Chapter 11

72 6 1
                                    


Изминаха три дни от случката с Харолд. Посещавах лекции както обикновено,следях Джема и се опитвах да игнорирам Присила.

- Здравей ! – Джослин влетя в стаята с огромна усмивка на лицето.

- Здравей и на теб! Какво се е случило с теб ?- продължавах да се излежавам докато тя обикаляше из стаята сякаш бе изпила 5 кафета.

- Ами...нищо.- седна на края на леглото .

- Да бе. По принцип след лекции си като разтопен сладолед на асфалта. А , днес си като еднорог след три захарни памука. Изплюй камъчето.

- Добре...Довечера имам среща. – тя подскочи и се хвърли върху леглото. Бях чела само за синдрома ВЛЮБВАНЕ...но сега го виждах на живо.

- Супер. Къде ще ходите ?- исках ли да знам ? Май ...ДА!

- Има панаир в близкия град. ...- тя ми се усмихна злобно. – Мога ли да те помоля за нещо ?- внимателно се приближи до мен.

- Зависи какво ще искаш ?- обичах този въпрос.

- Лео ще доведе един свой приятел. Приятелката му е скъсала с него и не иска да го остави сам. Ще може ли да дойдеш с мен , за да му правиш компания. Не си длъжна да приемаш .

- Добре , но това не означава , че сме на двойна среща нали ?- започваш да се разваляш Скай.

......................................................

- Докато се опитвате да го откриете ,аз ще си пробвам късмета. – насочих се към щанда за пукане на балони със стрелички.

- Пробваш си късмета или приятелят ти не струва за нищо ?- погледа ми се насочи към гласът от дясно. Пред мен се появи момче с тъмна коса , леко набола брада и тъмни очи. Пълна противоположност на Харолд. Защо по дяволите го сравнявам ?

- Първо нямам приятел. И второ мога сама да си спечеля плюшена играчка. – браво Скай прозвуча така все едно искаш да го набиеш.

- Супер. Бях се притеснил , че трябва да се би я него. – засмях се на думите му. Гласът му притежаваш странен акцент , които не можех да определя.

- Клиширано. – с края на окото си видях , че той се усмихна.

- Приятно ми е аз съм Кристиян ...По точно Крис.

- Скай ...Приятно ми е.- продължих да стрелям по балоните. Супер 3 от 5. Поне си спечелих малък плюшен ленивец.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UndercoverWhere stories live. Discover now