Experiența mea pe wattpad

1.5K 18 2
                                    

Salutare dragilor ! Astăzi vreau să împărtășesc cu voi experiența mea de autor pe wattpad. Asta este opinia mea  poate voi aveți o altă opinie ,însă fiecare cu gândirea lui. Ca autoare de cărți pe wattpad ,sincer nu sunt cea mai cunoscută autoare de pe wattpad ,însă am evoluat destul de repede. Nu mă așteptam nici eu la acest lucru și pentru mine este o noutate. Când observ comentarii multe la secțiunea,,Votăm " ,parcă mi se umple sufletul de fericire când observ că mulți wattpadieni îmi citesc lucrările care sincer nici eu nu credeam că am făcut o carte bună.  La fiecare carte și la fiecare personaj eu trebuie să mă pun în pielea acelui personaj ca să pot scrie un capitol. De multe ori nu am imaginație și din cauza asta voi dragilor mă așteptați un pic mai mult până scriu un capitol ,uneori am treabă personală și la fel nu pot continua hobby-ul meu în acea zi și fac asta în următoarele zile când am timp.
După cât știți și voi sunt o persoană sociabilă care răspund la mesajele voastre care mi-le adresați pe instagram cât și pe wattpad. Cât despre platforma wattpad am ceva de discutat și despre ea ,mi-ar fii plăcut mult să aud că wattpad sprijină talentele autorilor cât de cât  cum face și celelalte platforme Youtube etc... Sincer ca autor tot ce fac este din pasiune ,deoarece nu primesc nimic să fac cărți.  De multe ori am fost întrebată de faptul dacă îmi iese ceva la ,,treaba asta " ,iar răspunsul meu a fost cel adevărat și sincerul,,nu ".
Suntem o comunitate care evoluăm din zi în zi ,iar pe mine asta mă face fericită.  Nu sunt sprijinită de nimeni când fac aceste capitole la cărți ,dar nici când imaginația mea o ,ia razna". Am în cărțile mele sigur niște greșeli gramaticale ,asta se datorează faptului că timpul uneori nu îmi ajunge, din câte ați văzut eu mai mereu noaptea postez ,deoarece ziua sunt ocupată,dar am să încerc să reftific acele greseli cu timpul ,va dura ceva însă sper să reușesc să mă încadrez cu toate. Fiind o persoană sociabilă raspund la fel și fel de întrebări, am fost întrebată de curând dacă aș permite cuiva cu acordul meu să facă o carte despre mine, eu fiind un personaj pentru cartea acelei persoane, întrebarea a fost destul de gânditoare pentru mine, deoarece nu am mai fost întrebată, dar răspunsul meu a fost că aș fii deacord ca cineva să facă o carte și eu să fiu personaj ,însă aș dori să stiu de existența acestei cărți dacă cineva o va face. Sunt onorată să aud așa ceva!
Desigur că voi promova o carte ca eu personaj ,însă nu prea mă descurc așa de bine la promovări. Ca și la un capitol cred că mi-ar lua vro câteva ore sau zile până să fiu sigură că am scris ce este corect. Aștept  întrebări în continuare și o să răspund și la cele mai dure întrebări ,atât aici cât și pe instagram.
Cam asta a fost opinia mea despre experiența mea pe wattpad ,posibil ca pe viitor să am altă vorbă ,însă am acceptat provocarea să   îmi scriu opinia despre experiența mea de pe wattpad. Vă doresc tuturor o zi minunată !

Provocare dată de :@Cartile_prind_viața .

~Prințesa si Mafiotul ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum