Plecare

2.1K 90 14
                                    

~Sophia Wylhelmina Adelaide ~:

Am auzit telefonul lui Black, insa deja e ora 8:00 si planul trebuie sa ajunga in aplicare, nu avem timp de vorbit la telefon, toata ziua nici nu a sunat si acum vrea sa vorbim la telefon, ma rog, fiecare cu ale lui, nu am sa ii raspund, am vorbit de aseara cu el despre plan altceva nu avem ce vorbi.
Merg pe hol sa vad ce gardian o sa fie bagat in inchisoare. Cat merg si analizez fiecare om in parte dau de Dora.
Dora:Printesa Sophia, ce cautati pe hol?
Nu am timp sa vorbesc cu ea, imi distruge planul de se mai baga mult.
Sophia :Merg nu se vede?
Dora: Dar majestate, domnul Black a spus sa stati in camera.
Sophia : Ma simt bine, multumesc!
Niste pasi de toc vin in directia noastra, in fata mea apare o fata tanara, machiata strident, copul sau perfect si niste sanii imensi, umflati cu pompa, doamna Dora si cu mine ne uitam la ea mirate, ce cauta curva asta intr-o casa regala? Gen daca era din cadrul regal nu se imbraca asa.
Dora: Buna ziua!  Va pot ajuta cu ceva?
Fata: Buna ziua!  Sunt Vicky, iubita lui Black si vreau sa stiu unde este Black!
Iubita??? Deci cu o femeie ca asta ma inselat el?
Dora: Imposibil!  Domnul Black are deja sotie însarcinata. Nu poate avea si iubita si sotie in acelasi timp.
Vicky : Black are sotie?
Dora : Da, doamna Sophia, este chiar aici langa mine.
Vicky imi arunca o privire urata si rece de parca tot ce aude si vede nu este adevarat.
Vicky : Cred ca glumiti!  Black isi petrece noptiile cu mine si are sotie? La cate noptii a stat cu mine e posibil ca si eu sa fiu însarcinata daca e sa o luam asa.
Ce???  Ea e însarcinata? Nu, nu, asa ceva nu trebuie sa se intample.
Dora: Doamne!
Dora isi pune mana la gura speriata si mirata de tot ce vede. Eu raman blocata, daca Black are deja o alta iubita însarcinata, eu ce caut in acest peisaj?
Sophia : Dora?
Dora: Da, doamna?
Sophia :Ne lasi singure pe mine si pe doamna Vicky, si imi poti face bagajul?
Dora : Doamna Sophia, nu puteti pleca fara acordul domnului Black, macar asteptati pana vine.
Sophia : Am zis un lucru Dora. 
Marai eu la Dora aceste cuvinte mai dur decat vorbesc eu cu ea in mod normal. Vicky se uita la mine incordata insa vad ca doreste sa ma asculte. Dora pleaca grabita spre camera mea, nu imi pasa ce va crede casa regala eu nu mai pot sa suport asta nici o clipa.
Vicky : Spune repede, vreau sa dau vestea iubitului meu.
Sophia : Asta si voi face. Va doresc numai bine, spune-i sa nu ma mai caute, va fi fericit cu tine si eu voi fi fericita singura , departe de toate responsabilitatiile de aici. Acum ma scuzi am un tren de prins. Numai bine!
Vicky : Nu credeam ca vei spune asta.
Sophia : Sunt printesa nu interlop in serie.
Vicky : Cum spui, vom fi fericiti impreuna, vei vedea.
Sophia :Ma bucur sa aud asta, si spune-i ca planul ramane valabil pentru mine.
Vicky : Ce plan?
Sophia : Nu conteaza, stie el.
Vicky : Ok.
O las pe Vicky pe hol si o data ajunsa in camera, imi i-au cele doua velize, ajutata de Dora cu alte doua valize.
Dora:Mai bine le car eu doamna Sophia.
Sophia : Stai linistita, sunt bine.
Dora: Bine. Sa va sun un taxi?
Sophia : Da.
Dora: Ok.
Cat timp Dora suna un taxi, eu am dus valizele la poarta cu greutate. Taxi-ul a venit, i-am spus Dorei sa nu spuna nimic din ce a vazut si sa nu spuna ca ma ajutat la plecarea cu taxi-ul, ne-am  imbratisat si am plecat, m-am suit in taxi ajutata de Dora si directia mea este spre gara, ma voi duce in Italia, imi voi incepe acolo o viata noua, nici parintii mei nu vor banui ca sunt acolo, nu ma voi tine de planul lui Black, intr-o lume mare ca Italia, am nevoie ca cineva sa imi fie alaturi, iar copilul meu va fi acelasi. Am avut niste bani stransi de ceva vreme in poseta mea, cu acesti bani imi pot cumpara cu usurinta un apartament si cativa ani sa traiesc cu ei impreuna cu copilul meu, insa nu spun ca nu o sa imi i-au un serviciu ca sa par un om normal ca restul.
Taxi-ul ajunge in gara,ma dau jos, platesc cursa si soferul imi pune valizele jos. Cu toata forta mea le car intr-un loc ferit de lume si astept trenul, multe femei se uita la mine mirate, le inteleg si eu, femeiile însarcinate nu prea sunt in gara cu 4 valize grele dupa ele..
Trenul vine si cu ajutorul unui angajat al trenului ma sui in tren spre Italia si eu si valizele mele. Va fi un drum lung, insa voi stii ca nu am sa mai incurc pe nemeni si nu o sa imi mai i-au o palma s-au cearta de la cineva, deoarece voi fi eu si copilul meu, mereu.  Libertatea mea va fi dupa in Italia si cine stie asa mi-am indeplinit si visul de a fi om normal, adio protocol regal, bun venit viata normala. Oboseala ma ia incetul cu incetul, trenul porneste din gara si simt cum fericirea mea prinde contur.
Abia astept sa ajung in Italia, scolo nimeni nu va fi contra mea si a lui bebe, sper sa ma acomodez usor, imi va fi dor de parintii mei, insa daca ei ar stii unde sunt ar asculta acel protocol regal si m-ar duce inapoi la Black, sper sa ne vedem intr-o zi mama si tata, sper sa fiti bine si fara mine. Adio dragii mei! Le voi trimite o scrisoare peste cateva zile tuturor dupa ce ma asez in Italia, dar in asa fel incat sa nu afle locatia de unde le-am trimis. Bun venit viata noua, bun venit noua eu!

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum