpla.
Dupa doua ore usa se deschide si pe ea intra nimeni altul decat Nick, avocatul familiei, tipul asta e cel mai bun avocat din New York nu se va lasa intimidat de cazul meu penibil. Black:Nick, ai venit in final, ce ti-a luat atat?
Nick: Scuze, Black dar declaratia care fata a dato asupra ta e inspaimantatoare, a vorbit mai rau decat un presedinte care isi apara tara, politia nici nu mai urmarea ce spune deoarece unele cuvinte au fost greu de descifrat si de noi, a intrecut presedintele tipa aia. Nu se mai oprea din a-si apara dreptatea.
Black: Ai reusit sa rezolvi ceva?
Nick: Din cauza tipei ai un dosar penal in arhiva politiei care daca te mai abati vrodata vei ramane in celula un timp lung, ai dosar penal pe abuzivitate si hartuire a unui om e chiar dur dosarul tau. Cred ca fata a facut o faculatate de Drept de stie atat de bine legile mai bine chiar si decat mine si mie chiar greu sa spun asta, insa te previn dupa ce te scot de aici stai departe de ea daca nu vrei sa mai ajungi aici, ne-am inteles?
Black: Da. 
Ar vrea el sa stau departe de ea dar tipa aia ma atrage ca un magnet, plus acum ce mi-a facut merita din plin pedepsita.
Black:Si ce mai caut aici? Cand imi da drumul?
Nick : Aici e o problema.
Black:Ce problema?
Nick: Am incercat sa te scot cat mai repede de aici insa nu am putut decat maine te pot scoate.
Black: Tu glumesti cu mine?  Nu  am de gand sa mai stau nici un minut aici!
Nick: Stiu, dar chiar doar atat am putut face, imi pare sincer rau.
Black : Pleaca si mai incearca, nu imi forta nervii!
Nick : Ma duc, insa de nu pot vin maine dimi la 8:00 si te i-au!
Black :Ce usor o spui mai ales ca stii ca nu pot sta aici ca nu imi place aici si am destula treaba afara.
Nick : Ma duc!
Black: Du-te dracu!
Nick pleaca si raman singur in celula asta, fata aia va plati tot!!

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum