Anunț

2.2K 32 11
                                    

Hey, deci de asta a doua mea casa este
Twitter, unde voi posta mai des noutati despere cartea mea cat si despee cartiile care le voi face, deci de azi incolo ne vom vedea pe Twitter, pentru mine Twitter este nou, nu am mai avut aplicatia asta pana acum insa incerc sa fac un grup restrans pe o aplicatie si ma veti putea gasi acolo mai nou. Deja am postat ceva si o sa mai postez pentru inceput e bine!

Promit ca voi fi mai activa la cartiile mele cat si pe Twitter, insa deocamdata trec printr-o perioada de acomodare cu noua eu, maturizare mai exact deoarece am si eu o varsta,bine nu mare  rau sa nu credeti acum ca sunt o baba care nu are ce face...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Promit ca voi fi mai activa la cartiile mele cat si pe Twitter, insa deocamdata trec printr-o perioada de acomodare cu noua eu, maturizare mai exact deoarece am si eu o varsta,bine nu mare  rau sa nu credeti acum ca sunt o baba care nu are ce face acasa si isi asteapta pensia scriind carti pe wattpad:))  ca nu-s baba! Dar toti avem treaba pe parcursul zilei deci noaptea e asa frumos si linistit sa scrii si sa citesti o carte, parca avem o aura pozitivă atunci cand stam seara in pat si citim cartea de pe wattpad preferata.
Oricum ne vedem pe Twitter! Si da in fiecare noapte de la ora 10 sunt imi scriu  povestea. Deci sa nu o mai lumgim atat ca am ceva de scris in seara asta 😉 Doar nu credeati ca scapati in seara asta de mine, nu, nu, am sa va terorizez noaptea cu povestea mea complicata si de unii neinteleasa. Acum ma apuc de scris  ca prea am lungito si cred ca imi i-au bataie daca nu voi scrie capitole pentru voi cei care imi urmăriți cartea.  Va mulțumesc, pentru sutinere! Acum ma scuzati ma pun pe scris😉!

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum