Dezvaluiri

2.3K 96 16
                                    

Perspectiva~ Sophia Wylhelmina Adelaide ~:

A trecut o luna de cand stau cu parintii mei, burtica mea a mai crescut si este destul de prost, zborul meu a fost amanat de parintii mei pe baza ca au vazut ca mie rau si ca mai vor sa petreaca timpul cu mine, nu le-am spus de sarcina, insa multe din menajere ma intreaba daca m-am ingrasat sau ce am ca sunt un pic mai plinunta, le-am spus ca de la ingrasat se trage ca am mancat ceva mai mult si mi-au spus ca au ele un regim bun pentru mine, e o prostie, nu pot tine regim mai ales cand adevarul e ca este o sarcina. Stau in pat de dimineata, nu prea ma simt bine, si sigur de la sarcina sunt asa, dar le-am spus la parintii mei ca nu am putut dormi azi noapte si ca sunt obosita si m-au inteles, ei au plecat sa se plimbe prin oras impreuna, desigur ca paziti de garzi, eu stau si ma vait in acest pat plina de durere insa trebuie sa raman pozitiva. Usa se deschide si pe ea intra o menajera.
Menajera Lili : Majestate, ma scuzati de intrarea mea brusca insa pe dumeavoastra si pe familia ta va asteapta in incapere o alta familie regala.
Sophia : Dar nu avem musafiri, adica nu stiam ca ne va vizita cineva, primestei înauntru cobor imediat.
Lili: Bine , majestate, ma scuzati!
Sophia : Mereu te scuz, Lili!
Asta mai trebuia musafiri in sala tronului cand ai mei nu sunt acasa sa ii preia. Ma ridic cu greu din pat, încercand sa imi revin si sa las raul la o parte pentru o vreme, atat timp cat am musafiri. Cobor jos si ajutata de garzi usa mi se deschide si in fata mea pe capeaua de aici sta.... El.... Cel care ma violat! Inima imi bate puternic, toata incaperea se uita la mine, si simt ca abia mai pot respira.
Gardianul: Va o prezint pe Sophia Wylhelmina Adelaide , viitoarea regina la tronul regal!
Trag aer in piept si ma indrept cu frica spre ei cu pasi marunti. Gardienii se uita la mine ciudat, analizandu-mi fiecare pas.
Gardianul: Majestate, va simtiti bine?
Intrebarea gardianului ii face pe cei trei domni, unul mai invarsta si celelalt un pic mai tanar cat si pe el... Sa tresara!
Sophia : Ma simt excelent! Ce cauta oamenii astia aici?
Gardianul: Majestate ei sunt familia regala Eynwanderer!
Sophia : Ce? Nu stiam..
Privirile oameniilor sunt atintite pe mine si eu pe ei.
Sophia : Buna ziua, tuturor! Cu ce scop sunteti aici?
Trebuie sa scap cumva de ei inainte sa vina familia mea, insa am vorbit inainte deoarece usa se deschide si pe ea intra mama si tatal meu.
Gardianul : Doamnelor si domnilor, aici de fata avem pe regele nostru, Edwuard Liam Adelaide si pe iubita lui regina, Leyla Rouse Adelaide . Parintii mei intra zambind si fericiti, se pare ca plimbarea le-a facut bine. Cei trei barbati invitati se ridica si vad cum tatal meu se uita atent la ei.
Edwuard : Buna ziua, oamenii buni! Cu ce ocazie pe la noi?
Leyla: Buna ziua! Luati loc, va rog! Scumpo, ce faci? Te simti mai bine?
El se uita atent la mine insa de data asta nu o sa il las sa castige ce vrea.
Sophia : Ma simt perfect!
Leyla: Haide sa luam loc aici pe canapea!
Ne asezam cu toti pe canapea, unii in fata celorlatii, batranul ma priveste balnd si simt cum imi emana o caldura, cel tanar la fel insa el.... E rece...
Edwuard : Deci cu ce ocazie pe aici!
Batranul se ridica in picioare si toti il fixam cu privirea.
Marcus Eynwanderer : Buna ziua, tuturor! Ma numesc Marcus Eynwanderer si sunt rege la tronul regal, reprezentat al Angliei, din respect si stima, ma bucur sa va intalnesc in final, ma scuzati de intrarea mea, neanuntata, insa am venit cu un scop sacru aici.
Edwuard : Va ascultam!
Marcus : In stanga mea, aveti pe fiul meu Wiliam Eric Eynwanderer , fiul meu care a fost renegat de la tron din cauza insurarii lui cu o femeie care nu este regala! Iar in drepta mea, aveti pe Black Aiden Dylan Eynwanderer, noul meu precedent la tronul regal.
Cand aud cele spune de batran incep sa tremur putin insa incerc din rasputeri ca sa nu fiu observata.
Marcus: Am venit aici pentru ca nepotul meu, a facut o gresala imensa in New York.
Inima imi bate foarte tare si simt ca as vrea sa fug de aici, nu vreau sa afle nimeni nimic de ce am facut eu cu el in New York.
Marcus: Din cauza ca sa imbatat ca un disperat, a fost destul de certat si de mine si de tatal sau, am venit aici sa va informam, familia Adelaide , pentru ca fiul meu, a violat intimitetea ficei voastre , Sophia Wylhelmina Adelaide . Acest fapt, ducand la ideia ca fica voastra ar putea imi aduce un nepot pe lume, din acest fapt am venit aici sa cerem cum se cuvine mana ficei voastre!
Auzind asta simt ca ma sufoc si simt cum camere se invarte cu mine, parintii mei se uita atent la mine si vad suparare pe chipul lor.
Edwuard : Fata mea a fost violata?
Marcus: Ne pare sincer rau si nu numai mie si nepotului meu.
Vad cum tata mai are putin si explodeaza de nervii.
Edwuard : Dar fata noastra nu ne-a spus nimic in legatura cu asta sunteti sigur ca nu ati gresit fata.
Marcus: Inteleg ca adevarul este greu de ingerat , insa nepotul meu nu ar minti, mai bine ii facem un text de sarcina.
Auzind acestul lucru ma ridic nervoasa in picioare, toata atentia se afla deodata pe mine si fara pic de ezitare ma adun un pic si izbucnesc.
Sophia : Mama, tata, este adevarat, am fost violata si nu am vrut sa recunosc deoarece imi este jena si frica de tot ce sa intamplat si domnule Marcus va sfatuiesc sa stati deoparte de mine, deoarece nu exista nici o sarcina.
Plec din camera, priviriile fiind spre mine, si deodata picioarele se fac mai grele, durerile ma i-au si cad pe gresia aceasta, aud tipate de disperare din partea tuturor si simt cum cineva ma prins de mana si ma misca, apoi tot ce vad este negru...

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum